Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[צבא]קבלת גימלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים.

ביום ראשון בשעה 4 וחצי הוצאתי מהיחידה 4 גימלים.

באיזה יום אני צריך לחזור?הבנתי שזה ביום שישי,אבל בגלל שיוצאים שבת אני חוזר כבר בראשון.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גימלים מתחילים מהיום שלמחרת, זאת אומרת שאם קיבלתי ביום ראשון 4 גימלים אתה בחופש עד יום חמישי כולל.

יום שישי את צריך לחזור לבסיס.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
גימלים מתחילים מהיום שלמחרת, זאת אומרת שאם קיבלתי ביום ראשון 4 גימלים אתה בחופש עד יום חמישי כולל.

לא ניראה לי. (זה גם לא נשמע טוב, ביום ראשון מוציאים 3 גימלים וחוזרים ליחידה לאחר שבוע ?!)

אם היום יום ראשון, ונגיד והוא הוציא ג אחד ביחידה, זה אומר שהוא הולך ישר הביתה וחוזר למחרת.

אם 2 גימלים אז הוא חוזר ביום שלישי

3 גימלים הוא חוזר ביום רביעי.

אם ביום ראשון הוא קיבל את ה גימלים לא מהיחידה אחרי שהוא חזר הביתה זה אומר שהוא מרויח עוד יום ואז הוא צריך לחזור ביום חמישי.

הכי טוב לתאם עם המפקד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אני בדעתך-גימל שהוצא באמצע יום העבודה מתחיל מיום למוחרת...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפני שבוע קיבלתי 2 גימלים ביום שבת בערב.

הגימלים נגמרו לי ביום שלישי בבוקר

מה ש-gsi16v אמרתה לא עובד ככה.

פורסם

זה תלוי באיזו שעה קיבלת את הגימלים, אם לפני 11 בצהוריים אז הגימל כולל את היום הראשון, אם אחרי 11 אז הוא מתחיל למחרת.

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

פורסם
זה תלוי באיזו שעה קיבלת את הגימלים, אם לפני 11 בצהוריים אז הגימל כולל את היום הראשון, אם אחרי 11 אז הוא מתחיל למחרת.

אתה בטוח בזה?

קיבלתי את הגימלים ביום ראשון בשעה 4 וחצי בצהרים.

פורסם
לפני שבוע קיבלתי 2 גימלים ביום שבת בערב.

הגימלים נגמרו לי ביום שלישי בבוקר

מה ש-gsi16v אמרתה לא עובד ככה.

נו זה מה שאני אומר

חזרת ליחידה ביום שלישי, כלומר הייתי ב 2 גימלים (ראשון ושני) תקרא את השורה האחרונה (הארוכה שכתבתי)

ושוב, חשבון לתאם עם המפקד שלא יהיו אי הבנות, לי קרא מקרה שבאופן תמים חשבתי שמגיע לי עוד יום ונשפטתי על זה כיום נפקדות שחזרתי.

פורסם
נו זה מה שרשמתי

חזרת ליחידה ביום שלישי, תקרא את השורה האחרונה (הארוכה שכתבתי)

רשמתה לגבי יום ראשון.

למקרה הזה אני הוצאתי לפני שבוע 2 גימלים במוצ"ש וחזרתי בשלישי בבוקר.

**ראיתי עריכה.

שהמפקד האישי שלי יענה,נדע הכול.

פורסם

כשאני הייתי בצבא, וקיבלתי גימל בשעה 16:00 (אחרי עירוי) זה היה לאותו יום (תודה באמת!).

החוקים השתנו מאז ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

החוקים כנראה השתנו הרבה. כשאני פרקתי קרסול בסדיראושפזתי ליומיים בהדסה, שוחררתי ביום שישי מבית החולים וביום ראשון כבר הייתי בבסיס.

מה בכלל הויכוח? אם אתה מרגיש טוב תרים טלפון למפקד שלך ושאל אותו אם הוא צריך שתחזור בשביל חצי יום ואם אתה לא מרגיש טוב לך לק. העיר ותוציא עוד ג' או שניים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לאחר 12 בצוהריים הגימלים נחשבים ליום למחרת,

בנוסף שישי שבת נספרים כ גימל אחד.

לכן אתה צריך לחזור בשישי בבוקר.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

4 חודשים בגימלים הספיקו לי כדי להיות בטוח במה שכתבתי.

גם אם תוציא גימל אחד אפילו ביום ראשון לפנות בוקר אתה תחזור ליחידה רק ביום שלישי בבוקר!

מה שכן, יש אפשרות חדשה לרופאים צבאיים לתת מעין אישור זמני להיות ביום מנוחה בבית ולחזור בבוקר למחרת (וזה לא נקרא גימלים!).

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
כשאני הייתי בצבא...

החוקים השתנו מאז ?

30שנה, לך תזכור

:hihi:

• תוכן חדש...