Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלק נדירה...

ולפותח השרשור [ובאמת לא כי יש לי אינטרס - כי באמת יש לי :) ] אלף פולו ג'י טי איי ומליון ושלוש איביזות מעפנות עם שבלולים לא יהיו מענגות כמו אלפא 145 אחת בכביש מפותל.

[למגינת ליבם של אלפי זעטוטים עם פוד-קורה באדום זוהר שממשיכים ישר כשהכביש מסתובב]

ו

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נסיך,

בגדול אני מסכים איתך והאלפא עדיפה מבחינתי על כל רכב סטנדרתי אחר- באותו סדר גודל.

אבל לגבי המוגדשות אינני מסכים איתך- לדידי, איבזה טורבו עדיםה ולו בשל הפוטנציאל הגלום בה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
עלק נדירה...

ולפותח השרשור [ובאמת לא כי יש לי אינטרס - כי באמת יש לי :) ] אלף פולו ג'י טי איי ומליון ושלוש איביזות מעפנות עם שבלולים לא יהיו מענגות כמו אלפא 145 אחת בכביש מפותל.

[למגינת ליבם של אלפי זעטוטים עם פוד-קורה באדום זוהר שממשיכים ישר כשהכביש מסתובב]

ו

רון.

קל מאוד להמליץ לאחרים על אלפא אבל לא קל להחזיק אחת כזאת לאורך זמן בעצמך.

צריך ממש להיות משוגע לז'אנר הזה (איטלקיות ספורטיביות), כדי לקבל בהבנה כל קלקול מזדמן (למרות שה145 קצת יותר אמינה מקודמותיה) - לכן אני לא חושב שזה מה שפותח השרשור מחפש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ניסיון מר מאוד היה לחבר עם 145 ו-146, הצליל אכן משכר, העיצוב מאוד יפה לטעמי, מנוע 1.7 ממש לא מרגיש חזק למרות כמעט 130 הסוסים שלו (היו פעם), משקל הרכב לא נמוך, הרכב בעל זווית גלגול גבוהה יחסית.

ה145/6 מאוד רגישה להזנחה, האחזקה לא זולה, במנוע 1.7 בוקסר 2 רצועות טיימינג, 1.6 של פיאט חלש ביחס למשקל של הרכב. צריכת דלק גבוהה יחסית, 1:9-8 בנסיעה מעורבת.

פורסם

^

Why to speak bullshit if you don't now:evil:?! There is NO alfa that has a Fiat engine! The 145 has a Boxer engine in the 1.6 and 1.7 versions and the 2.0 is a T.Spark!

How said the "hahamim? sayag lehohma shtika

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
^

Why to speak bullshit if you don't now:evil:?! There is NO alfa that has a Fiat engine! The 145 has a Boxer engine in the 1.6 and 1.7 versions and the 2.0 is a T.Spark!

How said the "hahamim? sayag lehohma shtika

לאחר בדיקה קצרצרה אכן אתה צודק, ה-1.6 מנוע בוקסר!

ועדיין חלש מאוד, 8 שס' ובעל 103 כ"ס ו-13.7 קג"מ, מעט יחסית לרכב ששוקל 1.2 טון ומתיימר להיות ספורטיבי.

ורק מדגיש את מה שאמרתי על האחזקה היקרה יחסית, אז גם ב-1.6 היא יקרה.

פורסם

הוא לא מתיימר להיות רכב ספורטיבי פיליפ.

זהו רכב משפחתי קומפקטי, שיש לו מספר גרסאות ספורטיביות (מוצלחות מאוד לדעתי).

תמקבל (איזה מילה) את זה להיום, גולף 1.6 הפשוטה ביותר, אל מול ה R32.

!AWDSOME

פורסם
הוא לא מתיימר להיות רכב ספורטיבי פיליפ.

זהו רכב משפחתי קומפקטי, שיש לו מספר גרסאות ספורטיביות (מוצלחות מאוד לדעתי).

תמקבל (איזה מילה) את זה להיום, גולף 1.6 הפשוטה ביותר, אל מול ה R32.

מסכים :mm_yeah:

רק דבר קטן, אולי לא מתיימר להיות ספורטיבי אבל הבעלים של הרכבים מהסוג הזה עושים בו שימוש כזה ו"אונסים" את הרכב שמתפרק תחת כזה שימוש.

בוא תגביל את זה בגרסה הזאת לסיוויק נניח.

