Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה למברכים, אני התחלתי כבר להניח תפילין וגם זה לא עוזר, אז אולי זה המקום לחפש בו:

מחפש נואשות צמת חשמל + מחשב + קיט התנעה לאיביזה/פולו/גולף משנת 97/8 נפח 1600 הזרקה רב נקודתית 100 כ"ס.

המוצא יבוא על שכרו .

שחף

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הובא לידיעתי כי באתר ממ"י ישנו תאריך לאירוע שלהם יום אחד אחרי האירוע שלנו.

זה אחרי שאדון שליט (מר "תאריכי ברזל - בממ"י לא מזיזים תאריכים") קבע את האירוע הבא ל 17 למאי.

פתאום הוא מזיז אותו לשבוע האירוע של IRDA.

מעניין למה?

מעניין אם הפורשים יתנו לזה יד.

טוב שיש פירסומים שמורים בפורום!

אחרי שאנחנו ב IRDA הצהרנו שלא נקבע תאריכים על תאריך שכבר נקבע ע"י מישהו אחר לפננו - עושה שליט בדיוק את ההפך.

מעניין מה "ארקדי" היה אומר על זה...

:-)

אלון.

נ.ב.

אני עדיין מקווה שזו טעות פרסומית שלו. או שאחרי שנחשף פרצופו של שליט בעניין הביטוח נגלה גם קו חדש של מדון ומריבה באישיותו.

כותרת להודעה אכן יכולה להיות: "תרגילי ההשרדות של שליט ושות'" כמו שכתב מישל בפורום IRDA - אכן שם מתאים.

לא נורא חבר'ה - להתעלם ולהמשיך הלאה.

"הכלבים נובחים - והשיירה עוברת".

ראלי העצמאות של IRDA יצא במועדו.

נראה מי מהנהגים יסייע הפעם לתככי שליט (אל תגידו אחרי זה לא ידענו - הודעה זו נכתבת בעיקר לעיניכם - נדב, צבי, אלי, רון והאחרים שעוד רואים עצמם כבעלי מצפון).

אלון חלווה

נ.נ.ב.

לקורא שלא בדיוק מבין,

קביעת האירוע יום אחרי האירוע של IRDA, בבסיסה מנסה לטרפד סיוע של מרשלים ל IRDA והשתתפות נהגים שהיו מגיעים לאירוע שלנו וגם לאירוע השני - עכשיו, הם (חלק מהמרשלים ששייכים לממ"י אבל רצו לסייע לנו והנהגים שפרשו ורוצים להשתתף גם באירועי IRDA) שוב יצטרכו לבחור בין אירוע IRDA לאירוע שליט.

לא יודע למי התכוון ארקדי בשרשור המקביל כשכתב על האדם שמפרד את הספורט המוטורי - אבל אם זו לא פעולת פירוד של שליט - אז אני לא יודע מה כן.

מעניין מי מרוויח ממריבות הנהגים - אולי מארגן שהגיש בקשה בעצמו להכרה כהתאחדות???

אדון ברוך שליט - אם נשאר לך או למישהו בממ"י המשפיע על ההחלטות שם שמץ מצפון - אני מקווה שתצהיר שפרסום התאריך נעשה בטעות או שתשנה אותו.

אלון חלווה.

נ.נ.נ.ב.

יוסי ניסן...

הצילו... קבל החלטה.

אלון (שחייב קצת הומור בהודעה כועסת כזו).

:wave2::wave2::wave2:

פורסם

אי אפשר לומר שהמהלך הנואש של שליט לא היה צפוי.

וברור שמחר הוא יאמר זו החלטה של המועדון ולא שלי....(כן. נכון.:roll:).

הרי כשהוא רוצה הוא קובע וכשנוח לו זה המועדון שלו.

לא משנה....העיקר הוא, שכספורטאים עלינו להוקיע אותו. את ברוך שליט.

ישנם אנשים במועדון שלו שתורמים לספורט רבות. אבל ברוך שליט חייב להחזיר את התיק.

