Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק היום שמעתי ברדיו דיון בין הורה של מישהו שגרם לתאונה וכיום נמצא בכלא לבין אבא של מישהו שנהרג באותה תאונה.

שניהם היו נהגים חדשים ונהגו כמו נהגים חדשים, כלומר גרוע מאוד, כמוך.

זה היה מזעזע...

בקרוב אצלך?

יש סיבה לחוקים האלו.

אתה לא יודע לנהוג. אתה ילד קטן ולא ממושמע. סביר להניח שהיית עם מוזיקה גבוהה בזמן העבירות (לא קשור אבל סביר להניח), אתה בטח נוהג מהר מדי ליכולות שלך ואתה חושב שאתה הכי מגניב שבעולם.

יש הבדל בין לדעת לנהוג ולדעת להזיז את האוטו.

בינתיים קבל שלילה, תעשה עוד קורס ותהנה מלהיות נהג חדש במשך שנתיים נוספות בלי לעשות שטויות.

איחלתי לחייל הצלחה בהמשך שירותו כנהג חדש.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגידו לי בבקשה, מה אתם מזיינים את המוח?

אתם כולכם טלית שכולה תכלת? אתם תמיד נוסעים 90 בכביש 6 או 50 בכביש פרויד? אז בחייאת חלאס לרדת עליו.

אין לכם מושג איפה הוא נסע 75, ובאיזה נסיבות (כביש פנוי, ראות, מזג אוויר וכ"ו). כנ"ל לגבי העצור, אפשר לחשוב שכולם עוצרים בעצור. ישנם מקומות שבפירוש אין מה לעצור בהם עצירה ( להבדיל מלתת זכות קדימה, אני מדבר על עצירה), אז למה סתם לרדת עליו?

ROOONEEYY

פורסם

אתם כולכם טלית שכולה תכלת? אתם תמיד נוסעים 90 בכביש 6 או 50 בכביש פרויד?

בפרויד המהירות המותרת היא 70, כביש 6 מותר 110. המהירות היא דווקא מה שפחות מטריד אותי בכל הסיפור הזה.

אז בחייאת חלאס לרדת עליו.

אפשר לחשוב שכולם עוצרים בעצור. סליחה!? עצור זה עצור ועם זה אי אפשר להתווכח! זה לא כמו המהירות שזה עניין שרירותי לגמרי. אנשים נהרגים מזה.

ישנם מקומות שבפירוש אין מה לעצור בהם עצירה ( להבדיל מלתת זכות קדימה, אני מדבר על עצירה), אז למה סתם לרדת עליו?

זה לא סתם. הוא אפילו לא מבין איפה הוא טעה. אם יש תמרור עצור, אתה עוצר עם נעילת 4 גלגלים. נקודה!

תגובתי באדום.

פורסם
מה שהוא מנסה לומר לך [תפסו אותי ב75 בתוך העיר, גם לא עצרתי בעצור ואני אידיוט] הוא:

"יאללה ילד, עוף עוף כבר מהכביש לכל הרוחות ולך תלמד לנהוג לפני שאתה לוקח את ההגה לידיים"

רק שהוא היה איתך עדין.

מבחינתי, חבל שלא נותנים לך חבר זהב במועדון הנוסעים של אגד.

רון.

פליקס מסכים איתך מאה אחוז אחי ### ברור שתסכים איתו, הוא אחיך. עדיין, תסכימו בבית, לא פה. ולמי שלא הבין, אין לפנות כ"אחי" למישהו שאינו בנם של הוריכם ###.

איך אתם מתחילים לשפוט בן אדם כאשר אתם יודעים רק את התוצאות ולא יודעים את הנסיבות ומה קרה בתכלס, ובכלל לא מכירים אותי.

אני רק ביקשתי שיעזרו לי ואתם מתחילים ללמד אותי חיים,אם וכאשר אני יצטרך יש אנשים אחרים לזה ולא אתם.

באמת יחס מגעיל ###התבטאות מיותרת נמחקה###.

פורסם
תגובתי באדום.

יוסי,אפילו משרד התחבורה מבין את ההבדל בין לא לעצור בעצור לבין לא לתת זכות קדימה. העבירות הנ"ל שונות והתמחור (נק' וקנס כספי) שונה בעליל. לא מדובר על לא לתת זכות קדימה אלא מדובר על לא לעצור.

בנוגע למהירות, אני שמח שאנחנו מסכימים. 75 ליד בית ספר, או בכביש עירוני עם תנועת אנשים זה בהחלט מסוכן, אבל 75 בכביש של בית הקברות בחולון למשל, זה לא ממש מסוכן ואפילו מהירות ממוצעת. לכן מהירות יש לקחת כתלות בנסיבות, כנ"ל לגבי העצור. לא תמיד עצירה נדרשת, במיוחד בפניה ימינה.

רק לצורך הבהרה, אני אישית עוצד תמיד בעצור, לא משנה איפה הוא מוצב ואיזה פניה זו. אבל כשאנשים מקבלים דוח על אי עצירה בעצור אני לא אומר מגיע להם, כי אני מודע לכך שזו עבירה לא משמעותית, אני פשוט בקטע הנ"ל "יקה", ולכן אני עוצר בעצור.

אגב, מעניין באמת באיזה נסיבות קיבלת את העבירות, במיוחד את עבירת המהירות בשטח עירוני (כלומר באיזה שטח זה באמת היה). אם לא אכפת לך אנא האר את עיני הפורום.

עריכה----

LOL ענק. :D

ROOONEEYY

פורסם
12345

ילד קטן אתה,למרות שנראה לי בסביבות ה-40.

