Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המייבאך המפלצתית חנתה לה בנוחות יוקרתית במגרש החנייה של מפעל פורשה שם ביקרתי יום לפני הרינג. לידה חנתה GT2 זולה ושאר ירקות עם מנועים אחוריים ומרכזיים.

214-1459_IMG.JPG

214-1452_IMG.JPG

214-1444_IMG.JPG

214-1436_IMG.JPG

214-1427_IMG_pano_1200.jpg

D

פורסם
תודה יגאל -- יופי של תמונות. ברשותך אני אמשיך לנדנד עוד קצת :?

אני מבין שהכרת את המסלול היטב עוד קודם. איך התכוננת לאירוע? באיזו מידה התקרבת למגבלות של המכונית? כמה טוב הכרת אותה לפני שהגעת לרינג? היו פניות שחשבת שנכנסת אליהן מהר מדי? הפחדת את עצמך באיזשהו שלב?

לא הכרתי את המסלול מקודם וזו הפעם הראשונה שביקרתי בו וכמובן שלא יכולתי להכיר את הב.מ.וו מלבד באוטובאן בדרך לשם. את שתי ההקפות הראשונות מתוך חמש עשיתי בעזרת מערכת בקרת היציבות ובשאר ביטלתי אותה כדי לצבוע קצת בצ'יקנים ולהרוויח את הזמן שמערכת ה DSC גרמה לי להפסיד כמעט בכל פנייה.

מגבלות המכונית גבוהות מאד מבחינת התנהגות שילדה וניהוג ודיי נמוכות מבחינת כח המנוע 192HP ב 2.5 , לפחות מה שאני רגיל. אין לי ספק שניצלתי את יכולות המכונית במלואם, גם שילדה ובטח במנוע.

היתה פנייה אחת שהפתיעה אותי בסשן הראשון, Adenauer Fordt לוקחת שמאלה ונסגרת במפתיע עוד יותר לפני פנייה מיידית ימינה, בזכות שילדה באמת מעולה נשארתי על האספלט ולא המשכתי בדשא שנראה מחורץ מקוליסים. בסשנים הבאים היה צורך לתקוף את הפנייה עם קו שונה כדי לשמור על מהירות גבוהה.

214-1471_IMG.JPG

D

פורסם

אתה נשמע כאילו נולדת שם, לפי איך שאתה מדבר על הפניות ומכיר את השמות שלהן :shock:

Adenauer Forst היא באמת פנייה מפחידה., אבל אחרי שמכירים אותה, זה אחד החלקים הכי טובים של המסלול 8)

פורסם
אתה נשמע כאילו נולדת שם, לפי איך שאתה מדבר על הפניות ומכיר את השמות שלהן :shock:

Adenauer Forst היא באמת פנייה מפחידה., אבל אחרי שמכירים אותה, זה אחד החלקים הכי טובים של המסלול 8)

ואת כל זה אתה יודע ממשחקי המחשב של הF1????? :roll:

:-)

פורסם

הגיע הזמן אולי לגלות את מה שרוב החברים פה לא יודעים,

והוא, שמספר ימים לאחר שיגאל ביקר במסלול, גם אני הייתי שם.

לצערנו לא הצלחנו לתאם תאריכים כך שניסע ביחד על המסלול, אבל זה לא גרם לאף אחד מאיתנו לוותר על החוויה.

ללא הרינג דורש גם יכולת נהיגה גבוהה, גם טכניקה וקווים נכונים, וגם הרבה הרבה אומץ בכמה נקודות. האומץ נדרש משום שבמספר פניות עיוורות, אם אתה עוזב את הגז, אכלת אותה בקטע הבא, אבל אם הדוושה ברצפה, תצטרך להתמודד עם התוצאות (פניות בכוחות G, עליות חזקות המלוות בירידות מטורפות וקטעים בהם הכביש נופל מתחת לגלגלים).

אני הגעתי למסלול בסיומו של יום AMG. כלומר, חברת AMG שכרה את המסלול עבור קהל לקוחותיה שמרחו הרבה גומי ...

6818-086-8847AD16A.jpg

6818-088-8847AD18A.jpg

פורסם

יש לי מספר תמונות מהמסלול עצמו, אך לצערי איכותן אינה גבוהה בשל השעה המאוחרת בה נסעתי במסלול (18:30) בערב.

יש לי גם סירטון של הקפה במסלול, אבל הוא ענק. אני אצטרך למצא דרך להעלות/לקשר אותו בהמשך.

6818-097-8847AF27A.jpg

6818-096-8847AE26A.jpg

6818-095-8847AE25A.jpg

6818-094-8847AE24A.jpg

6818-093-8847AE23A.jpg

6818-092-8847AE22A.jpg

פורסם

הנה עוד תמונה אחת מהרינג.

ועוד כמה תמונות ממסלול הגרנד-פרי נורבורגרינג העדכני שבשימוש היום.

בהמשך, כשאפתור את בעיית גודל הסרט, אולי אוכל להביא גם את סרט הנהיגה במסלול הוקנהיים בו הייתי מספר ימים לאחר מכן.

6818-091-8847AE21A.jpg

6818-090-8847AD20A.jpg

6818-089-8847AD19A.jpg

6818-098-8847AF28A.jpg

פורסם

ואת כל זה אתה יודע ממשחקי המחשב של הF1????? :roll:

אין מה לעשות, כשעושים עוד ועוד הקפות על הרינג, גם במשחק מחשב, מכירים אותו ובשלב מסויים לומדים אותו בעל פה. וגם אם הפחד הוא להרוס הקפה טובה ולא פחד מוות, זה עדיין פחד.

• תוכן חדש...