Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שני חוטים לבנים זה החימום וחוט שחור זה הסיגנל שאותו אתה אמור לבדוק.

שם לב! בדגמים אלו החיישן אינו פעיל בסרק ועלול להראות תערובת עשירה או ענייה באופן קבוע, יש לבדוק את החיישן ב 2000 סל"ד.

פורסם
בצע חיפוש בפורום, איך לבדוק חיישן חמצן עם רב מודד.

דניאל תודה, מצאתי הסבר שלך באחד האשכולות בפורום.

לפני שאני ניגש למלאכה האם זה משנה על כמה סל"ד בהילוך סר"ק אני אמור לעבוד?

אני בטוח שעם 3000 סל"ד המתח יראה אחרת מאשר 1000.

תודה רבה.

פורסם

אתה אמור לזהות קפיצות של מתח מ0 וולט לאחד, ככל שהסלד יותר גבוה הקפיצות הופכות להיות בתדירות יותר גבוהה.

החיישן עובד גם בסרק אחרת למחשב לא הייתה אינדיקציה על מצב התערובת.

אתה גם יכול לבדוק רציפות והתנגדות של סליל החימום.

ובלי קשר בסאני יש אופציה לאיבחון עצמי על-ידי גישור של שני פינים בשקע האיבחון, וקיימת שם גם בדיקה לחיישן חמצן.

פורסם
אתה אמור לזהות קפיצות של מתח מ0 וולט לאחד, ככל שהסלד יותר גבוה הקפיצות הופכות להיות בתדירות יותר גבוהה.

החיישן עובד גם בסרק אחרת למחשב לא הייתה אינדיקציה על מצב התערובת.

אתה גם יכול לבדוק רציפות והתנגדות של סליל החימום.

ובלי קשר בסאני יש אופציה לאיבחון עצמי על-ידי גישור של שני פינים בשקע האיבחון, וקיימת שם גם בדיקה לחיישן חמצן.

בעזרת רב מודד או מה?

אולי תשתף אותי בזה?

איך אני בודק את זה בדיוק?

אפשר הסברון?

פורסם

הייתי בשמחה מסביר לך איך עושים זאת, הבעייה שהתאליך רשום בספר היינס שכרגע לא ברשותי, אם תמתין עד סוף השבוע תקבל את ההסבר.

למרות שזאת לא הבעייה אצלך בוודאות.

פורסם

אוקיי אחלה, אני בטוח שזאת לא הבעיה, אבל כשהייתי אצל חיים יוד הוא סרק לי תקלות ואמר שהוא כן מזייף אצלי טיפה, הוא לא הבטיח לי שההחלפה בחיישן חדש תשנה משהו, בגלל זה אני רוצה לבדוק אותו עכשיו, הייתי אצלו לפני כ-3 חודשים + -.

כדי להיות בטוח איך החיישן מתפקד רצוי לבדוק ב-3000 סל"ד או שזה באמת לא משנה?

פורסם

תראה כמה שהסל"ד יותר גבוה כך מהירות גזי הפליטה עולה ולחיישן כביכול אין מספיק זמן לייצר מתח במידה והוא לא מתפקד כראוי, הבדיקה הכי נכונה היא בעזרת סקופ שם רואים את הגל שמתקבל ומהי התדירות שלו.

בעזרת רב מודד אתה אמור לקבל תוצאות דומות כמו שכתבתי קפיצות בין 0 ו1.

את הרב מודד שים על מתח ישיר.

פורסם

אוקיי אז ככה:

במצב סרק בסל"ד 900 זה נע בין 0.00 ל-0.01 וזה כמעט היה קבוע על 0.00.

" " 1500 זה נע בין 0.02-0.06

" " 3000 זה נע בין 0.03-0.08

אם לומר את האמת אני לא זוכר את פרק הזמן של הקפיצות בין כל מתח, האם זה משנה?

תודה רבה על העזרה!

פורסם

אוקיי אז אם הוא הגיע רק ל-8 ולא חשב בכלל להגיע ל-9 זה אומר שהוא לא מתפקד כמו שצריך ואני אמור להחליף?:roll:

ושוב, האם זה משנה מה רצף המספרים של המתח?

אם נגיד מ-0.02 זה קפץ ל-0.05 זה תקין?

תודה.

• תוכן חדש...