אותי מעניין אם גם באירוע הזה שהוקדם, כדי לחבל באירוע של IRDA, הוא יספוג

את העלויות בעצמו... יהיה מעניין.

פורסם

קודם כל מה לעשות אני לא יושב כל היום מול המחשב...

שנית כל. השומר אחי אנוכי???

ג'רמי אמר לי שיעלה את התמונות מחר.

לגבי האירוע הבא. אני מתכוון להגיע בתקווה שניצן מחליט שהוא מתחרה (וכמובן נותן לי גם :-))

אני רוצה להגיד גם מילה טובה על הארועים שמתקיימים, האווירה היא מצויינת , כל אימון אני רואה יותר משתתפים חדשים ואני רואה גם חברה צעירים שמגיעים כנווטים או כדי לרחרח ולטעום לקראת השתתפות עתידית. אני קורא לכולם להתעסק רק בדברים הטובים, להשתתף בארועים, לצבור נסיון לעתיד ולעזור לצעירים להשתלב בתחום.

אם נמשיך בקצב הארועים הזה, גם התקשורת תהיה לצידנו גם הארועים יגדלו, המשתתפים ירבו ויהיה רק טוב. השינוי שאהוד לביא עשה מאז היותו יו"ר IRDA הוא שינוי טוב, האווירה טובה, הכוונות טובות וגם רואים תוצאות.

כל הכבוד ונתראה בארוע הבא

גידי קרונין

פורסם

נמרוד שלום,

מידע על אימוני נהגי IRDA - עמותת נהגי המירוצים בישראל ניתן למצוא פה בפורום מפעם לפעם.

האימון הבא יתקיים יום לאחר יום העצמאות - יום שישי ה- 09 למאי 2008.

אתה יכול לפקוד מעת לעת את אתר IRDA:

www.irda.co.il ולמצוא שם פרטים נוספים בפורום הפתוח.

אם אתה ספורטאי או ספורטאי מתחיל - אתה יכול להירשם ל IRDA ולקבל גישה לפורום הסגור של הנהגים - שם מופיע כל המידע - כמו גם דיונים בנושאים רגישים הקשורים בספורט ובנהגים.

אלון

פורסם

הנה סוף סוף העליתי את התמונות שלי (לפחות אלה שהיו שוות משהו... הבן שלי התעסק עם המצלמה וכנראה החליף מוד מתישהו וחלק מהתמונות של האקשן יצאו מטושטשים לגמרי).

הקישור:

http://community.webshots.com/album/563066423kaOoil?vhost=community

היה אחלה מירוץ. מחכה לפעם הבאה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

תגובה של צוות הצילום (אחד מהם...) באתר IRDA.

אלון

חברים יקרים

אנו עובדים סביב השעון ועורכים את מה שצילמנו באימון ראלי שמורת פורה.

יש המון חומרים מצולמים ברמה גבוהה והכל בזכות כל העזרה שלכם המארגנים הצוותים והנהגים שקיבלו אותנו בחום, ובמיוחד אנו רוצים להודות לניר לביא על כל העזרה והידע העצום! ולאהוד לביא,מישל גדז',דני לוי,רמי שוכטוביץ,שי שימעוני וחבורתו,קובי כהן וכל המשתתפים שאולי שכחתי כרגע רק בגלל חוסר שינה אבל תודה לכולכם וכל הכבוד על מרוץ מקצועי ומהנה!

אז חכו כי בקרוב מאוד הסרט יהיה מוכן

תודה

צוות הצילום

חיים,עודד,אלי,ציון,אלון ומיכל

פורסם

שוב תודה ענקית לצוות הצילום התותח שעבד קשה בחום ורץ מרכב לרכב ונתן יחס שווה לכולם :mm_yeah:

נ.ב.

מה עם צוות צילום "אתר השטח הישראלי 4x4" התותחים לא פחות,יש סירטון?

בברכה

קובי כהן

• תוכן חדש...