Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קאפריס 1978

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקנות שברולט קאפריס 78 5.0L אני צריך עזרה אם תוכלו לומר לי פרטי מנוע וכוח סוס וכדומה ומספר קיוב אינ'צ אמריקאי.

פורסם

אני לא סגור על כוחות סוס נראה לי שבסביבות 140 ועוד הרבה מומנט

מה שעוד צריך לעניין אותך זה חלודה.

תבדוק טוב את הכורות (איפה שהצירים של הדלתות)

זה סיפור לא פשוט אם יש חלודה

אני קניתי קפריס 78 לפני חודש ואני ממש מאושר

אבל החלודה זה קצת סרט.

תגיד,אתה במקרה קונה קפריס ירוקה שתי דלתות?

פורסם

כן כניראה שאני קונה את הקאפריס הירוקה למה אתה ראית משהו שאני צריך לדעת עליו?

תראה קצת תמונות של הקאפריס 78

פורסם

ראיתי את האוטו, יפה בסך הכל,יש לו הייתי אומר....חלודה..

שזאת אחת הבעיות שאפשר ליפתור אותה עם יש כסף להשקיע

אני מאמין שזה יעלה בסביבות ה 20-30 אלף ש"ח

את המנוע לא יצא לי לישמוע,לא הצלחתי להניעה עם האיביזה שאיתה באתי

למען האמת המנוע לא זז בכלל כשנתתי סטרטר,אז תבדוק טוב שהמנוע לא תפוס

וגם תבדוק את הגיר,ואני יודע שזה בעיה שאין ביטוח והיא לא נותנת לעשות סיבוב וזאת אחת הסיבות שלא לקחתי את האוטו

אני לא קונה חתול בפח

ועוד סיבה שלא רציתי זה המחיר

בהתחלה היא דיברה על 40 אלף ובסוף היא ירדה ל-20

אני יותר מ-13 לא הייתי שם על האוטו עם כל הכבוד...וזה כמובן בהנחה שהמנוע והגיר תקינים

ד"א האוטו יד ראשונה כי הוא בא מארה"ב וזה לא אומר שהאוטו לא יד שביעית...

אבל אין ספק זאת קפריס מקסימה ושמורה מבפנים שהעלתה בי חיוך בשניה שקלטתי אותה מרחוק

פורסם

מה שמעניין אותי אם היית לפני או אחריי כי כשאני רציתי להתניע את הספינה הבן או נכד שלה שם את הקטבים הפוך על המצבר ויצא עשן מכיוון הגיר ,כניראה הסטרטר הלך או הכבלים נישרפו . אח"כ היא הזמינה שגריר והוא לא הצליח להתניע כי הוא לא מצא את הסטרטר לתת בו מתח ישיר (התפנק כדי לא לשכב על הכביש). אמרתי לעצמי אם היא הזמינה שגריר רק כדי להראות לי שבאמת הרכב מניע כמו שהיא יודעת אבל המצבר היה גמור אז כנראה שיש משהו במה שהיא אומרת.

בקיצור אחי מה שאני אומר "מי שלא מסתכן לא מרוויח" .

פורסם

כן אין על קפריס אוטו מדהים הכי הכי הכי נוח בעולםםםם זה כמו שילוב של חמאה ומרגרינה ביחד

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

פורסם

התגובה שלי היתה בציניות, התכוונתי לרמוז שחיפוש מאפיינים משותפים לשניכם אפשר לעשות בה"פ, בפייסבוק או סתם על כוס קפה בבר ברעננה.

אבל תמונות תקבל בשמחה תמיד: :lol:

החומה - אימפאלה 79, אחותה התאומה של הקפריס. האדומה - קפריס 74.

פורסם

התמונה צולמה לאחר ההורדה מהגרר יום אחרי הרכישה לפני כמה חודשים טובים. היום מצבה הרבה יותר נקי :lol: מנוע חדש עבורה בשלבים מתקדמים של בניה.

פורסם

הרכב מדהים.

רוב הקפריסים שאנשים מכירים הן משנות ה80 שלכולן היה פחות או יותר אותו מראה, וגם הן יפות מאוד.

אבל הדגם שלך משדר יותר עוצמה לדעתי.

איזה מנוע שמת לו ? 5 ליטר? או שעלית ל 5700 ?

יש שיפורים בסיסיים למנוע, קרבורטור? סעפת ? אגזוז ?

פורסם

המנוע היה 350 במקור, לא היה 305 בשנתונים האלה באימפאלה/קפריס/בל אייר למיטב ידיעתי. יש שיפורים מאוד בסיסיים במנוע: קראנק וטלטלים מחוזקים, בוכנות עם יחס דחיסה 11:1, קאם שאפט חם, ומתוכננת הזרקה חד נקודתית דאבל TBI. סעפת אני צריך ליבא, ראה ה"פ ששלחתי לך, אגזוז רגיל מרעיש מספיק.

מתוכנן תוך כשלשה חודשים פלוס מינוס לעבור השתלת מנוע, ברקסים, ויאללה, לטסט. המשך השיפוץ יהיה הרבה יותר נח ברכב נייד ולא נגרר.

• תוכן חדש...