Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק מחזק. פרוססור חיצוני בהרבה יותר טוב מפנימי:

1. פרוססור לחוד יותר טוב מכול שילובי אופציות, יש פחות דיסטרוקשין.

2. אם ממקדים אותו ליד מגברים, שנית יש פחות דיסטרוקשין (במצב רגיל עד שאות מגיעה למגבר הוא צובר מלא תדרים לא רצוים מכול מערכות רכב, וזה לא משנה איזה כבלים ,איזה מגברים, ואיזה פרוססור).

3. פרססור חיצוני לחוד הוא מיועד לעיבוד, ולא לגם לעיבוד.

לגבי פאנל, 100%, יש מלא פריצות.:evil:

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעצם התגובה שלך אתה מגבה את מה שאני אומר .... וזה לא דיסטורשן , זה NOISE

ככל שיש יותר רכיבים אלקטרונים יש יותר רעשים חיצוניים ..

ולגבי פרוססינג , גם בלי שתרצה הHU עושה סוג של פרוססינג , אח"כ שולח אותו במתח יחסית לא גבוהה שצוברת רעשים בדרך .

אחכ אתה נכנס לפרוססור , עושה פרוססינג ואז שולח עוד אות למגבר ששוב צוברת רעשים.......... בסוף אתה מקבל את הסאונד "עשוי היטב" .

לגבי הP9 זה לא תופס כי ההעברה אליו היא דיגיטלית בעזרת סיב אופטי והפרוססור הוא רק חיצוני לכן זה בא קומבו ולא אד און ...

החיסרון היחידד זה באמת גנבה ... אבל עם איך שהקלריון נראה בטוח לא יגנבו אותו :)

פורסם

לגנב הממוצע אין מושג איך נראה רדיו יקר או זול , ברגע שהוא רואה משהו שהוא יכול לקחת הוא פורץ . לאותו גנב לא מעניין אם הרדיו יקר או לא , מעניין אותו להעביר הלאה את המכשיר לקבל את ה 50 שקל שלו בשביל המנה הבאה. אני לא הייתי מסכן את כל המערכת שלי בשביל זה , זה מזמין פריצה , ואחרי שיפרצו בשביל הרדיו יחסלו לך גם את שאר הציוד בבגאז והכל .

מעבר לזה , לא יודע על איזה רעשים אתם מדברים . שמעתי כבר הרבה מערכות עם סט אפ של פרוססור חיצוני , כמו גם כאלו עם פנימי וכאלו בלי בכלל. לא נתקלתי באף רעשים שנכנסו בעקבות מעבד כזה או אחר . ברמה הזו של הרכיבים , בהתקנה נכונה וחיווט נכון לא נכנס שום רעש.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אין דבר כזה בעולם לא נכנס רעש ... זה עקרונות האלקטרוניקה בבסיס שלהם , אבל כנראה שזה דיון שלא יגמר , אז נסכם אותו בכך שכל 4WAY הוא פרוססור טוב :)

וגנב גונב רק פיוניר דולפינים ... תאר לך שהוא גונב מכשיר בלי MP3

הוא עלול עוד להחזיר אותו ולהתלונן ..

אגב אם מצאת גנב של קלריון 9 שלח אותו אליי ....:)

פורסם

אני לא בטוח אם צחקת או לא , אבל רוב הגניבות מתבצעות על ידי גנבים שפורצים ברגע שהם רואים שיש משהו ששווה לפרוץ בשבילו ובשבילהם זה בכלל לא עקרוני לפני הפרציה אם זה פיוניר דולפינים או פיוניר P9. אני לא ממליץ לאף אחד לקחת סיכון ולהקל ראש ואז לגלות יום אחד שהאוטו שלו פרוץ . רובינו משקיעים המון בשביל לבנות את המערכות האלו ולא שווה לקחת סיכון מיותר.

לגבי האלקטרוניקה - הרמה של האלקטרוניקה בימינו (ברכיבים ברמות המדוברות) מספיק גבוהה בשביל שספיחת הרעשים תהיה זניחה לחלוטין. נכון שברמת התאוריה יש ספיחה של רעשים , אבל אני בונה מערכת לפי פרקטיקה (בעיקר) ולא לפי תאוריה ומי שבונה מערכת לפי התאוריה לדעתי עושה טעות מרה.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

על סמך שמיעה אולטרא סונית :)

כל דבר בעולם נבנה על בסיס תיאוריה ומשודרג מודולרית על בסיס המציאות .

שאלה עניינית ... לא היית יותר שמח אם במקום גם HU וגם שליטה על הפרוססור שלך .. הייתה יכול לעשות זאת מיחידה אחת?

פורסם

כל דבר אולי מתוכנן ברמת הפיתוח מבסיס של תאוריה. מערכת לרכב לא צריך להמציא מחדש. לא צריך לפתח דברים מהתאוריה ולשדרג אותם . לא צריך להמציא את הגלגל הרי כבר עשו את זה בשבילינו . לכן לנו נותר לבנות מערכת על פי מה שבפועל יעל ולא מה שעל הנייר יעיל.

אם הפאנל של הרדיו דיסק היה יכול לשלוט באותה נוחות פירוט קלות תפעול פונקציונליות ועלות הרכיבים וכו אז כן .. אבל אין ארוחות חינם. לכן השאלה שלך לא רלוונטית לטעמי.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

דווקא דאבל דין יכול .. אבל באמת שזה לא רלוונטי לתרד .

לגביי מערכת ,אין מערכת דומה על רכב דומה :)

אפילו לא החיפושיות של DLS ששונות בכמה רכיבים :)

נגיד שהדבר היה טוב ... אם הייתי שומע אצלך והייתה ברשותי אימפרזה דומה ואז הייתי קונה בדיוק את אותם רכיבים ומתקין בדיוק אותו דבר .... כך הייתי מגיע לתוצאה כמעט זהה שמבוססת רק על הבסיס הפרקטי ....

אגב, מתי אפשר לבוא לשחק בפרוססור ?

ולרועי אם אתה הולך על 700 או 701 הייתי מוותר על השלט של המכשי ועל הHU שלך והולך על דאבל של אלפיין שזה ממש נוח .

פורסם

ההפך שלט יעלה לו עוד 350 דולר , בעוד שדאבל דין 205 יעלה לו 500 דולר התצוגה גדולה וכו ..... אני לא צריך למנות את היתרונות .

אני מאמין שאת המכשיר שלו הוא ימכור במעל מ150 דולר :)

פורסם

נגיד שהדבר היה טוב ... אם הייתי שומע אצלך והייתה ברשותי אימפרזה דומה ואז הייתי קונה בדיוק את אותם רכיבים ומתקין בדיוק אותו דבר .... כך הייתי מגיע לתוצאה כמעט זהה שמבוססת רק על הבסיס הפרקטי ....

אגב, מתי אפשר לבוא לשחק בפרוססור ?

לא הבנתי את הרעיון בדוגמא שנתת . בדברים שדיברתי עליהם אין משמעות באיזה רכב אנחנו מתקינים . כן יש משמעות לאיך אבל זה כבר משהו אחר.

לגבי הפרוססור , ברגע שנסיים להתקין והכל יהיה מוכן אתה מוזמן לקפוץ מתי שבא לך ..

ועל איזה פאנל דאבל דין אתה מדבר ?

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...