פורסם

רובר באמת אחלה רכב, היה לי כזה רובר 214, אם אני לא טועה מנוע 1.4 מגיע עם 115 כ"ס (אל תתפסו במילה) ו1.6 בסביבות ה125 כ"ס.

איבזור, נוחות ויופי חיצוני + פנימי משהו חבל על הזמן, רק מה - שוק ברצפה וחברה שפשטה רגל ואין עם מי לדבר בנוסף חלקים יקרים (או תחליפי של הונדה).

בכל מקרה אני רואה שאין משהו שיחליף את הקולט ליותר טוב חוץ מהאלפא שלדעתי היא נראית כמו בראבו (לא אמרתי מנוע של בראבו) ויותר מרובעת.

אם יש למישהו הצעה לרכב שלא דובר עליו כאן - אני מזכיר רק 2 דלתות האצ'בק\קופה ושאר הדרישות "המגוכחות" בהודעה הראשונה (לדעתו של DERISH) אז אשמח לשמוע.

במידה ולא - נישאר עם הקולט עד שיהיה כסף לA3 (והשרשור יכול להינעל לשיקול המנהלים).

תודה,

אוהד.

פורסם

כמובן שיופי הוא בעיני המתבונן,אך להגיד שה 145 דומה לבראבו?מצד שני,היא כן דומה!שתיהן 3 דלתות...

ולנושא:אכן הביצועים של ה 145 עם מנוע 1.6 לוקים בחסר עקב משקל גבוה בהרבה מה 33,שממנה הגיע המנוע.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

הבעלים של הרכבים מהסוג הזה עושים בו שימוש כזה ו"אונסים" את הרכב שמתפרק תחת כזה שימוש.

מסכים ל-100%. הבעייה שקונים את הרכבים האלה ילדים בגלל מחיר הנמוך ובגלל שהם חושבים שמדובר באוטו "ספורטיבי" כדי לז*&ן. הם רק קיבלו רישיון וכבר חושבים שיש להם מיומנות לפחות של נהג ראלי ממוצע.

מצד שני, יש מאט מוסכים שיודעים לטפל בה וילדים האלה מזניחים את המכוניות האלה לגמרי. אחרי זה שטחנו לאוטו את הצורה נולדות כל מיני סטיגמות בסגנון "אלפא רכב לא אמין".

אני חושב שלהמליץ על אלפא רומיאו בארץ, לבן אדם שסטיגות באלה מושרשות בו, פשוט טעות. אלפא מיועדת לאלה שיודעים להעריך אותה.

מבחינת עלות אחזקה, האוטו שמטופל כמו שצריך, תהיה דומה לכל רכב אחר שיש בשוק שלנו. רפידות בלמים, נוזלים, פלאגים, צמיגים וכו', אלה דברים שמחליפים בכל אוטו, לאו דווקא בגלל שהוא אלפא רימיאו.

תדירות החלפת דברים האלו כמו לשאר רכבים, בין אם הם יפניים או אירופיים.

אם מדובר על תיקונים - זה כבר סיפור במחיר קצת אחר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מחזק את ידי פיליפ ואייל - פולו 16V בתצורת 3דלתות זה מה שאתה צריך!

עכשיו שאני נזכר בזה יש אחת בעיר מגוריי לבנה למכירה שנת 97 - אם תרצה אברר פרטים ואפרסם כאן :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אם כבר אתה מדבר על העיצוב, לפחות היית משווה עם ה-605 שעוצבה ע"י פינינפארינה.

אני מוכן לקבל שלקווים מסויימים יש אותו אופי לעיצוב, אבל לא יותר מזה. זה מכוניות לגמרי שונות לגמרי מבחינת פלטפורמות ומכאניקה.

איש יקר- אנא קבל את דברי בהבנה. לא טענתי שהן חולקות שום דבר מעבר לעיצוב, אבל אין לך מה להתווכח על העובדה שאדון פינינפארינה וסדנתו עיצבו את שתי המכוניות באותו הזמן, היה לו איזשהו "תקל" עם אחת החברות (לדעתי עם אלפא) ולכן הוא עשה תרגיל קטן ועיצב את ה 405 בדמותה. אין הדבר גורע מאף אחת מהמכוניות ואולי חיפוש ברשת יעלה תוצאות אשר ישפכו אור על אותו מקרה.

• תוכן חדש...