Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי הולך על הסט של הרוקפורד. הוא נחות יותר משניהם!

ולגבי העיניין של מגבר איכותי יותר ופחות.

ההבדל האמיתי הוא פחות האיכותי, כמו בגווון של הסאונד.

מגברים איכותיים יותר הם יותר פתוחים. סאונד יותר בהיר. פחות סגורים. וזה מורגש. אתה פחות מרגיש את ה"איכות". אתה שומע את הסאונד של המגבר. ועם הוא יותר אנמי. חלש. סגור. מידי. בסי. צורם. וכו.

עם 2 המגברים עם סאונד דומה. לא יהיה לך הבדל גדול.

מנסיון על המאק אודיו. מגבר מצויין. (הF4-600. מגבר מעולה. וחזק ביותר)

ועם ההתקנה תהיה איכותית. וכיוונים טובים. ההבדל יהיה בעיקר בכוח של המערכת.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מישהו יכול לענות לי על השאלה שלמעלה?

האם אפשרי לעשות B AMP על המאק? הוא לא חזק מדי לטוויטרים?

ואשמח לעוד המלצות לקמפוננטים,איך DLS?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ממה שראיתי ושמעתי במפגש המגבר הבא שלי (4 ערוצים) הוא באמת F4 600 המגבר פשוט מפרק את הצורה "לכל" מה שנכנס אליו בצורה מדהימה.

אבל עם כבר איכות אז תעשה כמו מר סאב שאני באמת רוצה לשמוע איך יצא אצלו הסט אפ החדש.

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

אז ככה, לגבי ה3WAY, אם יש לך אפשרות: התקנה/כלכלית/נפשית :twisted: - לך עם עיניים עצומות על 3 חלקים,

שום סט 2WAY לא יוכל להגיע לתוצאה של 3WAY, הדבר הכי משפיע זה עובדה שב2 חלקים המידבאס מבצע 2 תפקידים = מידבאס ומידריינג'י, וגם הטויטר מבצע תפקיד וחצי :) - טיפה מהמידריינגי וHIGH,

וב3 חלקים יש לך הרכב אלמנטים כאשר כ"א מהם "יודע" ובנוי לתחום תדרים מסויים שהוא אמור לנגן.

יש כנראה הרבה בעלי סטים יקרים 2 חלקים שיחלקו את דעתי, אבל אני עם 2 חלקים סיימתי.:lol:

• תוכן חדש...