Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקי אתה גדול!

הייתי ליד הרכב ואכן השמן מהול בדלק.

איך קורה כזה מצב?יכול להיות שהפירוק וההרכבה של המשאבה הרס אותה?

מה אני צריך לעשות כרגע?

ניקוז שמן,מילו חדש,החלפת פילטר,ומשאבה יפתור את הבעיה?

תודה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תחליף גם פילטר אוויר, אם הוא נספג בשמן, שטוף ותנקה את תיבת האוויר.

תחליף את כל מה שרשמת, ותקווה לטוב.

אני חושב שאין קשר לפירוק/הרכבה של המשאבה.

פשוט הדיאפרגמה כבר הייתה יבשה וחודשיים של עמידה ללא תזוזה גמרו אותה סופית.

פורסם

או קיי.הבטחתי לעדכן.אתמול היה לי זמן להתעסק עם הרכב.

משאבה הוחלפה,השמן הישן נוקז,אם אפשר לקרוא לו ככה{הוא היה דליל כמו מים},הוחלף גם מסנן אויר,ופילטר שמן.

הרכב הניע כמו גדול.

תודה רבה לכולם,במיוחד לבוקי וצביקה.

יש לי כמה שאלות נוספות..

אני מתכוון להעביר את הרכב טסט.

1.בנסיעה הרגשתי שישנו חופש בהגה,הרכב משייט.בבדיקה נאמר לי שצריך להחליף מסרק הגה.

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג,או לשפץ אם אפשר.לשפץ אמרו לי שאפשר בדיסק-קל בת"א.

בכל חנויות לחלפים אמרו לי שלא ניתן להשיג,והיה אחד שאמר שיש לו לפיאט ויורינו והוא חושב שהמסרק זהה.

הדגם הוא אוטוביאנקי A112 ג'וניור-אשמח להכוונה.

2.בנסיעה בשכונה בצהריים לא היתה שום בעיה בנסיעה בערב הרגשתי שמשהו מאט את הרכב,לפי דעתי הקליפר השמאלי קדמי נתפס.לאחר נסיעה קצרה וכמה לחיצות חזקות הוא השתחרר.

אני יודע שיש סט שיפוץ קליפר.האם זו סוג עבודה שניתן לבצע בבית?

פורסם

בניגוד לחברי חנן, אמליץ לך לטפל בקליפר במוסך מורשה, ולו רק מההיבט הבטיחותי.

בברכת חג שמח וכשר,

ונסיעה זהירה ובטוחה, בכבישים.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

וזהו ויכוח מוכר וותיק בין חנן לבעלי מקצוע אחרים בפורום.

לטענת חנן אם תבצע את העבודה כראוי - דהיינו עם ספרות מתאימה וכלים ייעודיים, הרי שהעבודה תתבצע טוב יותר מאשר במוסך.

אחרים חולקים עליו.

פורסם
חיובי.

אתה ממש לא חייב לענות אוטומטית באופן חיובי וללא הסתייגות לכל שאלה על עבודת מכונאות ביתית, למרות שברור לי שזה אצלך כבר אינסטינקט.

אני אסתייג, מדובר בעבודה הקשורה במכלול בטיחותי ברמת חשיבות עליונה ולכן רמת מיומנות, הכרות ונסיון נדרשים.

ראשית , עד כמה שאני יודע... לא בכל בית יש קומפרסור אויר - אחרת אני לא רואה אותו בדיוק מחלץ את הבוכנה החוצה מהקליפר מבלי לפגוע בה.

לחץ אויר גם רצוי לצורך עבודות הנקיון החשובה מאוד.

יותר מאשר העבודה שצריכה להתבצע באופן מדוייק, יש אפשרות לפגיעה במכלולים במהלך העבודה אפילו מבלי לשם לב ובכך לסכן את עצמך והסובבים על הכביש עקב איבוד יכולת בלימה תקינה.

פורסם

אין לך מושג עד כמה!

אתה בטח יודע, הראש היהודי ממציא לנו פטנטים וטריקים, וכל מיני מכונאים מנסים לעשות כל מיני עבודות ללא כלים יעודיים או עם אלתורים.

ממבט ראשון נראה שהצליחו במשימה אך יותר מדי פעמים אני נתקל שללא שימוש בכלי יעודי המשימה פשוט לא מצליחה ולעיתים ברמת ההבנה של המכונאי הסטנדרטי, הוא אפילו לא מודע לזה - וזה יכול להיות הרסני וגם מסוכן.

• תוכן חדש...