Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בקרוב מחליף קומפוננטים ואני צריך המלצות לשמיעה.

אני לא אוהב את האופי של הקומפוננטים של מורל.

אבל אני מאוד אוהב את הסאוונד של הקומפוננטים של הרץ,אשמח להמלצה לקומפוננטים שיש להם אופי סאוונד דומה.

בנתיים המליצו לי לשמוע :

הרץ היי אנרג'י

פוקל V2

והיה עוד איזה סט ששחכתי את שמו, של החברה אוודיו סיסטם,שאותו שמעתי רק פשוט לא על המגבר שלי.

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תראה, עם כל הכבוד ובלי לפגוע - לשים סט בסדר גודל כמו היי אנרג'י או V2 על מק אודיו זה פשוט לעשות עוול לסט.

אבל עם לא בכוונותך להחליף מגבר ובכל זאת אתה רוצה המלצה אז שלי היא היי אנרג'י.

V2 הוא מעולה אבל הקרוס שלו "קקה" הטויטר יצרום והמידבאס יהיה אנמי. אבל אם ללכת לכיוון הבי אמפינג, אז שני הסטים ישמעו מדהים.

פורסם

+1 להי אנרג'י אחלה סט, את הטוויטר שלו אני קצת אוהב פחות. נסה אולי לקנות משומש ותנסה להחליף בכסף שנשאר לטוויטר של סידרת הSPACE טוויטר פשוט מעולה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
תראה, עם כל הכבוד ובלי לפגוע - לשים סט בסדר גודל כמו היי אנרג'י או V2 על מק אודיו זה פשוט לעשות עוול לסט.

אבל עם לא בכוונותך להחליף מגבר ובכל זאת אתה רוצה המלצה אז שלי היא היי אנרג'י.

V2 הוא מעולה אבל הקרוס שלו "קקה" הטויטר יצרום והמידבאס יהיה אנמי. אבל אם ללכת לכיוון הבי אמפינג, אז שני הסטים ישמעו מדהים.

אני יעבור בסופו של דבר לבי אמפינג.

אני קונה מונו אז ישאר לי המאק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כמו שכבר אמרו הMAC לא ינצל טוב את שני הסטים אפילו בביאמפנג שזה תהליך מורכב שבשנייה יברבק לך את הטווטרים.

עשה חושבים קודם קח קצת זמן ותביא סט לבחירתך ומגבר 4 ערוצים כמו שצריך או 2 מגברים של 2 למטת בי אמפ

ואז בזמן נסיון מחירת הMAC חפש מונו טוב יד שנייה.

לעניות ודעתי בי אמפ על MAC זה לא זה.

דוד.

פורסם

לא ינצל בגלל שהוא חלש בשביל סט כזה או שהוא לא מספיק איכותי?

כרגע לדעתי המעשה הנכון זה להחליף קומפוננט (?)

בהמשך אני כנראה ירכוש את Audio System f4 600,מגבר 4 ערוצים חזק מאוד,כי גם לקנות מגבר 2 ערוצים וגם לקנות מונו ,אין לי תקציב לזה.

כי מונו בתקציב כמו שלי בלתי אפשרי למצוא.

ב1500 ש"ח אין מונו שיכול לתת את ה450 RMS וגם שהיה איכותי.

ובוא נגיד שאני יעשה גישור על הZ4200 ויהפוך אותו למגבר 2 ערוצים ע"י גישור של ה4 ערוצים,אפשרי?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה יכול אבל אין איכות.

המגבר הזה גם חלש וגם לא איכותי וחבל על הסט. אם זאת, אם אתה מתכוון להחליף אז בסדר כי אתם (אתה והסט) לא תסבלו הרבה זמן. לא תמצא הרבה אנשים שימליצו לך על מגבר שמגביר גם את הסט וגם את הסאב i.e האודיו סיסטם שאתה מדבר עליו.

תשתדל להביא מגבר ומונובלוק.

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים מהמאק. מגבר 4 ערוצים פשוט וסביר שיתאים להגברת כל סט קומפוננט ממוצע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מבחינת כוח ,שמעתי היבריד על המאק והוא הגביר אותו טוב מאוד.

וההיבריד אם אני לא טועה הוא 160 RMS וההיי אנרג'י גם בסביבה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם אתה רוצה לעבוד בבי אמפ לא שווה לך לקנות את הF4 מהסיבה שהוא פשוט חזק מאוד ולוופרים הוא יתן בראש ואתה סתם לא תנצל את ה2 ערוצים האחרים שלו כי ההגבר לטוויטרים חלשה מאוד.

אם אתה רוצה להגביר את ההי אנרג'י כסט בצורה פסיבית ואת הסאב בגישור המגבר הזה יעיף לך את המערכת.

האפשרות האחרונה שלך זה לקנות מגבר 2 ערוצים איכותי כמו שאני עכשיו עשיתי( אני עובר לבי אמפ) הF4 מחובר על הסאב ועל הוופרים וה2 ערוצים לטוויטרים.

אמיר

פורסם

התכוונתי לקנות את הF4 בכדי להגביר את הסט פאסיבית ובגישור את הסאב.

אך הרבה אנשים אמרו לי לרדת מהאופציה הזו,ולקנות מונו לסאב וזהו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני לא מבין מה אתם רוצים מהמאק. מגבר 4 ערוצים פשוט וסביר שיתאים להגברת כל סט קומפוננט ממוצע.

איתמר.

אמת... וגם היחס הוא נכון

שליש מגבר שני שליש רמקולים ... זאת ההתאמה הנכונה

פורסם

מתן, אני לא כ"כ מסכים איתך.

כמעט על כל סט-אפ שהוא ממוצע, החלפה של מגבר פשוט למגבר איכותי תעשה פלאים במערכת.

אמיר

• תוכן חדש...