Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HD אצל YES, כדאי?

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי היום ליס לבדוק עלויות של HD.

יש בעיקרון 3 מסלולים.

מסלול 1: לשלם כל חודש 40 ש"ח למשך 3 שנים (התחייבות) ולקבל ממיר פלוס חבילת HD שכוללת 4 ערוצים ותשלום חד פעמי של איזה 140 ש"ח דמי התקנה.

מסלול 2: לקנות את הממיר בתשלום אחד של 2200 ש"ח ואז הממיר שלי והערוצים חינם ללא תוספת חודשית.

מסלול 3: לשלם 2500 ש"ח כאשר הסכום יושב אצל יס בפיקדון וכל שנה הם מורידים 250 ש"ח מהסכום, אם החלטתי אחרי שנה לדומה להפסיק את העניין, מחזירים לי 2250 ש"ח מתוך סכום הפיקדון.

כשאמרתי להם שאני לא מוכן להתחייב ל-3 שנים כי שנה הבאה המחיר בטח ירד מ-40 ש"ח לחודש לפחות מזה ואז אני נדפק, הם ענו לי שלמשל ביס מקס המחירים דווקא עלו. לי זה נשמע כמו שקר מטופש, השאלה היא האם באמת יתכן ומעלים מחירים? לי זה נשמע הזוי.

להתנתק מיס ולשים מערכת עצמאית של לווין לא בא בחשבון כי לא יהיו ערוצים עם תרגום וגם לא ערוצים מקומיים של יס או הוט (שבהם אני צופה יותר).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מסלול 1. אין שום טעם בלקנות את ציוד הקצה שלהם - זה טירוף. הרי אתה חייב את השירות בשביל להשתמש בציוד הזה. כבר עדיף לקנות פלאפונים - לפחות שם אפשר, קצת, להעביר בין רשתות (סלקום\אורנג') עם פריצה מתאימה. כאן - ביום שהתנתקת מיס, הלך הכסף.

אגב, אני חושב שאפשר להתנתק גם בזמן ההתחייבות ואז הקנס הוא בין 150 ל900 שקל. עדיין לא נורא - מה גם שHOT יקחו על עצמם את הקנס אם אתה עובר אליהם (והפוך, אגב).

קשה לי להאמין שהמחיר של הHD ירד. ואל תצפה לגדולות מבחינת התוכן בHD - די דל כרגע. יש לי הוט, וביום שישי הותקן אצלי יס במקביל (HD + MAX). מעבר לeye candy פה ושם, אני לא מוצא את עצמי צופה בHD. זה המון שידורים חוזרים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

קודם כל אין לי ניסיון אישי אבל קראתי הרבה תגובות של אנשים שמחוברים לשירות ב-hometheater.co.il (מומלץ לקרוא).

לגבי מסלולים, מהניסיון שלי עם ה-max, תשקול את האופציה של הפקדון, נותן לך הכי הרבה גמישות במחיר נמוך.

אתה יכול לחתוך מתי שבא לך. אם יוצא מכשיר חדש אתה יכול בקלות להחליף ולא תקוע עם מכשיר ישן ששילמת עליו מחיר מלא (בכלל, מה ההיגיון בקניה ב-2200 בזמן שיש פקדון עם פחת ב-2500 ?) ובעיקר, מאחר והתנאים יילכו וישתפרו, אותה תוכל פשוט לעבור למבצעים משתלמים יותר בקלות.

תוודא שאין באמת תשלום חודשי עם הפקדון. במקרה של ה-max עדיין היה.

לגבי תכנים, כדאי שתהיה מוכן. מעבר לכך שאין הרבה אז גם הרבה מההבטחות שלהם כרגע לא ממולאות.

עם כל הרעש על חווית ה-HD עם סרטים וסדרות וסאונד היקפי...מקבלים סטריאו בקושי. אין כמעט תכנים שמשודרים ב-5.1.

ערוץ הספורט (שמהווה את היתרון הגדול של HD כשאתה לא יכול להוריד מהאינטרנט שידור חי) לא מתפקד (שידורים מועטים, הרבה פאקים, לפעמים אפילו מעבירים בכלל SD).

ניר

פורסם

רגע וערוצים רגילים אני אראה באיכות של ממיר רגיל?

