Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה יכול להיות?

חזרתי מהעבודה חניתי כמו כל יום הלכתי התארגנתי בבית לאחר כ-3 שעות יצאתי על מנת להביא את אחי מהחוג והרכב פשוט לא מגיב!

הרכב הוא גולף MK4 2001

סדר פעולות:

נכנס לרכב מקיש את הקוד במערכת שבאה מהיצרן(יש חיישן בתוך השלט למי שמכיר)

מכניס מפתח נותן סוויטש למצב חימום ולאחר מכן מסובב על מנת להניע ,אך מאומה הרכב לא מגיב רק נשמע צליל חשמלי של מן משבה שתמיד שומעים כשמתניעים רכב,

הרכב שלי היה בירידה למזלי אז דחפתי אותו והנעתי בהילוך 2 ללא שום בעיה,

ממה יכולה לנבוע הבעיה?

יש לצין שנכנסו בי היום בצד של הרכב ומעכו את הדלת!יכול להיות זה גרם איזה שהו זעזע למערכת?

אם כן למה זה קרה לאחר שהמשכתי לנסוע כל היום כרגיל וללא בעיות ורק בערב התחיל הסמפטום,יש לצין שמערכת הנעילה אזעקה +נעילת הדלתות האוטומאטית מתפקדת כמו שצריך וללא בעיות

בדקתי גם פיוזים והכל תקין!

האם יכול להיות אלטרנטור? או סטארטר אין לי מושג אני רק מעלה השערות

אשמח לעזרה כדי להבין מה קרה תודה רבה!

פורסם

אם אתה לא שומע כלום כשאתה מנסה להניע ואתה בטוח שהמצבר מלא, יש בעיה בסטרטר או בכבל מתח בין הסויטצ' לסטרטר או בעיה באזעקה אם יש לך ניתוק סטרטר.

בדוק עם נורת ביקורת אם מגיע לך מתח לכבל בין הסויטצ' לסטרטר כשאתה מנסה להניע, זה צריך להיות כבל דק יחסית. אם כן יש לך בעיה בסטרטר עצמו. אם לא יש לך בעיה בסויטצ' או בניתוק סטרטר מהאזעקה.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

טוב חברה אצלחתי לפתור את הבעיה היום בבוקר בכוחות עצמי..

התעוררתי בבוקר במחשבה מעצבנת של הנה עוד יום נשרף בשביל הרכב במוך ,אבל לא זה לא קרה :)

נכנסתי למנוע חיפוש וחיפשתי את מיקום באלטרנטור בגוגל,לאחר כמה מדריכים קיבלתי את הרושם שאני יכול להתחיל לעבוד על הסטרטר עם ההדרכה שרכשתי בזה הרגע

ניכנסתי מתחת לרכב על מנת לדפוק עם פטיש כדי לבדוק סימן חיים ושאכן הבעיה מהסטרטר,לפתע אני רואה קבל משוחרר שיוצא מהסטרטר

מה שקרה זה שקבל הפלוס השחור בעל הקונקטור השתחרר

ההשערה שלי זה שהקבל השתחרר מהקליפסים בעת התאונה ולאחר מכן בדרך הביתה בסוף יום העבודה בדרך הביתה יצא בכלל מהשקע מאיזה באפמר או ווברציה,

בסופו של דבר 10 דקות עבודה פתרו לי המון עצבים :)

חברה לא להתייאש ולהרים ידים תמיד אפשר לנסות!

תודה לכול מי שעזר והיה לו אכפת..אחלה שבוע

• תוכן חדש...