Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון, לא צריך להתעצבן

מר ג' ס' לא נמצא פה בשביל להרגיז אותך (ואת כולנו), אומנם יש פה אחרים שתופסים את התקן הנ"ל.

I don't drive fast, I fly low

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:oops::oops::oops::oops::oops:

וואו... דיון שלם ... בגללי.... :oops::oops:

אני רק רוצה להודות לכל מי אשר קם לזכותי , באמת תודה לכם כולכם , ליביו אביב אריאל יותם וכל מי ששכחתי (סליחה..) באמת תודה..

מר "CTI" , נעים מאוד אני אורן , כן כן "החרא הקטן" שרוצה למכור את "המכונה המופלאה" ,

אני ו ה 205 עברנו הרבה יחד ... שקניתי אותה , היא לא הייתה כפי שהיא נראית ... למעשה מי שיודע יודע, שהמצב לא היה מי יודע מה ... אבל אני שיפצתי , באהבה, בכסף והמון השקעה... התמדתי ולא הפסקתי לרגע שכן זהו רכב ידוע ואין להרוס רכב שכזה...

אבל מה לעשות ... אני בנאדם נינוח שאוהב נוחות ... שיעדיף פונטיאק על פני פיז'ו ... בנאדם שיעדיף 306 על 205 ...

בנאדם שכיף לו לנסוע ולא להרגיש את הרצפה... בנאדם שאוהב מאוד מאוד מהירות וכוח שיורד לריצפה.... אבל לא מוכן להיזרק על כל בור..

האוטו שלי נמוך מאוד , מה שגורם לו ליציבות מדהימה בסיבובים (דבר שאכן יצא לי לבדוק רק לאחרונה...) אבל כמו כן גורם לאי נוחות בנסיעה בכביש משובש ומרובה בורות כפי שיש בארצנו...

שהייתה לי את ה 306 שהיא (לטעמי בלבד !!!) הרבה יותר יפה חיצונית ופנימית מכל מ 205 שאיננה כוללת שלל כיסאות ספארקו ומיני השקעות אחרות, נהנתי מהנסיעה בגלל שהיא פשוט הייתה נסיעה.... אומנם לא חזקה כמו ב 205... אבל בהחלט נסיעה כיפית.

אני לא ניסיתי להגיע לגבול היכולת ב 205 וגם לא אנסה ב 306 ... אני לא שומכר ואני לא נהג "חבל על הזמן" למעשה אני נהג מאוד ממוצא , שלא לקח עדיין שיעורי נהיגה באלטרנטיבי ולא לקח קורסים מסוג כלשהו .... פשוט נהג ממוצא... שמנסה לאט לאט ללמוד דרכו.

שראיתי את ה 205 , אני חייב לציין שפשוט היה לי כיף לראות את האוטו הזה, אוטו מושלם , לא צריך להוסיף דבר (כמה שטעיתי...) אין צורך לשפר אין צורך לתקן אין צורך להוסיף...(שזה המצב שהיא היום לאחר כל מה שאני עשיתי...) וזו בעיקר הסיבה שקניתי אותה.... יפיפיה וחזקה ! אילו היו המרכיבים העיקריים אחרי ש 3 שבועות הייתי ללא אוטו (מצב מאוד קשה בשבילי) , אבל עכשיו .....גיליתי שנהנתי הרבה יותר ב 306....

בכל אופן , אין לך זכות לשפוט אותי על אימרותי , אני מצידי יכול להיות שומכר ולהגיד שמיציתי את ה 205 הזו מכל כיון , לקחתי סיבובים בצורה הכי מגניבה והכי מדהימה ובקווים הכי טוב שיכולים להיות , ואני חושב ש ה 306 תהיה יותר אתגר... כן כן אני חושב !

אודה לך באם תפסיק לזיין בשכל ולקחת מילים שלי ולהוציא אותם מהקשרם.

פורסם
:oops::oops::oops::oops::oops:

וואו... דיון שלם ... בגללי.... :oops::oops:

אני רק רוצה להודות לכל מי אשר קם לזכותי , באמת תודה לכם כולכם , ליביו אביב אריאל יותם וכל מי ששכחתי (סליחה..) באמת תודה..