האמת חבילת התוכן פחות מעניינת אותי

מעניין אותי לראות את כל הערוצים הרגילים באיכות טובה יותר מאשר עכשיו עם הממיר הרגיל

אני פשוט מתבאס שהמחשב מחובר למסך ואת המחשב רואים באיכות מצויין ואת יס רואים באיכות מחפירה

וגולת הכותרת, הם ניסו לדחוף לי יס מקס בטענה שרואים בו יותר טוב מאשר עם הממיר הרגיל

in the face

with a chair

פורסם

הממ, אם אין פה קאץ' שאני לא רואה אותו.

אז מסלול 3 הוא הכי כדאי.

במסלול אחד אתה מתחייב לשלוש שנים ומשלם 480 ש"ח בשנה. והמכשיר לא שלך.

מסלול 2 דיי טיפשי, אלא אם כן אין לך כסף מיותר. כי הרי ברור שהמחיר של ה-HD הזה יירד המון, וגם כנראה ייכנסו גרסאות חדשות שכן הטכנולוגיה עדיין בחיתוליה.

מסלול 3 הוא הכי זול (250 שקל לשנה שזה יוצא בערך 20 שקל לחודש) - אין התחייבות. ואם אני לא טועה המכשיר נשאר ברשותך בסוף, לא? (גם אם לא זה עדיין הכי כדאי).

ד"א, לא כ"כ הבנתי מה בעיה בדיוק עם המסך וכו'.

אבל יש מצב שהבעיה לא מהממיר.

פורסם

הבעיה היא כן עם הממיר

המחשב מחובר לטלויזיה שהיא LCD, את המחשב רואים בצורה נקיה מאוד ובאיכות מצויינת.

כשאני מעביר ליס, רואים מגעיל יותר ופחות איכותי.

השאלה היא אם את כל הערוצים אני אראה טוב יותר או רק את הערוצים של HD.

in the face

with a chair

פורסם
מעניין אותי לראות את כל הערוצים הרגילים באיכות טובה יותר מאשר עכשיו עם הממיר הרגיל

סחתן על האופטימיות :lol:

אין HD מאפס. האיכות הגרועה היא גרועה במקור, יס לא יצילו לך את זה עם קסמים.

היא כן יכולה להציע HD עם ערוצים חדשים ותכנים קנויים שמגיעים באיכות גבוהה יותר.

עבור ערוצי סדרות/סרטים של יס מדובר בעיקר על קניית תוכן איכותי יותר וזה יעשה בהדרגה אולי עם ערוצי התוכן החדשים (גם פה אל תהיה אופטימי מדי). עבור ערוצי השידור הישראלים מדובר בשנים רבות עד שיוחלף כל הציוד מהמקור אלייך.

בקיצור, אתה מקבל כמה ערוצים ב-HD עם תכנים לא מדהימים ברובם ושאר הערוצים זהים לגמרי.

לגבי הממיר ובכלל איכות הצפיה שלך, ספר איזה מסך, באיזו צורה הוא מחובר ולאיזה ממיר בדיוק (דגם מתחת למכשיר או תיאור כללי שלו) כי יש הבדלים קטנים באיכות בין הממירים.

אגב, הערה בקשר לגרסאות ועדכונים, רובם יגיעו בחינם ובלי שתרגיש כעדכוני תוכנה. שינויים פיזיים במכשיר לא יהיו הרבה כאלה (אם בכלל) ואם זה יהיה משהו בעייתי אז יס יחליפו לך גם אם תקנה.

ניר

פורסם

לא אמרת את החלק הכי חשוב, באיזו צורה אתה מחובר.

ה-default שאני אהמר עליו זה קומפוזיט (חיבור rca צהוב בודד) וזה החיבור הנחות ביותר.

האופטימלי זה rgb או באמצעות scart (שעד כמה שאני מבין אין במסך שלך חיבור כזה) או באמצעות component (שיש לך) שדורש גם ממיר (לא ממיר יס אלא "מתאם").

באמצע יש לך את ה-s-video שיכול לשפר לך את המצב.

מבחינת ממיר, יש טובים יותר (זה ברמת העקרון אבל אנחנו מדברים על ניואנסים שלא בהכרח יורגשו ע"י כל אחד).

המקס יכול לשפר אבל במידה זהה גם ממיר רגיל מדגם 3100 יביא לאותם תוצאות.

התרומה העיקרית היא בחיבור של s-video שנתמך טוב יותר בממירים אלה (rgb יש בעקרון בכולם).

אני לא יודע אם המסך שלך עבר כיול אבל זה הדבר הראשון לעשות.

