Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין שני רכבים לרכישה

רועי.א
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

האחד מזדה 626 -שנת 99 יד שנייה -85,000 ק"מ.

אין תאונות אך הבעלים טוענים שהדלת האחורית הוחלפה לאחר מכה.

מצב חיצוני-שיפשוף בפגוש האחורי בצד השמאלי למטה,גלגל ימני קדמי מחורץ לאחר שנסעו עליו עם פנצ'ר אגזוז אחורי מעוך בקצה מלמטה-אני נוטה לחשוב שבעלת הרכב לא יודעת לנהוג ושחטה את הרכב.

השני

מזדה לנטיס-GLX 1.8-שנת 2000-יד ראשונה-53,000 ק"מ.

הבעלים טוען שהרכב קיבל "מכה" מקדימה ועקב כך הוחלף המכסה מנוע והטמבון הקדמי.

מצב חיצוני-3 שריטות עצבניות מתא המטען עד הדלת האחורית-2 מהן התחילו להחליד,מעיכה קלה מאחורי דלת שמאל אחורית ומעיכה קטנה בדלת התא מטען.

מה אתם אומרים?.. :?:

תודה

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר בשני רכבים מאוד נפוצים, אם הם לא מוכנים לרדת במחיר ששווה ערך לתיקונים עדינים, + התחשבות בנושא התאונות ברכב השני, הייתי פשוט מחפש אחד אחר, תפתח כל עיתון ותמצא המון מכל אחת מאלו. לא צריכה להיות בעיה למצוא רכב משנת 00 בערך במצב טוב יותר.

אגב למה דווקא 2 אלו? :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו קנינו מאזדה לאנטיס מיורופקאר חברת השכרה...

אני יכול להעיד שאם אין לך בעיה של סחירות כלומר אתה לא מתכוון להחליף רכב בקרוב ואתה יודע שאתה הולך להיות איתו הרבה אזי הרכישה דרך חברות השכרה למיניהן מאוד כדאית, לנו תיקנו כל דבר שהופיע בבדיקה של הרכב שעשינו וכל דבר שרק ביקשנו... אפילו חתך מסכן שהיה בפגוש תיקנו לנו..

לסיכום: הקניה זולה יותר מחברות השכרה (13%- ) או מליסינג (4%-) אך מבחינת סחירות אין ספק שזהו כתם ...

אשמח לענות לך על כל שאלה,

בהצלחה,

גיל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תפתח לוחות באינטרנט תמצא רכבים כאלה מיד ראשונה כמו זבל .

הם רכבים פשוטים ואמינים , אבל אני באופן אישי לא מסוגל לסוע על רכב יפני .

מנסיון רע שהיה לי לפני כמה שנים , אם אין לך דרך להוכיח לפני שאתה זורק 450 ש"ח

על בדיקה מה באמת היה לרכב , וזה לא יד ראשונה שאתה יכול לראות ברשיון 00 בעלים

קודמים ולזהות את המוכר , פשוט אל תתעסק עם דברים כאלה , לא חסר אנשים שיודעים

לשמור על הרכב ועדיף לקנות מהם . אם כבר יפני למה לא סובארו אימפרזה NEW AGE ?

הייתה לי אחת כזו חדשה מהניילון , היא הרבה יותר נוחה ולא כבדה כמו מזדה , למרות

שהיא הייתה בנפח 1600 סמ"ק . :?:

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...