Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לי רכב מסוג מיצובישי סופר לנסר אוטומאט שנת 93. אתמול בנסיעה הרכב לא הצליח להחליף הילוכים באיזור ה 80-90 קמ"ש והסל"ד עלה לאיזור 4-5 .

היום בבוקר שוב נסעתי והרכב החליף הילוכים כרגיל. השאלה אם זה בעיה בגיר או בדברים הנלוים (שמן וכד'). אני חושש שהמוסכניק ינסה ללכת על שיפוץ גיר שלא ברור שזה הכרחי כרגע.

פורסם

בדוק בבקשה כמה החלפות אתה שומע, אתה צריך לשמוע 3 החלפות , אם אתה שומע 2 החלפות בלבד סימן שאין הילוך 4 . במידה והרכב נוסע רק עד הלוך 3 בלבד זו הסיבה לסל"ד גבוה.

אם כן , יתכנו הדברים הבאים:

1) כפתור O/D שעל ידית ההילוכים פגם (קל להחלפה ומחירו כ-100 ) , ניתן לבדוק אותו בעזרת סורק וראות אם האות ממנו מגיעה למחשב.

2) סולונואיד הילוך 4 תפוס מכנית (לא חשמלית כי במידה ויש בעיה חשמלית הגיר יכנס למוד-חירום וזה לא המצב אצליך)

3) חיישן טמפ' מנוע פגום (תקול על מצב "מנוע קר" )

במידה ואתה שומע 3 החלפות זהו סימן לגיר מחליק ב-4 וניתן לתקנו ללא פירוק גיר מהרכב , בו במקום ניתן לשפץ את מצמד הרביעי בעלות של 600 ש' בלבד.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

בהמשך לנאמר ע"י ברזילי , היו מקרים שהסלונואיד היה צריך החלפה , ניתן באמת לעשות זאת ללא פירוק הגיר , אך נתקלתי בזמנו בתופעות הללו אשר נפתרו ע"י החלפת שמן גיר אוטומאטי והחלפת מסנן שמן גיר אוטו' הנמצא בקרטר שמן גיר .

עדיף להתחיל עם זה ואם העיה לא נפתרה להתקדם לשאר הבעיות שעלות תיקונם גבוה יותר .

כמובן לבדוק שמן גיר לפני כן לראות מה מצבו והשאלה מתי החליפו אותו .

הוראות יצרן מדברות על כל 30000 ק"מ.

הוראות יבואן כל 75000 ק"מ ומסנן גשמן גיר אוטו'.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני צריך עזרה יש לי ס.לנסר 93 אוטמט והיא פשוט לא מעבירה הילוכים לא לרשון ולא לשני הגיר לא מגיב איך אני יודע מה לא טוב הגיר? המחשב? או כל דבר אחר? אני פוחד ללכת למוסך כי ישר יגידו לי שיפוץ גיר גם אם זו בעיה קטנה?(אוטו נוסע אבל מתחיל לאט ולא מגיע ליותר מ קמש125)

פורסם

בוא נתחיל מזה שלרכב יש שלושה הילוכים.

וכן במהריות של 100 קמ''ש אתה תיהיה טבעית על 4500 סל''ד

זה תקין, כך או כך מומלץ לבצע החלפת שמן גיר ופילטרים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

וגם בלנסר הישנה עם 3 הילוכים ב 100 קמ"ש אתה נמצא על הרבה פחות מ 4500 סל"ד. משהוא כמו 3000 או קצת מעל.

פורסם

יש לבדוק התנגדיות של הסולונואידים , יש לבדוק התנגדיות של חיישני סיבובי כניסה ויציאה של הגיר. מדוד וחזור אלי.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...