Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נפלה הזדמנות לקנות מיצובישי L300 שנת 95 מנוע 2000 במחיר מציאה, הקץ' הוא שהטיימינג נקרע והרכב... לא מניע.

האם סביר שנפגעו השסתומים? בנוסף, מה רמת הקושי בהחלפת הרצועה ב-L300 למכונאי הביתי?

(החלפתי שתי טיימינגים ומותחנים בעבר - גולף GTI, אלפאסוד)

תודה מראש,

צחי.

No worries 8)

פורסם

האם יש נזק למנוע? תלוי ממבנה המנוע. אם יש נזק, אז במקרה הטוב ביותר שסתומים התעקמו, במקרה הפחות טוב נפגעו קמשפטים. במקרה הכי גרוע התעקמו/נשברו טלטלים ויש מצב שהלך הקרנק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אל תשקיע באוטו בסוף יצא לך תקלות שלא תדע מאיפה זה בא לך היה לי אוטו כזה אני מכיר אותו טוב מאוד

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

הייתה לי פעם כזאת, נקרע הטיימינג לא נגרם נזק למנוע, המוסכניק אמר לי שלרוב במנוע הזה לא נגרם נזק, אבל רק לרוב.

• תוכן חדש...