Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם !

לאחר שהחלפתי תושבת גיר תחתונה החלו מעין ויברציות שמועברות לגוף הרכב בקצב שבוא המנוע עובד.

אין לי שום שינוי בסחיבה ולא ניראו תופעות לוואי רעש שהפך להיות טיפה רועש יותר והמנוע גם כן מעין רועש ברצב העבודה אך לא זז ממקומו (לא משהו חריג בעבודתו). כמו כן אם נוגעים בידית ההילוכים היא משדרת רעידות בקצב אחיד כמו מעין בקדחה.

השאלה שלי האם התושבת החדשה שהורכבה פשוט הצמידה את הגיר לגוף הרכב וכך אני מרגיש את פעולתו חזק יותר?

או שפשוט הגומיה שעל התושבת קשה עדיין?

פורסם
איך תושבת יכולה להצמיד את הגיר לגוף של הרכב?

אולי התושבת היא מתוצרת סינית?

אולי לא הסברתי את עצמי טוב.

תושבת הגיר שהחלפתי מתחברת היא לשלדה או לגוף הרכב האחד מהשניים , עכשיו מועברות הויברציות של הגיר דרך התושבת לגוף הרכב היכול להיות? כאילו אולי בגלל שהיא חדשה עדיין? לפניי החלפת התושבת לא היו ויברציות אך הסיבה להחלפה הייתה בגלל שהתושבת הייתה גמור והגיר זז ממקומו.

פורסם

היה לי מקרה דומה של ויברציות לאחר החלפת תושבת גיר. בהתחלה חשבתי שמדובר בתושבת מנוע פגומה שאני מרגיש בעקבות החלפת תושבת הגיר.

שני מוסכים טענו בתוקף שהתושבות מנוע תקינות והציעו לא להחליף. מוסך שלישי בדק ומצא שאחת מתושבות הגיר שהוחלפו הורכבה הפוך ! אחרי שהפך אותה נעלמו הרעידות כלא היו ...

שווה לבדוק.

פורסם
האם התושבת שהוחלפה הנה מקורית או תחליפית?.

בברכה - רפי לין :-)

בקשר לתושבת קניתי אותה בחנות חלקי חילוף בסך 80 ש"ח.

היה אליה מדבקה והיה רשום סיאט איביזה על המדבקה אם היא מקורית או לא איני יודע אני רק יודע שהייתה קצת בעיה להכניס אותה.

פורסם

אני משער שב 80 ש"ח זאת תושבת תחליפית וסביר למדי שהיא הגורם לבעייה.

אולי רון, מומחה מכוניות קונצרן פולקסווגן, יכנס לכאן בקרוב ויתן תשובה מדויקת יותר.

אם אתה מאזור ת"א אולי כדאי לך לגשת אליו www.rongarage.co.il

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...