מר "CTI" , נעים מאוד אני אורן , כן כן "החרא הקטן" שרוצה למכור את "המכונה המופלאה" ,

אני ו ה 205 עברנו הרבה יחד ... שקניתי אותה , היא לא הייתה כפי שהיא נראית ... למעשה מי שיודע יודע, שהמצב לא היה מי יודע מה ... אבל אני שיפצתי , באהבה, בכסף והמון השקעה... התמדתי ולא הפסקתי לרגע שכן זהו רכב ידוע ואין להרוס רכב שכזה...

אבל מה לעשות ... אני בנאדם נינוח שאוהב נוחות ... שיעדיף פונטיאק על פני פיז'ו ... בנאדם שיעדיף 306 על 205 ...

בנאדם שכיף לו לנסוע ולא להרגיש את הרצפה... בנאדם שאוהב מאוד מאוד מהירות וכוח שיורד לריצפה.... אבל לא מוכן להיזרק על כל בור..

האוטו שלי נמוך מאוד , מה שגורם לו ליציבות מדהימה בסיבובים (דבר שאכן יצא לי לבדוק רק לאחרונה...) אבל כמו כן גורם לאי נוחות בנסיעה בכביש משובש ומרובה בורות כפי שיש בארצנו...

שהייתה לי את ה 306 שהיא (לטעמי בלבד !!!) הרבה יותר יפה חיצונית ופנימית מכל מ 205 שאיננה כוללת שלל כיסאות ספארקו ומיני השקעות אחרות, נהנתי מהנסיעה בגלל שהיא פשוט הייתה נסיעה.... אומנם לא חזקה כמו ב 205... אבל בהחלט נסיעה כיפית.

אני לא ניסיתי להגיע לגבול היכולת ב 205 וגם לא אנסה ב 306 ... אני לא שומכר ואני לא נהג "חבל על הזמן" למעשה אני נהג מאוד ממוצא , שלא לקח עדיין שיעורי נהיגה באלטרנטיבי ולא לקח קורסים מסוג כלשהו .... פשוט נהג ממוצא... שמנסה לאט לאט ללמוד דרכו.

שראיתי את ה 205 , אני חייב לציין שפשוט היה לי כיף לראות את האוטו הזה, אוטו מושלם , לא צריך להוסיף דבר (כמה שטעיתי...) אין צורך לשפר אין צורך לתקן אין צורך להוסיף...(שזה המצב שהיא היום לאחר כל מה שאני עשיתי...) וזו בעיקר הסיבה שקניתי אותה.... יפיפיה וחזקה ! אילו היו המרכיבים העיקריים אחרי ש 3 שבועות הייתי ללא אוטו (מצב מאוד קשה בשבילי) , אבל עכשיו .....גיליתי שנהנתי הרבה יותר ב 306....

בכל אופן , אין לך זכות לשפוט אותי על אימרותי , אני מצידי יכול להיות שומכר ולהגיד שמיציתי את ה 205 הזו מכל כיון , לקחתי סיבובים בצורה הכי מגניבה והכי מדהימה ובקווים הכי טוב שיכולים להיות , ואני חושב ש ה 306 תהיה יותר אתגר... כן כן אני חושב !

אודה לך באם תפסיק לזיין בשכל ולקחת מילים שלי ולהוציא אותם מהקשרם.

הנה מה אני חושב...

אורן, ביום שישי בצהריים הפריע לי דניאל drugstore באמצע העבודה עם ידיעה מרעישה, אורן מוכר את האוטו.

דיברנו קצת וניסינו להבין את המניעים, עכשיו הכל ברור יותר.

בשיחה דניאל העלה רעיון שעכשיו נראה לי כל כך נכון. למה שלא תשקיע קצת כסף בהחזרת האוטו הנדיר שלך למצב מקורי בעיקר בחלק המיתלים והג'נטים?

אם תחזיר את האוטו לגובה המקורי ולבולמים המקוריים אתה תסבול פחות מאי הנוחות של האוטו ונראה שתהנה יותר ממנו. היא עדיין לא תהיה 306XT מפנקת אבל המצב ישתפר פלאים.

