Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

לחברים שלום,

אני מעוניין לנטרל את הטרמוסטט

ע"מ לבדוק אם בעיית החימום ברכב נובע מתקלה בטרמוסטט,

לחילופין כיצד מנקים את הרדיאטור?

החלפתי אותו לפני כ-3 שנים לכן לא סביר שהוא סתום,

אבל אי אפשר לדעת,

בתודה,

חיים.

פורסם

אם אתה רוצה לבדוק את תקינות הטרמוסטט, אז תיגעע בצינור העליון והתחתון של הראדיאטור שניהם צריכים ליהיות חמים באותה המידה , אם כן הטרמוסטט פתוח

אם לא אז הוא סגור,

תבדוק אחרי נסיעה עם הרכב (התרמוסטט אמור להיפתח ולשמור על טמפ עבודה של הרכב)

לא מומלץ בשום מקרה לבטל לגמרי את הטרמוסטט, הדבר יגרום לבלאי מואץ , צריכת דלק גבוהה ,והתנהגות גרועה של הרכב.

ממה שכתבת אני מניח שאין לך חימום (לפנים הרכב) , אז תבדוק אם 2 הצינורות שנכנסים לראדיאטור הפנימי (2 צינורות שנכנסים לקיר האש) חמים במידה שווה ,אם לא אז הראדיאטור הזה סתום , נתק את שני הצינורות שנכנסים אליו , חבר צינור מים (של גינה) אל אחד הצינורות של הראדיאטור ,ותזרים מים בלחץ אבל לא לחץ גבוה מידי.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שלום רב!

אין צורך לפרק תרמוסטט, על מת לבדוק אם הוא מתפקד.

במידה ולאחר כ5 דקות עבודה של המנוע בסרק, שני הצינורות מים חמים במידה שווה, ולכן התרמוסטט, כנראה מבצע את העבודה.

לגבי מיקומו, אני מניח שבקצהו הפנימי של צינור המים העליון בחיבור לראש המנוע.

3 שנים זהו לא מדד לנקיון הרדיאטור, ובוודאי, באם במערכת הקירור יש מי ברז, ולא נוזל קירור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

התרמוסטט נמצא בבית התרמוסטט,אליו מתחבר צינור תחתון של הרדיאטור עם אני לא טועה,אתה מפרק אותו (5 דקות עבודה) ופשוט מוציא אותו,מרכיב בחזרה את הבית ומחבר את הצינור כרגיל,תצטייד רק בנוזל קירור או בדלי אליו תאסוף את הנוזל הקיים כש תפרק את הצינור(למרות שבכל הזדמנות שכזאת אני אישית מעדיף לא לחסוך ולקנות שוב נוזל איכותי ולמלאות מחדש).

ובקשר לניקוי רדיאטור זה מאוד פשוט במיוחד אחרי שאתה מפרק את התרמוסטט,אתה פשוט מכניס צינור מים בלחץ לרדיאטור,רק תזהר בלי הרבה לחץ בהתחלה כי אני לא רואה וויזואלית באיזה מצב הרדיאטור שלך,פותח פקק תחתון של הרדיאטור ובמשך דקה בערך שיהיה בלחץ מים ותשטף כל הג'יפה,תחכה מספר דקות שכל המים הרגילים יצאו אחרי שתסיים את הפעולה,ואז שים נוזל קירור,המלצה שלי לרוקן שוב אחרי תקופה מסויימת את הנוזל קירור ולשים מחדש בכדי למזער את כמות המים הרגילים שנכנסה ולמנוע סיכון של קורוזיה.

אבל,המלצה שלי עם מערכת הקירור לא עושה בעיות בקטע של רדיאטור,תעזוב את השטיפה אלה עם כן הרדיאטור באמת מלא בג'יפה,אבל אל תשכח שאתה יכול בניקוי מסוג זה גם לעשות נזק בכך שבאמת כל הג'יפה תעשה סתימה,נדיר אבל יכול לקרות.

בהצלחה.

• תוכן חדש...