Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי באיזשהו צומת בבאר שבע, בקיצור נסעתי, ראיתי שירוק פתאום שהגעתי למעבר חציה ועברתי אותו הבהב, באמצע הצומת הייתי בכתום ואז יצאתי מהצומת באדום...

יש לציין שאם הייתי בולם בהבהוב היו נכנסים בי מאחורה כי הייתי במהירות יחסית גבוה (לא מעל המותרת, אבל בבלימת חירום הזו היו נכנסים בי.)

אני נהג חדש,

מה הלאה:\?

פורסם

כל עוד לא חצית באור אדום, המצלמה לא מצלמת. ככה שאם עברת באור כתום אתה לא צריך לדאוג.

פעם הבאה תשים-לב.

פורסם

1. לא בטוח כלל שצולמת אז מה הפניקה.

2. הרגע, המתן ! אולי לא יקרה דבר.

3. המצלמה מתענינת יותר בכאלה שנכנסים לצומת באור אדום.

4. במידה וצדקת... כמו שהסברת את זה לנו תסביר את זה לשופט.

נקווה לטוב.

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

ראית בוודאות שיש שם מצלמה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם היית בתוך הצומת כשאתה בצהוב , לא צולמת . אאל"ט אתה צריך לעבור את קו הצומת באדום ואז גם לעבור אותה (אם רואים שעצרת טיפה יותר מהקו , נדמה לי שלא עושים כלום ) , כדי שישלח צילום

בברכה יהודה

פורסם
המצלמה מצלמת פעמיים ובודקת הפרשי מרחק מרגע חציית הצומת.

אם עברת בכתום, לא צולמת. רק באדום מלא, גם אם זה 0.000000001 אחרי.

המצלמה לא בודקת כלום. המצלמה רק מצלמת פעמיים.

הצילום הוא לא מיידי אחרי ההתחלפות לאדום, אלא בערך שניה אחרי.

פורסם
ראיתי שירוק פתאום שהגעתי למעבר חציה ועברתי אותו הבהב, באמצע הצומת הייתי בכתום ואז יצאתי מהצומת באדום[...]הייתי במהירות יחסית גבוה

5 קמ"ש זה לא כזו מהירות גבוהה.

בכל מקרה המצלמה נכנסת לפעולה כשניה אחרי שהרמזור מתחלף לאדום, ומצלמת פעמיים, כך שבעקרון תקבל דו"ח רק אם נכנסת לצומת כשהרמזור היה כבר אדום.

פורסם

שאלה שמעניינת אותי

נגיד מישהו צולם עובר באדום תוך כמה זמן הוא אמור לקבל בתיבת דואר את הדו''ח?

פורסם

תלוי כמה זמן אחרי הצילום באים להוציא את הפילם, כמה זמן עד שמפתחים אותו ושולחים אותו אלייך בדואר.

יכול לקחת גם חודש ויותר.

פורסם

אנחנו לאט לאט מתקרבים פה להגעתה של ההודעה

"נכנסתי לצומת בירוק, יצאתי מהצומת בירוק, לא הייתה מצלמה ולא ראיתי פלאש. נניח וצולמתי, מה עושים?"

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

המצלמה "נדרכת" רק אחרי שמופיע אור אדום.

כאשר המצלמה דרוכה ורכב נכנס לצומת (גילוי ע"י השראה אלקטרומגנטית, יש סליל בתוך הכביש), המצלמה מצלמת שני צילומים: אחד מיידית ואחד בהשהיה של שניה.

בצילומי רואים את שטח הצומת, כולל את הרמזור עצמו.

מסקנה: אם נכנסת לצומת בצהוב או בירוק - לא יהיה בכלל צילום.

מסקנה2: אם נכנסת בצהוב או בירוק, ומאיזושהי סיבה כן היה צילום כאשר אתה כבר בתוך הצומת (יש צילום רק באדום. למשל רכב אחר הפעיל את המצלמה ע"י כך שהתקדם לתוך מעבר החציה), אמנם הרכב שלך יופיע אבל יופיע כבר בתוך הצומת ולא לפניה כבר בתמונה הראשונה ולא יישלח דו"ח.

מסקנה3: אפילו אם תהיה תקלה והמצלמה תצלם מאיזושהי סיבה תמונה בצהוב או בירוק - לא יישלח דו"ח כי רואים בתמונה את הרמזור עצמו!

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כאשר המצלמה דרוכה ורכב נכנס לצומת (גילוי ע"י השראה אלקטרומגנטית, יש סליל בתוך הכביש), המצלמה מצלמת שני צילומים: אחד מיידית ואחד בהשהיה של שניה.

למתעניינים, בצמתים שיש בהם מצלמות אשר עובדות, ניתן לראות את החתך בכביש ( כ20-30 ס"מ לאחר קו העצירה ) אשר מתחתיו השתילו את הסליל שקולט את הרכב הנכנס לצומת באדום. - נסו לשים לב בפעם הבאה שאתם עומדים ראשונים באור אדום ברמזור עם מצלמה, בהנחה שלא עברתם והיא צילמה אתכם! :-)

• תוכן חדש...