Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק ממתנות החג המתקרב , קיבלתי בדואר רשום (לתיבת דואר שלי) דרישה נוספת לתשלום קנס על עבירת תעבורה כדלקמן :"ביום 12/02/08 נשלחה אליך דרישה לתשלום הקנס טרם שילמת את הקנס . פירוטו חובך נכון להיום הינו כדלקמן : סכום הקנס 250 ש"ח תוספת פיגורים 188 ש"ח סה"כ 438 ש"ח

........

מס רכב******* תאריך עבירה 22/02/05 מס רשיון ********

סוג עבירה דרך עירונית מהירות עד 20 קמ"ש ....................."

נתחיל מזה שלא קיבלתי את הדרישה הראשונה והיות וזה נשלח לת.ד אני לא מבין כיצד אבל נעזוב את זה , מאימתי שולחים לי על עבירה מ2005 , ומה בדיוק העבירה ? שנסעתי ב20 קמ"ש ?!!!!

מה בדיוק עושים עם הסיפור הקפקאי הזה ?

בברכה יהודה

פורסם

יהודה,

מספיק שהם שולחים תזכורת אחת לשנה כדי שזה ישאר תקף ולא יתיישן.

כבר דובר רבות בענין - אתה לא צריך לקחת את המכתב הרשום כדי שתהיה הוכחה.

ההוכחה היחידה שהם צריכים - זה להוכיח שהם שלחו. מה קרה עם זה הלאה זה כבר בעיה שלך.

יש הרבה מאוד מקרים שד"ד הולכים לאיבוד בדרכם או נמסרים לא ליעדם הנכון.

אל תשכח שהפניות ד"ד לת.ד. לא תמיד מהימנה. נראה הגיוני ששלחו לכתובת מגוריך ומשם התחילו התקלות.

אאל"ט הבחנתי לאחרונה שנוספה אפשרות עידכון כתובת לדואר במשרד הפנים.

אם בא לך להתעקש - תתחיל בלבקש את מספרי הרשומים והתאריכים שנשלחו, אחרי שתקבלם, נמשיך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר זה ברירת קנס , והם העלו את הקנס רק פעם אחת , משמע שהם לא שלחו תזכורת על דו"ח ישן . הם פשוט מצאו דו"ח ישן ושלחו בפברואר (לטענתם) , ועכשיו . רק שאני לא מבין למה לשלוח בפברואר השנה דו"ח על עבירה מ2005

בברכה יהודה

פורסם

יש גיליון של הדואר של כל הרשומים שנשלחו אלייך. אתה יכול לחזור הרבה אחורה ולבדוק אם שלחו או לא.

אם לא קיבלת זה עסק של הדואר.

אני יכול להגיד לך שהרבה דוחות שמגיעים בדואר רשום מוחתמים 'לא ידוע' וחוזרים לשולח.

פורסם

אם הבנתי נכון, הם רושמים לך שאת התזכורת הראשונה הם שלחו לך בפברואר 2008 והעבירה הייתה בשנת 2005. אם זה נכון, והם באמת טוענים את זה אז יש התיישנות על העבירה ובכלל לא משנה אם הם שלחו לך דו"ח בפברואר השנה או לא.

לדעתי אתה לא צריך לשלם ואתה צריך לנסות ולבטל את הדו"ח בטענת התיישנות.

בהצלחה

פורסם

אכן על פניו נראה שהבקשה הראשונה לתשלום קנס היתה בפברואר 2008, 2-3 שנים לאחר ביצוע העבירה. אם אכן זו היתה הפניה הראשונה אליך בנושא העברה (מה שבד"כ נכון) המשטרה תסכים לבטל את הדו"ח בשל התיישנות בלי הרבה בעיות, מניסיון.

פורסם

כן שמעתי מעו"ד (שאמר לי שאם אני צודק ואם ואם ואם ואם......בקיצור אתם מכירים את זה ) אני צריך לשלוח מכתב , אני מקווה שזה יספיק . השאלה היא איך אני מקבל תשובה אם זה נגמר או לא ? והאם יש נקודות על העבירה הזו ?

בברכה יהודה

פורסם

נסיון מר שלי מכמה וכמה פעמים עם הסיפור הזה:

בין אם הדו"ח היה או שהוא מצוץ לחלוטין מהאצבע.

בין אם הוא בתוקף או חלה עליו התיישנות:

אתה תשלח מכתב ותקבל תשובה לאחר 3 חודשים שהנושא בבדיקה,

אתה תשלח מכתב נוסף והם בכלל לא יענו,

אתה תשלח להם הוכחה חד משמעית שבזמן ביצוע העברה אתה היית החו"ל והרכב היה בצד השני של המדינה.

הם מצידם בכלל לא יטרחו לענות לך.

חודשיים אח"כ אתה תתעורר בוקר אחד ותגלה שהאוטו וחשבון הבנק שלך מעוקלים ושגובי החובות דופקים לך ב 6 בבוקר על הדלת.

דבר ראשון אתה רוצה לשחרר את החשבון בנק בכדי שלא יחזרו הוראות קבע/צקים או להעיף את הגובים מפתח הדלת שלך ולכן אתה רץ ומשלם ומתכנן לשכור מיד לאחר עורך דין שיקרע להם את הצורה.

אלא מה, החוק קובע שבשניה ששילמת בעצם הודית באשמה.

אכלתי את התסריט המזויין הזה כבר מכמה עיריות/מועצות ולצערי לאחר התייעצות עם מספר עורכי דין הגעתי למסקנה שאין מה לעשות נגד זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה זה דו"ח לא של עיריה אלא של משרד המשפטים על עבירת תנועה שנעשתה ב2005 . אני מקווה ביום יומיים הקרובים או בחול המועד לגשת ולשלוח להם צילום של הדו"ח עם ההערה שזה התיישן ואקווה לטוב . בכול מקרה גם אם איאלץ לשלם אני מניח שלא יעקלו לי את הביית על 450 ש"ח

בברכה יהודה

• תוכן חדש...