Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:smilecolr

היי לכולם,

אנחנו מחפשים "משפחתית צעירה",

זוג צעיר שמחפש רכב עם מחשבה לעתיד (התרחבות המשפחה, חייבים תא מטען מרווח לעגלה)

צריך שיהיה רכב בטוח, צעיר, אבל שלא יבייש אותי בעליות (גרים בקצה של הר).

מתלבטים בין סובארו B3 שמרוב שקראתי ביקורות עליה אני לא יודעת מה לחשוב,

פג'ו 307 שכולם אומרים לנו לא להתקרב אליה ולא מסבירים למה

ופורד פוקוס שהבנתי שהיא פופולארית.

מדובר על רכב חדש, אין לנו בעיה להביא רכב אפילו מהסוכנות, רק שנחליט איזה!!

בקיצור, הצילו!

:rolleyes:

:smilecolr

בלב ליבו של הקושי - שוכנת הזדמנות.

פורסם

ממליץ להסתכל על היונדאי i30.

עיצובית, מזכיר את ה- B3.

רכב זריז, מרווח, מקום לעגלה או שתיים. איבזור מודרני - כריות אוויר, ABS, מערכת שמע MP3 וכו'.

אייל

פורסם

+1 על ה i30

הפג'ו רכב כבד מאד ולא מספיק מרווח והרבה טוענים שעדיף לא להתקרב בגלל בעיות אמינות כביכול בפיג'ו

ה-b3 לא מגיע עם בקרת יציבות כך שהוא נפסל אוטומטית כי זה חשוב ביותר בעיקר למשפחה

לכן היונדאי היא הבחירה הטובה ביותר - הכי מרווחת,מאובזרת , בטיחותית וחזקה

פורסם

תודה לכם על התגובות!

מה עם הפוקוס?

יש חוות דעת עליהן?

ומה עם הקאיה החדשה?

פורסם

תראי,הרנו מגאן בעניין הבטיחות והגודל הוא מעולה,אבל צריך להזהר עם הגיר האוטומטי.

מאזדה 3 יש לו בגאז' דיי גדול לא כמו ברנו אבל גדול , מנוע 2.0 לא יאכזב אותך בעליות , יש לי אחד כזה.

ועוד יש פולקסווגן ג'טה שאני אישית מאוהב ברכב , את יכול לקנות דיזל אוטומט הוא גדול וחזק ,אבל אני לא יודע עד כמה הוא בטיחותי.

פורסם

תודה על התגובה!

ניראה שמאזדה היא הפייבוריטית היום בשוק.. אולי פשוט נלך על זה...

קשה העניין הזה של לקנות רכב..

שאלת השאלות היא האם לקנות חדש או יד שניה? :confused::confused:

פורסם

אני חושב שלקנות יד שנייה שמורה בת שנתיים זו הקנייה החכמה ביותר, מכיוון שבשנתיים הראשונות ירידת הערך עצומה (כספית, לא באחוזים). בגלל שסגמנט המשפחתיות בארץ רחב מאוד לא תהיה בעיה למצוא רכב שמור מאוד ועם קילומטראז נמוך. קניית רכב חדש תבטיח לך ראש שקט לגבי היסטוריית הרכב וכמובן אחריות יבואן עד שלוש שנים (תלוי ברכב). האם זה מצדיק בערך 30 אלף שקלים? נתון להחלטתכם, לטעמי לא.

סעו בזהירות!8)

פורסם

+1 על הג'טה. היא יפה,גדולה ומאובזרת בצורה נחמדה מאוד.בעניין הביטיחות גם אני לא כ"כ יודע.מה שכן אבא של חבר שלי רצה לרכוש אחת כזו (מומלץ רק את גירסת ה 2 ליטר), והרכב נראה מצויין מבפנים ומבחוץ (נאמר לו לפניי חצי שנה זה היה בערך שאזלו כל הג'טות מהמלאי. כך שרכב זה נחטף:)אבל אני חושב שהכי חשוב שתבצעי נסיעת מבחן בכל אחד מהרכבים שאת מתלבטת,זה מאוד חשוב.בהצלחה!

פורסם
תראי,הרנו מגאן בעניין הבטיחות והגודל הוא מעולה,אבל צריך להזהר עם הגיר האוטומטי.

מה הבעיה עם הגיר?

לדעתי, משפחה+1 יכולה להסתדר מצויין גם עם מכוניות מסיגמנט הסופר-מיני לכל שימוש שהוא לא מעבר דירה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ממליץ לך על הפוקוס הכי בטיחותית בקבוצה,מרווחת,נוחה ואמינה ביותר,מגיעה עם 6 כריות אויר+ מערכת בקרת יציבות.

B3 צא המטען קטן מימדים ולטעמי עיצוב מיושן ולא יפה,בנוסף מגיעה ללא מערכת בקרת יציבות אלא רק בדגם 2ליטר באבזור ספורט היקר מאוד,לא בוצע מבחן ריסוק אירופי לרכב,ובנוסף ככל הנראה עומדת להגיע גירסת 4 דלתות בקרוב לכיוון סוף השנה שתשנה את המאזן.

