Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות למשפחתי מיניוואן שישמש כרכב משפחה, 5 נפשות, וכרכב עבודה אמין (גורר ארגז קירור קטן נגרר, בערך 150-250 קילו הנגרר)

תקציב עד 230000.

הרכב ישע הרבה לפי הציפיות (בשנתיים-שלוש לפחות 150000 ק"מ)

אנו מחפשים את הרכב האולטימטיבי שיהיה אמין כסובארו (אימפרזה שכבר יש לנו, נהנים מכל רגע, מחפשים אמינות דומה), מחיר סביר באופן יחסי, דיזל עם גיר אוטומטי, ושיוכל לסחוב בעליות בית ג'אן עם נגרר איתו (בזמן שסוחבים את הנגרר יהיה רק איש אחד באוטו, ובמכונית שיתאפשר, המושבים בשורה השלישית יצאו.), ושיהיה איכותי ונוח [חשוב מאוד !] לנהיגה.

כרגע אני חושב בכיוון פורד גלאקסי, מניסיון העבר עם פורד טורנאו קונקט, האוטו חמוד (אותו אנו מחליפים במיניוואן), דיי אמין, אך לקראת הסוף [155000 ק"מ] עושה לנו טיפה בעיות וציקצוקים.

או גם הקאיה קארניבל \ קארנס, המנועים המוצעים יתנו שיפור ביצועים גדול לעומת הפורד, מומנט גבוה יותר בקארניבל ובטח HP, ובעל משקל דומה.

שמעתי שהקוריאניות אמינות כמו האירופאיות (גרמניות וצרפתיות) לכן אני זקוק לעזרה שלכם, האם קאיה אמין ?

בדגם הקרניבל הישן, היה צורך להחליף בלמים קדמיים כל 10000 ק"מ, האם זה תקף גם לדגם החדש ?

או שאנו חושבים גם על היונדאי טוסון, אבל זה כבר בהחלט פחות, הוא קטן יותר, וכמה שזה נראה פחות חשוב לצורכי עבודה, גם מיושן ומכוער יותר, יש לו אותו מנוע כמו לקאיה קארנס (בדיוק אותו מנוע) ורציתי לדעת אם יש בעיות אמינות מוכרות ברכבי קארנס \ טוסון, כמו בגיר.

אז.. תודה רבה לעוזרים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אתם יודעים, אני לא מתכוון לחכות לאוברול בפורד שיש לי כרגע, אני מחכה שתענו מה אתם מציעים.

מישהו ?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
כנראה שפשוט לא יודעים לענות לך כרגע, זה עדיף מאיזו תשובה בולשיטית שלא תקדם אותך לשום מקום.

נכון, זה עדיף, אבל כעקרון זאת לא שאלה מסובכת, וראיתי כמה שהתמצאו בכל הרכבים שהבאתי פה, ורשומים פה [:

פורסם

תשמע, שאלתך היא מאוד מסובכת, ואם בעניך היא לא אז מדוע שאלת אותנו?

ההחלטות שלך ממש שגויות

אם אתה באמת צריך רכב כמו טוסון/ קארניבל\ קארס והשאר כרכב עבודה אז מצבך גרוע!

אני ממליץ לך, עם תקציב כל כך גדול לקנות שני רכבים, עם כאב ראש ולפחות להשאיר רכב אחד עם ירידת ערך פחות גבוהה

מאשר לקנות טוסון ואחרי כמה שנים למכור אותה במחיר של משפחתית בת 6 שנים.

שלומי.

פורסם

פולקסוואגן טוראן, זה מה שעולה לי בראש. מנוע דיזל עם גיר DSG, מידות קומפקטיות עם מרחב פנימי טוב. עיצוב סולידי ונכון לטעמי, בפנים ובחוץ.

פורסם
תשמע, שאלתך היא מאוד מסובכת, ואם בעניך היא לא אז מדוע שאלת אותנו?

