Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW Bora Vs. VW Golf

Oracle
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני במסע אחר קניית האוטו השני שלי רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי עצות\המלצות על הרכבים הללו שאני מתעניין בהם

VW בורה שנת 2001-2002 וגולף בערך גם אותם שנים...התקציב שלי הוא בסביבות ה 45K...

תודה מראש

פורסם

מה השאלה ?

יש המון מידע בפורום על הגולף, תעשה חיפוש.

בעיקרון מדובר על שני רכבים זהים, פנימית ומכנית.

השינויים הם רק חיצוניים ומרכב.

פורסם

ממליץ להוסיף לרשימה טולדו ואוקטביה - עוד שני וריאציות לגולף.

לאוקטביה תא מטען ענק אבל צפוף מאחור. מבחינת מנועים, 1.6 חלש מידי, 1.8 ללא טורבו אופטימאלי וגם טורבו דיזל אופטימאלי (עם גיר ידני). ה-2 ליטר מיושן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שני רכבים מאד דומים (אפילו דיי זהים למעט התצורה- האצ'בק אל מול סדאן).

אם המראה לא מעניין אותך, תוכל "להרוויח" בורה בתצורת סדאן בשנתון חדיש יותר (או באלפי שקלים שיישארו בכיסך) לעומת גולף מקבילה, עקב מחיר נמוך יותר משמעותית של הבורה לעומת הגולף.

מחירון הבורה, זול משמעותית מזה של האחות האצ'בקית, עקב ביקוש נמוך יותר. (מחיר שוק מעשי נמוך עוד יותר).

פרט למראה הפחות מושך, תזכה למכונית זהה עם ערך מוסף של תא מטען ענק!

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

מבחינת אמינות איך הם למישהו היה נסיון איתם?

ואיזה מנוע עדיף לאוטו הזה 1.6 או 2.0? (ל 1.8 לצערי אין לי תקציב)

פורסם

אין לך על מה להצטער. לבורה לא היה אף פעם מנוע 1.8, עם או בלי טורבו והגולף זנחה את האטמוספרי החל בשנת 2000.

הבורה קנייה עדיפה ללא ספק, גם אם מחירן היה זהה. נהנית מכל היתרונות של הגולף בתוספת תא מטען ענק ונסיעה מעט נוחה יותר. גם רמת גימור קומפורטליין בבורה משופרת יחסית לגולף. קל וחומר היא מועדפת בשל מחיר נמוך משמעותית.

למנוע 2 ליטר עדיפות על המנוע הקטן יותר ובאופן ניכר.

• תוכן חדש...