I30 נראה שהרכב נחמד מאוד,אבל יש לי בעיה רצינית עם רכבים קוריאנים,איכות בניה זולה ואמינות בעייתית,יכול להיות שבI30 יש שיפור אבל את זה לא נדע עד לא יעברו מספר שנים שנוכל לקבוע אמינות לרכב הזה,שוב הרבה פחות בטיחותי מהמובילות בקבוצה,קיבל 4 כוכבי בטיחות בלבד מה שלדעתי פוסל אותה על הסף,מדובר ברכב חדיש שהתחיל ייצורו ב 2007.

אם אתם זוג צעיר ועומדים להתרחב מצבכם אותו דבר כמו שלנו,רכשנו פוקוס לפני כחודש חדשה מהסוכנות,לאחר התבלטויות בינה לבין הC4.

שיקולינו היו בטיחות במקום הראשון,ואחריו נוחות ואמינות.

לדעתי אין רכב אחר בשוק חוץ מאולי C4 שיכולים להתחרות במכוניות האלה.

מאזדה 3 רכב מיושן שעומד לפני החלפה בתחילת שנה הבאה,צפוף ללא ESP ובעל 4 כוכבי בטיחות בלבד,בנוסף לטעמי המוני מידי.

המלצתי לבחון את הפוקוס או הC4 שם אין פשרה בבטיחות בשום דגם,והאבזור פינוק הוא שיקבע איזה דגם תקנו.

פורסם

מה התקציב? אני הייתי ממליץ על ה- TSI של גולף. היא בטוח תציב אותך ראשונה על קצה ההר, יש בה מקום ל- bugaboo, והיא עונה גם לשאר הדרישות שלכם.

שים לב כי בפוקוס אין מרווח ראש מספק מאחור, וכי הבגאז' שלה במרכב 5 דלתות קטן. היא גם מרגישה די איטית...

מה- 307 בדגמיה הבסיסיים אכן אני מציע להתרחק, בשל בלאי גבוה לא ברור.

אגב, אם אתה צריך מקום לעוד דברים חוץ מעגלה, כדאי לחשוב על 4 דלתות ולא 5 דלתות, אך הייתי פוסל את המזדה 3 ובוחר במגאן, למשל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שימו לב שהפוקוס לא הגיעו עם מערכת בקרת יציבות עד למודל האחרון, כלומר אם אתם מעוניינים בפוקוס עם בקרת יציבות, תצטרכו לקנות אותה חדשה מהחברה. אני יודע שכתבת שזה אפשרי, אבל חשוב להדגיש שפוקוס בת שנה או יותר תהיה ללא מערכת בקרת יציבות. המנוע של הפוקוס קצת חלש (הכי חלש בין המשפחתיות 1600 היום), כך שאני לא יודע כמה טוב היא תסחוב בהרים. היא תעלה אותם, אבל כנראה שלא בלי מאמץ.

לגבי המגאן- בגלל אמינות לא ברורה, לא הייתי קונה אחת מהכסף שלי (מנסיון עם שתי רנו מגאן). נראה שחלק מהרכבים שהם מייצרים אמינים, והשאר זוועה. אם אתם מוכנים להתפשר על נושא האמינות, המגאן היא בהחלט רכישה טובה.

מאזדה 3- אני אישית חובב מאזדות, ואפילו אני אומר שהמאזדה 3 היא עסקה לא משתלמת. אין בקרת יציבות, 4 כוכבים בלבד, והיא הולכת להיות מוחלפת בקרוב. בנוסף לכל זה, היא יחסית צפופה, אבל זה כבר פחות משנה למשפחה קטנה.

בכל מקרה, אתם מעוניינים ברכב בעל 4 או 5 דלתות?

"ai motoare capul doare"

פורסם

תודה לכולם על התגובות !!

אני לא יודעת אם אני רוצה 4 או 5, אנחנו לא נעולים על שום דבר, ניראה שאין רכב שממליצים עליו בפה מלא מלבד המאזדה 3 והפוקוס וגם זה עם הסתייגויות.. אין רכבים מושלמים, אה?

מכיוון שאני לא מבינה את היתרונות ברכב 4 דלתות מול 5 דלתות - קשה לי לבחור אחת,

אני צריכה רכב שעגלת תינוק תוכל לנוח בחופשיות בתוך תא המטען, צריכה רכב שישמור עלינו!

הבעיה שלי זה שיש לי רגל ימנית שמלבד היותה מכורה לנעלי עקב היא גם קצת מכורה למהירות, קצת כבדה...

אז אני רוצה גם ביצועים.

לצערי רכב החלומות שלי הוא לא פרקטי במיוחד למשפחה.... http://www.svs.com/zim/mustang/images/65-guardsman.jpg

וזה ממש לצערי. :puppydoge

לסיכום,

פוקוס ומאזדה ניראה שהם המועמדות הסופיות...

ניראה לכם שיתנו לי לקחת אותן לנסיעת מבחן בהרים? :twisted:

פורסם

לא הבנתי למה פסלת את הגולף, אבל שיהיה בהצלחה. היא היחידה שהיתה עונה להתמכרות שלך (ולשאר הדרישות).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שכחתם את הC4, שמגיעה עם אחלה אבזור, אחלה נוחות, אחלה בגאז' (בטח יותר מוצלח מזה של I30 או B3) ועם עיצוב מעולה.

כמו כן יש יותר בטיחות, צריך לבדוק בדיוק את המפרט.

שווה לבדוק רכישה של אחת כזו מסוכניות הליסינג או ההשכרה - זה יכול לחסוך הרבה כסף לעומת רכישה של רכב חדש לחלוטין.

• תוכן חדש...