Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

יש לנו במשפחה אופל אסטרה שנת 2002, 70 קילומטר, דיי שמורה...

השבוע הסטארטר החל להראות סימני שחיקה מסויימים, ובימים האחרונים להניע את האוטו זה פשוט סיוט שאורך בין 10 דקות לחצי שעה, הוא פשוט לא מסתובב, נתקע במקום ומסרב להסתובב.

מה גם, אני נוהג על מאזדה 6 שנת 2006, שמור מאין כמותו....ופעם ב20-30 הנעות (בערך :oops:) אני נתקל באותה התופעה, רק שאצלךי אני מפעיל כוח, המון כוח, ולבסוף זה מסתובב, אבל באופל זה ממש ממש תקוע.

על מה הבעיה הזו מצביעה? מה זה אומר?

פורסם

יכול להיות שהמצבר לא תקין או חיבורים רופפים(נתקלתי כמה פעמים ברכבים צבאיים) תבדוק צרכנים ברכב עם למצבר מספיק כוח להפעיל את כולם, עם לא אז אין סיכוי שיהיה מספיק מתח לסובב את הסטרטר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יתכנו סיבות רבות.

דבר ראשון יש לבדוק מצבר, בדיקה שהוא טעון, אינו פרוק, ועומד בבדיקת עומס. מדבריך, לא הבנתי האם האוטו מניע בסוף בכוחות עצמו, בכל אופן, זוהי בדיקה ראשונה נדרשת, כמובן, כפי שציין קודמי לתגובה, לבדוק חיבורים.

שנית, יתכן והסטרטר עצמו תקול, אולם, יתכן ויש בעיה שלא מגיע פקודת חשמל מלאה, אלא נפילת מתח בפקודה לסולונואיד של הסטרטר, כתוצאה ממסר לא תקין, ו/או מערכת מיגון כלשהי, קיימת ברכב, בין אם פעילה או מנוטרלת (שעקפו אותה באופן רשלני ואשר יש מפלי מתח בחיבורים ו/או בחוטים ו/או במח המיגון)

רצוי לגשת לבעל מקצוע, שיאבחן.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האם המצבר שמותקן באוטו הוא מצבר המקורי שהגיע עם הרכב בעת הקנייה?

אצלינו בבית יש גם אופל אסטרא שנת 2001 שמורה במיוחד שהלחפנו לה מצבר אחרי 5 שנים על הכביש.

תיקנו גם את מנגנון ההנעה שהיה נתקע לנו פעם בכמה זמן ופשוט אי אפשר היה להניע את הרכב.

אני יודע שלא עזרתי לך במיוחד אבל שיתפתי אותך בכמה דברים מועילים.

ודרך אגב איך מתפקדת מערכת הברקסים?

פורסם

איך קשורה מערכת הבלימה בדיוק למצברי הרכב?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
האם המצבר שמותקן באוטו הוא מצבר המקורי שהגיע עם הרכב בעת הקנייה?

אצלינו בבית יש גם אופל אסטרא שנת 2001 שמורה במיוחד שהלחפנו לה מצבר אחרי 5 שנים על הכביש.

תיקנו גם את מנגנון ההנעה שהיה נתקע לנו פעם בכמה זמן ופשוט אי אפשר היה להניע את הרכב.

אני יודע שלא עזרתי לך במיוחד אבל שיתפתי אותך בכמה דברים מועילים.

ודרך אגב איך מתפקדת מערכת הברקסים?

אין שום עניין, שום תשובה, גם לא חצי תשובה, אני, לא רואה כאן מידע מועיל בתגובתך, אז למה לענות? יש לענות כאשר יש ידע ו/או מידע, ואו אף סבירות של אפשרות לעזרה כלשהי. מה שכאן כאמור, לא נראה לי שיש.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

למיטב ידיעתי האסטרות מהמודל המדובר סובלות קשות ממתג הצתה ("סוויץ'" בלעז) שנוטה להתקע אחרי שימוש של 80K ק"מ בממוצע.

האם כשאתה אומר "הוא פשוט לא מסתובב, נתקע במקום ומסרב להסתובב" אתה מתכוון למפתח עצמו שלא מסתובב (קרי: מתג ההצתה של הרכב) או על החלק החשמלי (סטרטר) שמסובב את המנוע ? (הימור שלי: מתג ההצתה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ברשותי אופל אסטרה 1600, שנת 2001.

לפני מספר חודשים החלו בעיות לעיתים בהתנעה קרה. הרכב התניע רק לאחר מספר נסיונות, ורק עם דוושת גז לחוצה.

לאחר שתדירות הבעיה עלתה, הכנסתי את הרכב למוסך מורשה, ושם ערכו בדיקה והחליפו מצבר+ עשו טיפול.

מספר שבועות לאחר מכן שוב חזרה הבעיה. הרכב הוחזר למוסך, שם שאל אותי החשמלאי שאלות רבות, ערכו בדיקה במחשב הרכב (לא נרשמה שום תקלה), ובדקו חיישנים וכד'.

הם כעת אובדי עצות. הרכב נמצא במוסך עדיין. אם יש לכם רעיון - אודה לכם מאוד.

מספר נתונים נוספים, שאולי רלבנטיים :

נדמה לי שהאזעקה פועלת לחינם הרבה יותר מאשר קודם.

וגם- לעיתים חיישן החום במנוע לא מגיב, ועולה להראות את החום הנכון רק לאחר כחצי שעה נסיעה.

פולו 1.6 שנת 2000

• תוכן חדש...