ההחלטות שלך ממש שגויות

אם אתה באמת צריך רכב כמו טוסון/ קארניבל\ קארס והשאר כרכב עבודה אז מצבך גרוע!

אני ממליץ לך, עם תקציב כל כך גדול לקנות שני רכבים, עם כאב ראש ולפחות להשאיר רכב אחד עם ירידת ערך פחות גבוהה

מאשר לקנות טוסון ואחרי כמה שנים למכור אותה במחיר של משפחתית בת 6 שנים.

היא בכלל לא מסובכת, בשביל מי שחווה נסיעה על הדגמים האלה.

ואני שאלתי בעיקר על הפורד SMAX\GALAXY, אם הקוריאניות לא מוצאות חן בעיניך, פשוט תגיד, אל תתקוף, ונכון, גם אני לא אוהב קוריאניות וכל שאר פלסטיק.

מה הבעיה בשימוש ברכב כמו SMAX דיזל גם כרכב עבודה ? מבחינת מקום, ממש אין בעיה, מבחינת עוצמה, גם כן אין בעיה, זה נגרר ששוקל פחות מ5 אנשים, יש עוד משהו שמפריע ?, מצטער אבל בתגובה שלך לא עזרת לי ממש בכלום.

פולקסוואגן טוראן, זה מה שעולה לי בראש. מנוע דיזל עם גיר DSG, מידות קומפקטיות עם מרחב פנימי טוב. עיצוב סולידי ונכון לטעמי, בפנים ובחוץ.

פולקסוואגן לא מספיק אמין, היה לי בעבר פולקסווגן בורה 2001 והיא ביקרה במוסך כמו צרפתייה, לא בא בחשבון.

המנוע דיזל שלו מאוד חלש, והאוטו גם כבד הרבה יותר מאשר הפורד גלאקסי \ אסמקס, ככה שאין איזון נכון.

פורסם

אני מצטער אם יצאתי תוקפני, זו ממש לא היתה הכוונה שלי.

מה שאני מנסה לשאול כדי לעזור היא, מדוע להשתמש בוואן יוקרתי כמו גאלאקסי כרכב עבודה?

לא עדיף לך להחזיק מסחרית ופרייבט במקום לספוג ירידת ערך של ממש?

שלומי.

פורסם
אני מצטער אם יצאתי תוקפני, זו ממש לא היתה הכוונה שלי.

מה שאני מנסה לשאול כדי לעזור היא, מדוע להשתמש בוואן יוקרתי כמו גאלאקסי כרכב עבודה?

לא עדיף לך להחזיק מסחרית ופרייבט במקום לספוג ירידת ערך של ממש?

בגלל זה אני מתלבט, אבל תבין, אני כבר לא צעיר, ואני לא ישראלי טיפוסי, אני לא חושב מרגע הקנייה על איך אני אמכור, לכן זה פחות חשוב לי..

אני גם חשבתי בהתחלה אולי לעשות טרייד אין בחברת פורד, לרכב חדש כמו שלי (טורנאו קונקט), מהחברה.

אך זה ירד בגלל שחשוב לי גם רכב עבודה וגם רכב משפחה, דיזל + אוטומט, שבינתיים האופציה היחידה היא הS-MAX (הגלאקסי כנראה ירד, גם יכביד על המנוע במשקלו, וגם אני לא ישתמש ב7 מקומות, ובמילא יש נגרר, אז מה רע בגודלו..)

כיום יש ברשותי משאית, אני עובד כמחלק מזון בצפון, ויש ברשותי כאמור פורד טורנאו קונקט, וסובארו אימפרזה 2007 חדשה.. אך לרוב הסובארו לא מספיקה לנו, לכן אני צריך אוטו גדול שישמש אותנו למשפחה ולעבודה.

האם מנוע מהסוג של הSMAX דיזל, יהיה אמין בעבודה דיי מאומצת ? (אני מדבר על עליות בית ג'אן בימי ראשון ושני מ6 בבוקר עד 7 בערב..)

• תוכן חדש...