Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברכב הנ"ל (מופיע בחתימה), המשאבה מתוצרת VDO היתה עובדת , אך לא מבצעת נעילה. פירקתי אותה ומצאתי שהמשאבה עצמה (החלק שמבצע את יניקת/דחיפת האויר) שבור. מצורפות תמונות.

מסתבר, שיש מן חלק העשוי פחם (?) המסתובב ומבצע את השאיבה, ואת החלק הזה מצאתי שבור לרסיסים במנוע המשאבה. המשאבה עובדת, אך אינה שואבת אויר. על פי צורת השחיקה, נראה כי החלק שאמון על השאיבה הסתובב בצורה אובאלית ולא עגולה לגמרי, האם זה תקין?

האם יש למישהו מושג מהיכן אני יכול להשיג את החלקים הדרושים? או לחלופין, מכיר איזה תיקון אחר, נוסח רכיב אחר/דומה שיבצע את פעולת השאיבה?

רוב תודות חברים.

אני מאמין שמי שמכיר את הענין יבין את הבעיה מהתמונות, אם דרוש הסבר, אוסיף בהרחבה.

08-05-08_1832.jpg

08-05-08_1835.jpg

08-05-08_1834.jpg

08-05-08_1833.jpg

08-05-08_1838.jpg

08-05-08_1836.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

את החלק הנ"ל תוכל למצוא גם במשאבה של ה A4 אבל צריך לבדוק אם הוא מתאים בדיוק.

האם הדבקה עם דבק חזק לא באה בחשבון?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא נראה לי. כמו שאתה רואה, נותרו עוד הרבה שברים של החלק הזה, שלא ממש ברור איפה הם היו ומה היה תפקידם.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

רק שתדע הארבעה חתיכות הגדולות הן הפלופלור והם נכנסות בתוך הרווחים בגלגל

בכל מקרה הוא נראה גמור.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אין להשיג חלקים כאלה,בכל אופן לא בארץ,

האופציה היחידה היא ללכת לפירוקיות ולקנות מהם.הבעיה שהם דורשים

הרבה כסף(סביב ה600-1000).

אולי חשוב על לעשות נעילה מרכזית חשמלית חדשה.הרבה יותר זול פחות בעיות.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

בזיתן יש אאודי 80 מהצורה הזו שמורה להפליא, לפירוק.

יש עליה גם מגנזיום מקוריים ועוד תופינים.

FYI

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ברכב כבר יש נעילה מרכזית חשמלית (תוצר של התקנה חובבנית במיוחד של חשמלאי בלאי).

המשאבה שולטת רק על מכסה הדלק והבגאז' (וגב המושב האחורי). להמיר את אלה לנעילה חשמלית (לפחות את הבגאז') זה סיפור לא נעים, מה גם שאני רוצה לחזור למקוריות הרכב (ואולי בהמשך להחזיר את הנעילה ע"י אויר, יש לי את ה-אקטואטורים של הדלתות).

אני יותר בכיוון של לחבר איזשהו תחליף שיבצע את השאיבה של האויר, אני מחפש מנוע/מנגנון תואם שאוכל לחברו במקום יחידת השאיבה המקולקלת, זו שצילמתי לעיל.

הנסיך: גם בב"ש יש אאודי כאלו, שמורות להפליא, אני לא יכול לפרק כל אאודי שאני רואה :lol:

הסבר, האם התכוונת לפירוקיה מסויימת? אולי מישהו פרטי? אשמח לפרטים נוספים שאוכל לבדוק רלוונטיות.

חברים, הצורך במשאבת אויר כלשהי/ מנגנון שאיבה שיוכל להתחבר במקום החלק השבור, עדיין קיים. איפה היצירתיות ? :wink:

• תוכן חדש...