Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מנוע משנת 1999 2 כוחות סוס מתוצרת ימאהה, המנוע אף פעם לא עשה שום בעיות וכול הטיפולים בוצעו בזמן על ידי, הוא היה בשימוש בערך 5 שעות כול שנה.

בקיץ האחרון לאחר התנעה המנוע עבד רגיל בערך 10 דקות ואז נכבה מכיוון שאני לא ידעתי מה הבעיה, אני ניסיתי להניע אותו מספר פעמים וכול פעם הוא עבד כמה דקות ואז נכבה.

אחרי בערך 10 התנעות אני שמתי לב שהמנוע לא מוציא מים ממערכת הקרור.

בבית אני פירקתי את הגיר וראיתי שהכנפים של האימפלור שחוקות לגמרי (כמעט לא קימות).

רציתי לדעת:

1) האם יכול להיות שבגלל חום גבוה וחוסר בקרור למנוע נגרם נזק בלתי הפיך?

2) איזה מקום מומלץ באזור חיפה לתיקון הבעיה?

3)כמה אמורה לעלות בדיקה+ התקנה של אימפלור חדש?

פורסם

האם אתה מתכוון למנוע כמו בתמונה ?.

אגב, לפני שבוע עשיתי לו שיפוץ כללי עקב בוכנה שבורה.

את ההרצה עשה הבן שלי היום בכנרת, הוא טוען שצרך 40 ליטר דלק בשעתיים.

כמה בערך שלך צורך לשעה ?.

דוד.

תמונה 004.jpg

תמונה 005.jpg

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אהלן דניאל .

1)הכול צלוי בכמה זמן המנוע עבד ללא קירור .(הרי זה ידוע שבמנועים חיצוניים זה עניין רגיש מאוד.)

2)יש לבדוק קומפרסיה לפני הכול .(ירידת קומפרסיה מאוד נפוצה במנועים ההלו כשהם מתחממים .)

3)אימפלור כמו שלך לא צריך לעלות יותר מ180 ש"ח (עבודה ,כול אחד והמחיר שלו .)

אם אתה מהמרכז או באיזור המרכז אין לי בעיה לעזור לך זאת עבודה של חצי שעה .

דבר איתי בהודעה פרטית.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

• תוכן חדש...