בקשר למהירות עצרו אותי בכביש מת(כמובן בעיר,אפשר להגיד בשולי העיר) לחלוטין אין אנשים ופעם בה יש רכבים.אני לא יודע מה השוטרים עשו שם,כנראה עצרו להשתין :evil:.

ד.א בכביש הנ"ל יש כאלה שמרביצים 160 בלי להגזים.

בקשר לעבירה שנייה.העצור נמצא במקום,קשה להסביר את הכביש,אבל כמעט ולא קשור לחיים כולם פשוט מדלגים אליו.שלו תגידו באתי אליו במהירות נכנסתי ועברתי אותו.אולי היתי על 10 קמ"ש מקסימום ראיתי שאין שום תנועה והמשכתי.

פורסם

אני נכשלתי טסט בזמנו על זה שלא עצרתי עצירה מוחלטת בעצור. הכוונה היא שלא הייתי על 10 קמ"ש הייתי על 0.5 קמ"ש וזה הספיק לבוחן. אז 10 זה המון לתמרור עצור. בכל אופן, אני מבין אותך יש המון כבישים עירוניים שאפשר להגיע בהם ל70-80 בקלות...

מי שמכיר בקריית אתא איפה האנדרטה-נווה חן זה כביש עירוני לכל דבר אנשים מרביצים שם 80-90 למרות שמותר שם 50. בן אדם שמגיע למקום ולא שם לב לתמרור יכול לחשוב שמדובר על כביש בין עירוני.

פורסם

ד.א בכביש הנ"ל יש כאלה שמרביצים 160 בלי להגזים.זה לא סיבה לחקות/לנסות לחקות אנשים כאלו

בקשר לעבירה שנייה.העצור נמצא במקום,קשה להסביר את הכביש,אבל כמעט ולא קשור לחיים כולם פשוט מדלגים אליו.כולם כולל אתה שלו תגידו באתי אליו במהירות נכנסתי ועברתי אותו.אולי היתי על 10 קמ"ש מקסימום ראיתי שאין שום תנועה והמשכתי=לא חוקי.

אחרי הכל אני מאמין שלמדת מהטעויות ולא תחזור אליהם

פורסם
זאת אומרת עברת בעצור בלי כוונה לעצור.

אתה עבריין...

ואם יש מקום שבו נוסעים על 160 בעיר (אני בספק) אז ברור שיהיו שם שוטרים והיית צריך להתחשב בזה.

איפה אתה גר?

ב"ש.

בסדר אני עבריין,פושע,רוצח.

תחשוב מה שבא לך,אין לי כוח וזמן לבזבז עלך,שבת שלום.

אחרי הכל אני מאמין שלמדת מהטעויות ולא תחזור אליהם

בטח אחי ### אם אתם אחים, דברו בבית, ואולי תבקש הלוואה בשביל הקנס ### ,אין כמו ללמוד מהטויות של עצמך במיוחד שאתה חייל ואין לך גרוש על התחת.בעזרת השם הדבר לא יחזור על עצמו.

פורסם

כמו שאמרתי, המהירות זה משהו שרירותי ובירוקרטי בלי שום קשר למציאות.

אבל!

בשביל שיתפסו אותך פעמיים על שני דברים שונים לגמרי בזמן שאתה עדיין נהג חדש אתה חייב להיות "ילד מיוחד" מאוד.

פורסם
אני נכשלתי טסט בזמנו על זה שלא עצרתי עצירה מוחלטת בעצור. הכוונה היא שלא הייתי על 10 קמ"ש הייתי על 0.5 קמ"ש וזה הספיק לבוחן. אז 10 זה המון לתמרור עצור. בכל אופן, אני מבין אותך יש המון כבישים עירוניים שאפשר להגיע בהם ל70-80 בקלות...

מי שמכיר בקריית אתא איפה האנדרטה-נווה חן זה כביש עירוני לכל דבר אנשים מרביצים שם 80-90 למרות שמותר שם 50. בן אדם שמגיע למקום ולא שם לב לתמרור יכול לחשוב שמדובר על כביש בין עירוני.

מסכים איתך על נווה חן

אני אישית מנסה לשמור על 50 אפילו שכולם מרביצים כי:

א. זה החוק, מקסימום 55 כי התנועה זורמת,

ב. אני הרבה פעמים על 40 שם, פשוט כי הכביש הזה הוא אחד המשובשים שנתקלתי בהם.

גם אם זה היה בין עירוני הייתי נוסע על 60 כי זה פשוט לא בטיחותי, קשה לי לנהוג מהר כשאני לא מרגיש יציב.

כביש נוסף הוא מכיוון הצומת(ביג-הגשר)שמגיע לרמזורים לכיוון הכביש הזה. (מה שנקרא דשנים)

בפעמים הראשונות לא שמתי לב אם זה עירוני או לא. אם אתה נוסע שם 50 אתה גורם לפקק.

אם אתה נוסע 60 אתה בסירת הקאות. כנראה מתכנון לקוי או קמצנות לא שמים שם איזה תמרור מהירות, ויותר חשוב, לא משפצים את הכביש.

פורסם

מסכים יש שם בורות עצומים. יום אחד נסעתי ועליתי על בור במהירות. הייתי בטוח שהצמיג התפוצץ...

אבל עדיין זה כביש שאפשר לסגור בו 80-90 בלי הרבה בעיות..

פורסם

מסכים איתכם לגבי הכביש לכיוון צומת ק.אתא לפני כמה חודשים שוטר קלט אותי על 70-75 היה לילה וכביש ריק אבל מוזר שהוא לא עצר אותי וגם לא הגיע קנס.

כביש ממש מבלבל מי שלא מכיר אותו בקלות חושב שזהו כביש בינעירוני ומותר לנסוע 70-80.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...