Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מפגשרון 23/05/2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר צהריים חמים במיוחד היה היום במפגשרון

אורחים חדשים ישנים הגיעו, שני מוסטנגים יפיפיות ,שני דה-שבו ,שני מיני,מרצדס אי אפשר כבר לספור אותם,שני 404 ושני MG

היה ממש מפגש מרענן נעים וכיפי לכול הבאים בזה ני בטוח

(מספרי הרכב הגלויים באישור בעליהם)

קודם האורחים:wink:

resizeddscf2688qt4.jpg

resizeddscf2714lw7.jpg

resizeddscf2710rp4.jpg

resizeddscf2711bp5.jpg

אבי נוף מפתיע עם המוסטנג של יאיר לוסטיג

resizeddscf2685jf5.jpg

resizeddscf2686is1.jpg

ועכשיו למוסטנג של בני :-P:-o

resizeddscf2709yt8.jpg

ועכשיו לשני הדשי....

resizeddscf2672wb4.jpg

resizeddscf2700mz3.jpg

וזאות הדשי השניה..:wink::lol:

resizeddscf2722nk2.jpg

אומנם לא דשי אבל סיטרואן DS:-D

resizeddscf2671lu8.jpg

ועכשיו לשני מכוניות קטנות ואהובת על כולם המיני :lol::lol::lol:

resizeddscf2721vi0.jpg

resizeddscf2701wq6.jpg

עוד אנגליה יפיפיה ושמה MG

resizeddscf2715ls4.jpg

ולשני ה404 נחמדות שיש לנו במפגשרון...

resizeddscf2705bt2.jpg

resizeddscf2677zq5.jpg

הנה המרצדסים.

resizeddscf2675nu4.jpg

resizeddscf2693jm3.jpg

resizeddscf2703ou8.jpg

resizeddscf2674dm3.jpg

resizeddscf2687km3.jpg

resizeddscf2689mi0.jpg

resizeddscf2697nt9.jpg

resizeddscf2698si6.jpg

זהו לשבוע זה חברים אם אתם רוצים לראות עוד תבוא למפגשי מועדון החמש:multi::inlove:

שבת שלום ושבוע טוב

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

טל, יופי של תמונות ותקריבים

אמנם אורחים נכבדים הגיעו היום: בני הספל, קובי מילוא, בני ל., חן פרחי ועוד רבים וטובים.

רכבים אחד אחד.

אבי נוף הפתיע והגיע עם מוסטנג. ראוי לציין שהוא השתלב מצויין עם הטריקו והגברדין השחור...:wink:

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

איזה יופי.

מותר לקנא?

התלבטתי אם להגיע עם הטריומף למפגש שרון או לנוקיה, בסוף נסעתי לנוקיה כי יותר קרוב אליי ובכל זאת נסיעה ראשונה...

נו שוין, בפעם אחרת.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
איזה יופי.

מותר לקנא?

התלבטתי אם להגיע עם הטריומף למפגש שרון או לנוקיה, בסוף נסעתי לנוקיה כי יותר קרוב אליי ובכל זאת נסיעה ראשונה...

נו שוין, בפעם אחרת.

אני רקדתי על שתי החתונות, הייתי גם בת"א וגם ברעננה...ראיתי ונוכחתי שוב את המיוחדות של שני המפגשים, את הצבעוניות, הסקרנות, הקהל ובעיקר הילדים שהקיפו את המכוניות, את העושר הכמותי של כלי הרכב שזאת תאווה לעיניים.

וגם נהניתי מהחבורה המגובשת של מפגש השרון (ואדון גידי מיסטר V, אני לא אורח בסניף הזה...).

אז את המוסטנג בשרון ראיתם , אגב עם סוס חדש חדש שהורכב באותו יום בבוקר, והנה מה שקרה כשפתחתי את מכסה המנוע בת"א...

נחת..רק נחת...

IMG_9047.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יופי של מפגש.

נהנתי מאד לראות את המרקורי המדהימה של מיסטר V,ובייחוד לשמוע את מנוע ה 8 בוכנות פועם בחרישיות כמו שרק מנוע כזה יכול לפעום.

שילוב של סדר מופתי,חברותא נחמדה ונעימה ומזג אוויר מושלם עושים תמיד מפגש למהנה.

בדרך חזרה נסעתי אחרי הרנו 15 המדהימה של בני ל ונהנתי לראות את המיתלים שלה בפעולה,ואיך הם שומרים על המרכב מאוזן ומפולס.

תענוג!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני רקדתי על שתי החתונות, הייתי גם בת"א וגם ברעננה...ראיתי ונוכחתי שוב את המיוחדות של שני המפגשים, את הצבעוניות, הסקרנות, הקהל ובעיקר הילדים שהקיפו את המכוניות, את העושר הכמותי של כלי הרכב שזאת תאווה לעיניים.

וגם נהניתי מהחבורה המגובשת של מפגש השרון (ואדון גידי מיסטר V, אני לא אורח בסניף הזה...).

אז את המוסטנג בשרון ראיתם , אגב עם סוס חדש חדש שהורכב באותו יום בבוקר, והנה מה שקרה כשפתחתי את מכסה המנוע בת"א...

נחת..רק נחת...

היי בני

גם אני רציתי לרקוד על שתי החתונות, כשהגעתי למפגש בנוקיה ראיתי טפטוף מתחת לרכב, הסתבר שיש לי נזילה ממשאבת המים ומר"ג ליד אליהו איבדתי כחצי ליטר שהותז על כל פנים מכסה המנוע:-(

לכן חזרתי מיד אליהו הביתה, השבוע אמצא זמן לפרק ולבדוק, בפעם הבאה למפגש שרון (אם הטריומף תעמוד בזה):lol:.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...