את הכסף תשיג ממכירת הבולמים+קפיצים+ג'נטים הקיימים ששווים כסף לא רע.

בגדול, אמרת שישנם דברים נוספים שמפריעים לך באוטו כמו דש בורד לא איכותי וכו', אני יכול התחבר לקו המחשבה הזה ואני בהחלט מבין אותך למרות שמצב הדשבורד אצלך מעורר קינאה אצל כל בעל GTI205 (תשאל את RAZMEL).

לסיכום, אני לא מעביר ביקורת על ההחלטה שלך, ממש לא. יותר מזה...אתה לא חייב הסברים לאף אחד כאן. רק חשבתי לתת כיוון מחשבה נוסף שאולי לא נלקח בחשבון לפני כן.

בכל מקרה בהצלחה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ממך לא ציפיתי לתגובה כזו האמת..

אני חושב שבתור אחד.. שמחפש וולקן... אתה אמור להבין שמשהו אחד הוא לא אחר...

205 היא בהחלט לא 306... וגם אם אני אחזיר את הכל למקורי ..(מה הטעם של האוטו המושקע הזה אם כך ?!?!?!) זה לא יעשה את האוטו 306...

פורסם

אורן ,

לדעתי אם תרפד את המושב בפד גזה , בנוצות ובעוד ספוג זה ממש יעזור לא להרגיש את הבורות ואם תשמע מוזיקה חזק ( אבל ממש ) אז לא תשמע את הסדקים שמתחילים להיות בדש בורד וכו'...

ועכשיו ברצינות

אם הלב ( או התחת... ) רוצים 306 , אז תקנה .

ומספיק להציק לו .

אני עם חום כל השבוע כמעט ועכשיו החלטתי לצאת מהבית והגעתי לכאן ובגללכם נהיה לי שוב כאב ראש , הטביעה בדרך ( אין טעות כתיב... , שימו לב לצל שלכם... :!: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

205 היא בהחלט לא 306... וגם אם אני אחזיר את הכל למקורי ..(מה הטעם של האוטו המושקע הזה אם כך ?!?!?!) זה לא יעשה את האוטו 306...

אוי אוי תאמין לי שאני מבין אותך...

בתור אחד שהיתה לו 205GTI הרבה יותר מתפרקת יחסית לשלך ובתור אחד שחיפש ZX וולקן אני בהחלט מבין את ההבדל. ברור שה-205 בחיים לא תהיה 306 ולהיפך. אם החלטת ואתה בטוח שמה שה-306 נותנת עדיף לך לעומת מה שאתה מפסיד לעומת ה-205....אז אין פה שאלה, תמכור ותחפש 306. אני סה"כ הצעתי כיוון מחשבה נוסף, רק מנסה לעזור.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בתור אחד שהיתה לו 205GTI הרבה יותר מתפרקת יחסית לשלך ובתור אחד שחיפש ZX וולקן אני בהחלט מבין את ההבדל. ברור שה-205 בחיים לא תהיה 306 ולהיפך. אם החלטת ואתה בטוח שמה שה-306 נותנת עדיף לך לעומת מה שאתה מפסיד לעומת ה-205....אז אין פה שאלה, תמכור ותחפש 306. אני סה"כ הצעתי כיוון מחשבה נוסף, רק מנסה לעזור.

מצאת וולקן ??? אם כן תתחדש !!! :)

פורסם

תתחדש CASPER!!! המון זמן חיפשת, ספר לנו מה המצב שלה? איזה דגם בדיוק? נו תתחיל לשפוך מידע.

פורסם

אורן אני מצדיע לך.

לי אישית, נמאס לראות אנשים בפורום קונים מכוניות רק בגלל שבפורום הן פופלריות.

אז הנה בא בן אדם, שיש לו 205 במצב טוב, שמרגיש שהאוטו לו בשבילו. הוא מרגיש שהיא

נותנת המון, אבל לא את מה שהוא צריך.

אז במקום לאחל לו בהצלחה, אז אנשים פה ישר תוקפים אותו. אז יאללה אנשים להרגע, הבן

אדם בסה"כ מוכר את האוטו שלו.

