Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר חודשיים בערך שנעלמים לי מי הקירור.. אבל לא היו שלוליות והכל נראה יבש ואף פעם לא הבנתי לאן הם בורחים.. היום בבוקר ראיתי כבר את השלולית, פתחתי והופה - אין מים! רק אדים יוצאים מבקבוק המילוי..

השלולית בחלק הימני של הרכב, ליד הגלגל הימני-קידמי.. התכופפתי לראות ועל מה שיש שם זה אלטרנטור... עשיתי כמה טלפונים והופה - מסתבר שהמכונאי שלי חולה, אבל הוא שלח אותי לראות באיזה מכון רדיאטורים וכל מה שקשור בזה..

רצתי לשם, ואמרו לי שצריך מכונאי... ניגשתי למכונאי ליד סתם שיעיף מבט והוא מילמל שזה נראה כמו בעיה במשאבת מים, והיא בתוך הראש...

השאלה היא האם זה אומר שהלך על המנוע שלי? כי אני מבין שזה מהבעלים הקודמים החביבים שנהגו להוסיף מי ברז.. לא שידוע לי על זה, אבל ככה זה נראה... :?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אם זה בא מאיזור הפולים של הרצועות - בהחלט ייתכן שזו משאבת מים.

זה לא סיפור יקר בכלל, ובטח לא לזרוק מנוע. משאבת מים עולה סדר גודל של 200 ש"ח. אבל העבודה יקרה. כיוון טיימינג יידרש ברוב המקרים (אני חושש להגיד בכל שלא יבואו ויביאו לי פה כדוגמא איזו בוגאטי שמשאבת המים שלה לא מונעת על ידי רצועת הטיימינג...).

בכל מקרה - אם הבעיה לא גרמה להתחממות יתר זוועתית, אז הנזילה כשלעצמה לא אומרת שהלך מנוע. ממש לא.

פורסם
(אני חושש להגיד בכל שלא יבואו ויביאו לי פה כדוגמא איזו בוגאטי שמשאבת המים שלה לא מונעת על ידי רצועת הטיימינג...).

אומנם לא בוגאטי, אבל קרוב :lol: (אולי אפילו יותר טוב).

אצלי בפיאסטה המשאבה מונעת ע"י אותה רצועה שמניעה את האלטרנטור.

בכלל לא ידעתי שיש רכבים שהמשאבה מונעת ע"י רצועת הטיימינג- קצת מטומטם לא?

בכל אופן- החלפתי משאבה ליפני כשנתיים לא עלה לי יותר מ300 ש"ח. והאמת הייתי יכול לעשות את העבודה לבד.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

הייתה לי את אותה הבעיה לפני שבוע וגם לי אמרו מיד משאבת מים,

אבל "למרבה הפלא" זה לא היה משאבת מים,אלא פשוט פתחתי את צינור שמתחבר בין הרדיאטור לבין המנוע, הכנסתי אותו(את הצינור) עד הסוף וסגרתי בחזרה והוא כמו חדש עכשיו,

יכול להיות שלך אין בעיה כזו אבל שווה בדיקה..בהצלחה. :lol:

רנו מגאן קופה 1600 16V

FORD FIESTA SI 16V

פורסם

יש לי גם 205 וגם אצלי נוזר באותו מקום.. (שלוליות ירוקות בכל מקום קטע מצחיק)

גם לי אמרו שזה משאבת מים אומרים שהם מתות לבד אחרי כמה זמן 200 שקל אבל עוד לא תקנתי

אם אתה יכול להודיע לי מה נגמר אצלך ואיך סדרת את זה אני מאוד מאוד מאוד יודה לך :)

אם אתה יכול ב E-mail אז בכלל סבבה

([email protected])

פורסם

אוקיי, אני עדיין נוסע ככה, לפעמים הולכים כל המים ביממה, לפעמים נשארים.. היא לא סוחבת עכשיו בכלל, בכלל! אני נוסע רבע שעה למכללה, רבע שעה הביתה וזהו.. היום הייתי פשוט חייב לעשות סיבוב לראשל"צ כי יש בחינה חשובה וזו הייתה פשוט התעללות.... זחלתי בנתיב הימני בקושי נוגע בגז ומרגיש כאילו אני חותך מעצמי...

מחר בבוקר אני אצל המכונאי, משאיר אותה ליומיים, אין לי מושג איך אני חוזר הביתה (אוטובוס?!), אין לי מושג איך אני מסתדר בלי אוטו יומיים :lol:

כל אופן, היא תעבור שם פחחות, צבע, משאבה, טיימינג, מצתים, חוטי הצתה, החלפת מגעים למצבר, פילטרים, שמנים, בדיקת רפידות בלמים וטיפול קרבורטור.. אמורה לסחוב יופי אחרי זה... אני אדווח מה נסגר גם כאן, וגם בדוא"ל למי שביקש...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני החלפתי לפני שבוע משאבת מים וזה לא סיפור יקר בכלל עלה 400 שקל כול עבודה ומשאבה חדשה...ואחרי שראיתי איך המכונאי עושה את זה הבנתי שאני יכול לעשות את זה לבד

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תוכן חדש...