Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה הייתי היום בצ'מפיונס כדי לברר על הפולו,

והם הצליחו להרשים אותי דיי לטובה,

הם הציעו לי את גרסאת ה1.6 טיפטרוניק ב114K עם כל האיבזור שיש כמעט :)

וכנראה שזה הרכב שאני הולך לקנות אני כמעט סגור עליו,

הם הסבירו גם שהמנוע 1.6 טיפטרוניק זה בדיוק אותו המנוע של הגולף אחד על אחד,

שזה אומר שהפולו הרבה יותר קלה מהגולף ולכן האוטו הולך להיות מטוס קטן,

הגולף כבדה יותר ב800 קילו מהפולו ונותנים לי את אותו המנוע של הגולף בפולו אז זה נשמע לי דיי שווה,

בכל מקרה אני סומך על הגרמנים בקטע הזה ואני מאמין שזה רכב עם 0 תקלות,שלא נדבר על החיצוניות שלו וגם לפנימיות לא חסר הוא כמעט מושלם,נכון אמנם יקר טיפה אבל אני מאמין שזה שווה את ההשקעה זה גם אוטו שקל מאוד למכור...:-D

אז זהו היונדאי אני מפחד ממנה וכנראה שהייתי צריך להשען על רכב עם רקורד יותר רציני בכל זאת הפולו הושקה בשנת 2001 וכל פעם רק משפרים אותה עוד ועוד,

אם מישהו פה חולק על דעתי אני מוכן לשמוע בימים הקרובים אני הולך לבדוק איך אני בדיוק עושה את הקניה הזאת יאללה לילה טוב אנשים :)

פורסם
חברה הייתי היום בצ'מפיונס כדי לברר על הפולו,

והם הצליחו להרשים אותי דיי לטובה,

הם הציעו לי את גרסאת ה1.6 טיפטרוניק ב114K עם כל האיבזור שיש כמעט :)

וכנראה שזה הרכב שאני הולך לקנות אני כמעט סגור עליו,

הם הסבירו גם שהמנוע 1.6 טיפטרוניק זה בדיוק אותו המנוע של הגולף אחד על אחד,

שזה אומר שהפולו הרבה יותר קלה מהגולף ולכן האוטו הולך להיות מטוס קטן,

הגולף כבדה יותר ב800 קילו מהפולו ונותנים לי את אותו המנוע של הגולף בפולו אז זה נשמע לי דיי שווה,

בכל מקרה אני סומך על הגרמנים בקטע הזה ואני מאמין שזה רכב עם 0 תקלות,שלא נדבר על החיצוניות שלו וגם לפנימיות לא חסר הוא כמעט מושלם,נכון אמנם יקר טיפה אבל אני מאמין שזה שווה את ההשקעה זה גם אוטו שקל מאוד למכור...:-D

אז זהו היונדאי אני מפחד ממנה וכנראה שהייתי צריך להשען על רכב עם רקורד יותר רציני בכל זאת הפולו הושקה בשנת 2001 וכל פעם רק משפרים אותה עוד ועוד,

אם מישהו פה חולק על דעתי אני מוכן לשמוע בימים הקרובים אני הולך לבדוק איך אני בדיוק עושה את הקניה הזאת יאללה לילה טוב אנשים :)

מאיפה נתוני המשקל ??

הגולף עם מנוע 1.6 102 כ"ס שוקלת 1246 ק"ג.

הפולו עם מנוע 1.6 105 כ"ס שוקלת 1104 ק"ג.

סה"כ ההפרש 142 ק"ג , רחוק רחוק מ 800 הק"ג שאתה מדבר עליהם.

באופן אישי הפולו לא עושה לי את זה, רכב בסוף ימי חייו , מיושן ונופל במרבית הפרמטרים מהמתחרות החדשות בשוק.

ממליץ לך לצאת מהדעות הקדומות ומהפחדים הלא מוסברים שלך, ולגשת ולראות את ה I30 , עדיפה בכול פרמטר מהפולו לדעתי.

דרך אגב, תצא מהראש של 0 תקלות, אין דבר כזה . (בטח שלא בפולו).

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם אתה מוכן להתפשר על זריזות הרכב.

פורד פוקוס בתצורת האצ'בק-5 דלתות תיהיה קניה מצויינת ועדיפה כמעט בכל פרמטר מהפולו המוצעת לעיל (ואפילו זולה יותר).

111K- במחיר הזה אתה מקבל רכב מאובזר מבחינה בטיחותית ב- שש כריות אויר מערכת בקרת יציבות וזכה בחמישה כוכבי בטיחות. לא פחות חשוב- לרכב תיבה אוטומטית קונבנציונלית אמיתית.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

פורד פוקוס היא הכי חלשה בקטגוריה שלה,

ויש לה קושי בסחיבה מאז ומתמיד,

ואני גם לא מצדיק את הקניה של הפולו,

ואני גם לא מבין למה אנשים כל כך נמשכים לפולו, יש

גם מכוניות אחרות באותו מחיר שגם הם טובות מאוד,

כמו הפביה החדשה, מאזה 2, סוזוקי סוויפט, וכו'

פורסם
פורד פוקוס היא הכי חלשה בקטגוריה שלה,

ויש לה קושי בסחיבה מאז ומתמיד,

מתוך נושא אחר:

גם אני מצטרף להמלצת הפוקוס, רכב איכותי, ובטיחותי, מספיק מרווח ויש תא מטען גדול יותר.

פיצול אישיות ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
מתוך נושא אחר:

פיצול אישיות ?

חחחחחח רציני מה העניין הזה?

איך אתם לא מבינים מה אנשים נמשכים לפולו,

אני לא מבין מה הקטע בפורום פה נגד הפולו אני אישיתי לא מוצא בו שום חסרון,

רכב גרמני חזק עם מנוע בכלל לא רע ואיבזורים טובים מרווח ליושבים מקדימה,מאחורה קצת פחות אבל עדיין זה אחלה רכב בלי תקלות בלי כלום למה השמדתם אותו :shock:

פורסם
מתוך נושא אחר:

פיצול אישיות ?

תקרא מה הוא כותב, ותראה שהדברים לא סותרים אחד את השני. למי שחשוב כוח, הפוקוס לא מתאימה. למי שחשובים הדברים שהוא כתב בציטוט השני, הפוקוס כן מתאימה. מבין?

"ai motoare capul doare"

פורסם

הסיבה שפולו היא לא בחירה מומלצת היא פשוטה, הרכב יצא אי שם לפני 7 שנים, וקרוב מאד להחלפה בדגם חדש יותר, אתה קונה רכב עם טכנולוגיה בת 7 חביבי.

היונדאי היא לא בקטגוריית הסופר מיני ועל תתן לנתון 120 כ"ס שלה לעבוד עלייך, הרכב לא מהיר כמו שזה נשמע, אלא ממוצע.

חסרון שאני יכול לחשוב עליו הוא תיבת 4 הילוכים אוטומטית, כאשר הפאביה למשל מציעה 6 הילוכים + טיפטרוניק.

אם תקח את שתיהן למבחן אתה תבין את ההבדל.

אגב הפרש 800 קילו בין גולף לפולו הוא לא רק שלא נכון, הוא אפילו לא הגיוני. 80 ההפרש עומד על כ150 קילו כמו שכבר נאמר לך.

המלצה שלי?

קח נסיעת מבחן על הפאביה ועל היונדאי, מהאופטרה תשכח, רכב לא בטיחותי בעליל ובטח שלא איכותי, אתה לא רוצה את הילדים שלך בקופסא הזאת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...