Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית כל תודה לכולם על העזרה, מצאתי מדריך מפורט מאוד ברשת על הפריצה, ולצערי אין לי אפשרות לעשות זאת לבד :-(

המחשב שלי די ישן, ללא SATA ואין לי שום כוונה לקנות בקר SATA בשביל זה, מעדיף להוסיף עוד מספר שקלים ולתת למישהו מנוסה בעניין לפרוץ אותה.

שנית כל, הבנתי שלגבי ה-Live, הפריצה החדשה של iXtreme 1.4 עדיין לא מקבלת באנים מהלייב, ככה שאם אי פעם יתחשק לי לשחק מול אנשים אחרים, אין הרבה מה לדאוג נכון לעכשיו.

עכשיו יותר חשוב - עד כמה כיף ה-GTA החדש? :lol:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אולי לא תקבל היום מחר , אבל ביום שיחסמו לך את הקונסולה - זה יהיה FOR GOOD.

לדעתי לא שווה את הסיכון.

אתה מאבד את היתרון הכי גדול של הXBOX שזה הONLINE המצויין.

במיוחד בGTA4 שהם הבטיחו שני פרקים מיוחדים רק לXBOX.

ובקשר לGTA - מדהים - סיימתי ואני משחק שוב.

(וזה עוד לפני שנגעתי באונליין.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
1.מי שקונה XBOX בתיאלנד הוא מטומטם...

כי שם זו שיטה שנקראת NTSC-J .... זאת אומרת שפול משחקים לא יעבדו לו על הקונסולה או יעבדו לו אבל בגירסאות בשפה של המזרח הרחוק או משחקים שהוגדרו כFREE RIGION , סתם לדוגמא המשחק GTA4 הוא לא FREE RIGION ומי ישקנה את הXBOX בתיאלנד יאלץ לשחק בGTA4 בשפה היפנית.

2.מי שחוסך בדיסקים וקונה דיסקים של SILVERLINE שלא יתלונן אם בעוד שונה הXBOX יפלוט לו את הדיסקים החוצה וירשום לו שגיאה שהדיסק לא קריא. תשאלו טכנאי חנויות כמה פעמים הם החליפו עיניות לבעלי XBOX שצרבו משחקים על דיסקים זולים.

קונים דיסקים אך ורק של חברת VERBATIM.

אם מישהו צריך עזרה , אני כאן.

תמיר אני לא חושב שאני מטומטם- בדר"כ מטומטם זה מישהו שקובע קביעות לפני שבדק

יש גם דגם PAL שעובד כמו קינג ועולה חצי מהסכומים שתשלם בארץ עם כל החמוצים, מה גם שבתאילאנד ובמזרח בכלל יש קניונים שלמים רק בשביל הדברים הללו, כך שהדברים לא נמכרים ברחוב אלה בקניון מרשים פי 4 מאצלנו

סתם דוג': אחי קנה לפני 5 שנים פלייסטיישן באותו מקום כולל הכל שאז עלה לו 1400 ש"ח ועד היום הוא עובד כמו קינג

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...