Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בזמן האחרון אני בהתלבטות קשה מאוד ואצטרך את עזרתכם בשביל לקבל את ההחלטה הנכונה.

את הרכב רכשתי לפני כחודשיים עם כמה בעיות שטיפלתי בהם בשיא הרצינות.

לפני כשבועיים התחילה להדלק לי מנורת STOP ומנורה שמצביעה על חום מנוע לא תקין לאחר נסיעה ארוכה מעל 100 קמ"ש (בסביבות ה-110) במצבים אלו הייתי מוריד את הרגל מהגז לכמה שניות והמנורות פשוט כבו.

הלכתי למוסך ואחרי הבחנה של המוסכניק נאמר לי שאצטרך לעשות ניקוי רדיאטור במקרה הטוב ובמקרה הרע להחליף אותו!

החלטתי לעשות ניקוי רדיאטור וכאשר המוסכניק פתח את הרדיאטור הוא הראה לי סימנים של שמן (לא הייתה טחינה).

בשביל להמחיש את כמות השמן: אם הייתי אוסף את כל השמן שראיתי הייתי מגיע לכמות של רבע כוס פלסטיק.

המוסכניק הוציא את הטרמוסטט שגם הוא היה די מלא בשמן וביטל אותו.

בדקתי את השמן ממכסה המילוי ולא ראיתי סימנים של מים ובנתיים מאז הניקוי האוטו לא התחמם בכלל ויש לציין שהרדיאטור היה סתום.

מוסכניק אחר אמר שהמנוע "מזייף" ובינינו המנוע לא עובד חלק ( יש גם מן שיעול מהאגזוז).

אני מתכנן לבצע טיימינג לאוטו ומתלבט אם לעשות ראש מנוע או לא!

האם אני יכול לבצע בדיקה כלשהי שתתן לי תשובה חד משמעית?

מה הם התסמינים שהגיע הזמן לעשות ראש מנוע?

האוטו עבר 140K ובצעירותו היה בחברת השכרה.

באמת תודה לכל העוזרים!

פורסם

א. תחזיר את הטרמוסטט. יש סיבה שהמהנדסים של פיג'ו החליטו לתקוע אותו במקומו.

ב. תשובה חד משמעית לשאלה שלך תוכל לקבל לאחר שתבצע בדיקת קומפרסייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא יותר מדי, סביר להניח שאפילו תקבל את הבדיקה בחינם במוסך הקבוע שלך או במוסך בו אולי תעשה את הראש.

אבל אני ממליץ לך לחפש מוסך קצת יותר מקצועי מהמוסך הקבוע שלך. לא ששיפוץ ראש ב205 היא פעולה מסובכת מדי, אבל נראה לי חשוד שהמכונאי שלך לא מצליח לאבחן במדויק תקלה שכזאת והולך סחור-סחור.

אגב, מנוע מזייף ושיעולים מהאגזוז יכולים להיגרם גם בגלל מערכת הזרקה לא תקינה.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות צביקה...

ומהי הדרך הטובה ביותר לבצע ניקוי/סידור של מערכת ההזרקה?

פורסם

אין יותר מדי מה לנקות במערכת ההזרקה שלך.

הדרך הכי טובה לטפל במערכת הזאת היא לגשת למקצוען בתחום הזרקות הדלק ולבצע בדיקה מקיפה למערכת.

הדרך הפחות טובה לטפל במערכת היא לתת למכונאי רכב שלא מכיר מערכות הזרקה של פיג'ו להחליף חלקים על עיוור ולנסות לקלוע לבעיה.

• תוכן חדש...