Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

על כביש בכור שלום שטרית המוביל לרחובות ראול ולנברג והברזל (ליד חניון האצטדיון) מוצבת כרגע שוטרת שממל"זת את כל העוברים.

לכל הנוסעים בקטע כביש הזה (3 נתיבים) - תעשו לעצמכם טובה ואל תעברו שם 50 קמ"ש.

פורסם

א. מותר לנסוע שם על 60 קמ"ש.

ב. זה מיקום לא חדש, ניידות עומדות שם לא מעט.

ג. תודה על הטיפ, לטובת אלו שלא יודעים את המיקום הזה. :mm_yeah:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אכן אזור ידוע ואהוב על מתנ"א.חבר שלי קיבל שם 750 ש"ח.עוד אזור קרוב יחסית שאהוב על מתנ"א-זבוטינסקי פ"ת לכיוון מחלף גהה-עומדים שם בצד לפני המחלף בצד ימין-מחכים שנהגים ירביצו שם הכביש הפתוח הרחב והנוח.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מכיוון צהלה/צומת פיל או מהכיוון השני?

כי יצא לי לנסוע שם לא מעט לאחרונה ולא פגשתי בממלז למזלי:shock:

תודה בכל מקרה על האזהרה

Boris.K

פורסם

בוריס, אני ראיתי אותם מכיוון השני, זאת אומרת מכיוון גני התערוכה.

שימו לב שלפעמים גם בפניה ימינה לפני האצטדיון (איפה שכולם בדרך כלל נדחפים) עומד שוטר עם ניידת על הצומת.

• תוכן חדש...