Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה שנים של חוסר משחקים על מחשבי העתיק, נשברתי והחלטתי לרכוש לעצמי xBox 360. בנוסף לכך החלטתי לנצל את הנסיעה הקרובה לאירופה בשביל לייבא אותו משם.

הנסיעה היא לאיזור גרמניה - שוויץ וטיפה צרפת, ככה ששאלה ראשונה היא האם מישהו מכיר חנות/רשת חנויות כולבו למיניהן שמוכרות את הקונסולה?

כמו כן, לכל בעלי הקונסולה, מספר קושיות:

איך לכל הרוחות פורצים את הדבר הזה? הבנתי שעושים את זה לפי עדכון הקשוחה של ה-DVD, אבל עם זאת הבנתי שיש כבר יותר מידי סוגי DVD שמותקנים רנדומלית במכשירי ה-360 השונים, איך מזהים את ה-DVD שיש במכשיר שלי וכיצד פורצים אותו?

האם עדיין דרך פירוקו וחיבורו למחשב או שמה יש כבר אפשרות לעשות זאת בלי לפתוח את המכשיר?

עוד משהו, מה עם ה-Red Ring of Death? נפתר הנושא? הקונסולה הפסיקה לחשוב שהיא טוסטר-אובן ולשרוף כל מה שמסביבה?

אשמח לכל אתר עם מידע בנושא, חיפושים בגוגל מניבים מספר תוצאות, אבל שום אתר שמרכז בו את כל החומר הנחוץ :lol:

תודה רבה,

צייד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

saturn בגרמניה היא רשת כולבו שמוכרת את הקונסולה

269 יורו

http://www.saturn.de/frontend/outlet/index.cfm?fa=showoutlets&next_link=/frontend/home/index.cfm

כל גרמניה מלאה ברשת הזאת

פורצים על ידי עידכון תוכנה

המערכת החדשה של האקס בוקס מתיימרת לפתור את בעיית החום על ידי החלפת מעבד וקרור פנימי וכו'

תדאג לקנות את הפרימיוםNM65 (המעבד) ויציאת HDMI

פורסם

סתם שתדע בתאילאנד כולל אוכל צרובים וכולל כל האקססוריז וכמה משחקים 1500 ש"ח

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
סתם שתדע בתאילאנד כולל אוכל צרובים וכולל כל האקססוריז וכמה משחקים 1500 ש"ח

חבל שאני לא טס לתאילנד אם כך, למרות ששם בטח מיוצר ע"י MarocoSoft :)

שרגאמן - יש לך לינק לאיזה מדריך טוב בנושא? אני מתקשה למצוא (מתבזה בעצמי), אבל אני מתחיל להבין שזה נעשה מסובך מאוד מדקה לדקה ככול שאני מחפש יותר מידע, אני מתחיל לחפש במקביל מעבדה בארץ שתעשה את זה בשבילי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מחזק את שרגאמן - חנויות Saturn מפוזרות היטב ברחבי גרמניה :-)

רשת ידועה, מוכרת ואמינה בגרמניה.

בהצלחה 8)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחרי שתפרוץ, תרצה ודאי לקנות מדיות dual layer ותגלה שמדיה איכותית עולה 20 ש"ח לדיסק (קנה אך ורק verbatim).

פה

ניתן לקנות חבילות של 20 ב- 190 ש"ח בערך, כולל משלוח עד הבית (תוך 2-3 ימים). GTA4, אגב, ישאב ממך כמה ימים טובים מהחיים. תכין את האישה והעבודה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אני רכשתי לפני חודש את הXBOX 360 בארץ,דגם פרמיום.

הוא מגיע כבר כקורא צרובים.

בקשר לדיסקים,אין הבדל אם אתה קונה verbatim או SILVER LINE

הסילבר ליין יותר זולים ומחזיקים טוב ועדין לא זרקתי דיסק אחד.

המכשיר נקנה עם 2 משחקים מקוריים וכול האביזרים שלו ב 2700 ש"ח.

לפי מה שהבנתי בדגמים החדשים שיש כרגע הקונסולה לא עושה יותר בעיות של טבעת המוות.

אם תרכוש קונוסלה לא פרוצה,אפשר לפרוץ אותה באמצעות עדכון מסויים,תצטרך רק לברר איזה סוג של כונן DVD נמצא בXBOX.

פורסם

1.מי שקונה XBOX בתיאלנד הוא מטומטם...

כי שם זו שיטה שנקראת NTSC-J .... זאת אומרת שפול משחקים לא יעבדו לו על הקונסולה או יעבדו לו אבל בגירסאות בשפה של המזרח הרחוק או משחקים שהוגדרו כFREE RIGION , סתם לדוגמא המשחק GTA4 הוא לא FREE RIGION ומי ישקנה את הXBOX בתיאלנד יאלץ לשחק בGTA4 בשפה היפנית.

2.מי שחוסך בדיסקים וקונה דיסקים של SILVERLINE שלא יתלונן אם בעוד שונה הXBOX יפלוט לו את הדיסקים החוצה וירשום לו שגיאה שהדיסק לא קריא. תשאלו טכנאי חנויות כמה פעמים הם החליפו עיניות לבעלי XBOX שצרבו משחקים על דיסקים זולים.

קונים דיסקים אך ורק של חברת VERBATIM.

אם מישהו צריך עזרה , אני כאן.

פורסם

ובנוסף תתכוננו לזה שעם XBOX פרוץ ומשחקים צרובים אי אפשר לשחק און ליין (שגם ככה עולה עוד 50 דולר בשנה למנוי זהב, לפחות)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תמיר היקר, לא כל מי שקונה xbox בתיאלנד הוא מטומטם,

בתיאלנד ניתן למצוא גם גירסת ntsc וגם בירסת pal בנוסף המכשיר מקורי.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

נדיר מאוד למצוא את הגרסאות האלו שמה.

ויש הרבה אנשים שלא מבינים בזה בכלל ויקנו בטעות NTSC-J.

עדיף כבר לקנות בארץ... או הכי חכם בארה"ב 350 דולר , כששער הדולר כל כך נמוך זה פחות מ1400 שקל

פורסם

מי שקורא לאחרים מטומטם הוא מפגר

כי מי שאומר שאם אתה קונה NTSCJ אז נדפקת לא יודע מהחיים שלו שאפשר לשנות מPAL לNTSC וההפך בקלות .

(לא מאמין? תחפש בגוגל)

חוץ מזה יש גם משחקים אוניברסלים

פורסם
מי שקורא לאחרים מטומטם הוא מפגר

כי מי שאומר שאם אתה קונה NTSCJ אז נדפקת לא יודע מהחיים שלו שאפשר לשנות מPAL לNTSC וההפך בקלות .

(לא מאמין? תחפש בגוגל)

חוץ מזה יש גם משחקים אוניברסלים

:mm_yeah: מה גם ש pal נפוץ כמו הntsc אם לא יותר.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

• תוכן חדש...