לפחות ברמה הבסיסית המינימלית זה משהו שכל אחד יכול לעשות וזה יכול לעשות הבדל של שמיים וארץ.

ניר

פורסם
רגע וערוצים רגילים אני אראה באיכות של ממיר רגיל?

האמת חבילת התוכן פחות מעניינת אותי

אני פשוט מתבאס שהמחשב מחובר למסך ואת המחשב רואים באיכות מצויין ואת יס רואים באיכות מחפירה

וגולת הכותרת, הם ניסו לדחוף לי יס מקס בטענה שרואים בו יותר טוב מאשר עם הממיר הרגיל

לא.

המחשב משדר ברזולוציה שאתה קובע ולפי יכולות כרטיס המסך (1280 על 1024 לדוגמא) בטלוויזיה הרזולוציה קבוע 576 על 768. זו הרזולוציה שמצלמות המצלמות ושום דבר לא יעזור.

תכני HD מצלמות מצלמות מתקדמות יותר שמצלמות ברזולוציה של 1920 × 1080 .

כך שבתכנים רגילים האיכות תשאר אותה איכות.

ד"א אני לא יודע למה אתה כ"כ רוצה את שירותי הHD . אין תכנים בערוצים הנ"ל.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

כמו שכתבו - סוג החיבור לטלוויזיה קריטי

כיול הטלוויזיה - קריטי

IRON HORSE, אמנם לא יודע מה הממיר של יס יודע לעשות אבל יש דבר שנקרא UPSCALE , אני מזמין אותך עם DVD לבחירתך אלי שלא עושה UPSCALE לעומת PS3 שכן עושה UPSCALE עם אותו סרט ונקפיא באותו פריים , הפתעות מובטחות ככה שזה לא כזה שחור לבן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לא אמרת את החלק הכי חשוב, באיזו צורה אתה מחובר.

ה-default שאני אהמר עליו זה קומפוזיט (חיבור rca צהוב בודד) וזה החיבור הנחות ביותר.

האופטימלי זה rgb או באמצעות scart (שעד כמה שאני מבין אין במסך שלך חיבור כזה) או באמצעות component (שיש לך) שדורש גם ממיר (לא ממיר יס אלא "מתאם").

באמצע יש לך את ה-s-video שיכול לשפר לך את המצב.

מבחינת ממיר, יש טובים יותר (זה ברמת העקרון אבל אנחנו מדברים על ניואנסים שלא בהכרח יורגשו ע"י כל אחד).

המקס יכול לשפר אבל במידה זהה גם ממיר רגיל מדגם 3100 יביא לאותם תוצאות.

התרומה העיקרית היא בחיבור של s-video שנתמך טוב יותר בממירים אלה (rgb יש בעקרון בכולם).

אני לא יודע אם המסך שלך עבר כיול אבל זה הדבר הראשון לעשות.

לפחות ברמה הבסיסית המינימלית זה משהו שכל אחד יכול לעשות וזה יכול לעשות הבדל של שמיים וארץ.

ניר

הממיר של יס מחובר עם סקארט לסקארט

כיול נעשה באופן חלקי לפי המדריך ביס, אני אומר באופן חלקי כי יש שם אפשרויות למתקדמים שאיתם אני לא יודע להתעסק ולכן לא כיילתי לפי המתקדמים.

in the face

with a chair

פורסם

scart ל-scart לא אומר כלום.

זה בסך הכל מחבר שיודע להעביר עליו בערך הכל.

יש לך בממיר של יס הגדרה של איזו שיטה בדיוק מועברת על גבי ה-scart.

ושוב, ב-default זה יהיה composite, אופציה שניה svideo ושלישית rgb (וזה גם סדר העדיפויות בהנחה שהטלוויזיה תומכת כשה-default זה הכי גרוע).

גם בטלוויזיה יכול להיות שתצטרך להגדיר בצורה דומה מה היא מקבלת על גבי כניסת ה-scart (אגב, מוזר אבל כשחיפשתי את הנתונים של המסך שלך לא ראיתי שיש לו כניסת scart).

בסופו של דבר עדיין תזכור שאיכות השידורים על גבי מסך גדול, ברזולוציה גבוהה (בעיקר lcd) לא תהיה מדהימה ותאכזב מול crt או מול מקור איכותי יותר כמו dvd או (בעיקר) מחשב.

ניר

• תוכן חדש...