אז אורן, למרות שאתה זיין שכל לא קטן, ולא סותם את הפה :wink::wink: , אל תקשיב

לאף אחד, ותקנה 306 או קסנטיה או אפילו פונטיאק שתתן לך אתה מה שאתה רוצה.

גיא.

פורסם

אף אחד לא קרא לך חרא קטן! אם תקרא טוב מה שכתבתי תבין את הביקורת. מי שקונה רכב כזה בלי לדעת למה הוא נכנס עושה צעד מאוד לא חכם ואפילו טיפשי, לצערי. מה ,לא ידעת את כל החסרונות שאתה מציין לפני שקנית את האוטו? בוקר אחד נולדת עם העדפות חדשות? לדעתי לא!

אני מאחל לך בהצלחה במכירת הרכב. אם הוא כזה טוב כמו שאתה אומר הוא ימכר מהר. מי שמכיר אותי יודע שאני לא איזה ילד שמנסה להשפיל פה אנשים בפורום - פשוט ההתנהגות שלך ומה שכתבת גובל בחוסר ניסיון/חוסר ידע/חוסר היגיון ועל זה באתי להצביע. שלא תתעורר בעוד שישה חודשים ותחליט פתאום שה 306 לא מתאימה לך. לפני שקונים GTI 1.9 חושבים טוב טוב.... מה הרכב? מה העלויות? על מה מוותרים? (בעיקר נוחות)!

אם לא עשית את זה לפני שקנית - זה חוסר ניסיון וחוסר הבנה...

זה רק מחזק את הטענה ש GTI 1.9 זה לא רכב לכל אחד... בטח לא לכל ילד שמתלהב מהפוזה (ואני לא מתכוון דווקא אליך - פשוט כל יום יש לי 30 כאלה שרוצים לקנות את הרכב שלי וישלמו לי "20,000 ש"ח ואני עוד עושה לך טובה").

מי שקונה רכב כזה לא פתאום מגלה את מה שגילית ולכן נראה לי מוזר כל הסיפור שלך...

בכל מקרה, בהצלחה! באמת מכל הלב!

ולסיום, אני לא מר CTI...

אלון

נ.ב

אם הייתי יודע שאלו תהינה התגובות לא הייתי כותב מלכתחילה!

אלוהים ישמור איזו רגשנות...

פורסם
אם הייתי יודע שאלו תהינה התגובות לא הייתי כותב מלכתחילה!

אלוהים ישמור איזו רגשנות...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ממש סאגה קורעת שחלות ...

אולי גם אני אמכור את האוטו שלי ...? זה יהיה יום אבל לאומי ? :roll:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

קודם כל, קספר, מזל"ט.

שנה? פרטים?

רוני, סתם שאלה...

למרות שכתבת את זה בת'רד הקודם, אני מעלה את זה פה כי כאן זה יותר מתאים, אקטואלי.

אחרי שהוא רשם שה 306 מוציאה ממנו יותר כנהג מאשר ה 205, אמרת לו בחצי ציניות שכדאי לו להתחיל לסובב את ההגה ימינה ושמאלה. אחרי זה, אמרת שלדעתך זהו סתם תירוץ, ושפשוט הוא רוצה את הנוחות והחדשנות יותר של ה 306.

אח"כ שלומי הגיב ואמר שה306 יותר מאוזנת, ולכן יותר קלה לנהג הלא מיומן.

הסכמת איתו.

אם הסכמת עם שלומי, אז למה ככה התפרצת על אורן? הרי אורן עצמו אמר על עצמו שהוא נהג ממוצע, ולא יותר מכך (אני לא אומר את זה על סמך דעה עצמית, אורן אמר את זה על עצמו). אז, למה זה שאורן אמר שהוא יותר מתחבר ל 306, ומוציאה ממנו יותר כנהג ישר התלבשת עליו? הרי לפי מה ששלומו אמר, זה הגיוני.

פשוט מעניין אותי, כי גם אני הייתי דיי בדיעה שלך ,פשוט לא הכי הבנתי איך 306 מוציאה יותר כנהג מאשר 205. זה נשמע יותר כתירוץ, אבל שוב, לי אין מושג לגביו, אז החלטתי שלא להגיב. אבל מה קרה כזה מה שינית את דעתך?

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...