Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התערבתי עם חבר על גובה ההנחה, אני טענתי שההנחה לא תהיה גבוהה מ10% על מפרט זהה. והחבר טוען שבסביבות 20% לכן רצינו לדעת ממישהו בתחום, מי צודק.

באיזו הנחה קונות חברות הליסינג,רכבים כמו פוקוס ,סוברו b3,יונדאי i30.

דהינו רכבים הנמכרים לצרכן רגיל בסביבות 110 k ?

ברור שהכל ענין של משא ומתן ומותנה בכמות ,אך בכל זאת האם סביר שההנחה היא יותרבטווחים של 10%או של :roll:20%?

פורסם

ברור שהכל ענין של משא ומתן ומותנה בכמות ,אך בכל זאת האם סביר שההנחה היא יותרבטווחים של 10%או של :roll:20%?

על מודלים מבוקשים ההנחה יכולה להיות אחוזים בודדים. יותר נכון בכיון שלך, של 10%

תלוי בכמות הרכישה וטיימינג של הרכישה, אך 20% זה ממש המון.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

pal, הכל תלוי באיזו חברת ליסינג ומאיזה יבואן.

יש יבואנים שנותנים הנחות משמעותיות לחברות ליסינג ולא מפרסמות לכלל הציבור את גובה ההנחה כמו דלק מוטורס המייבאת את פורד ומאזדה ויש יבואנים כמו יוניון מוטורס המייבאת את טויוטה, שנונתנים הנחה זהה לכל מי שקונה כמות גדולה של רכבים ומפרסמות בדיוק את ההנחה.

ההנחות של דלק מוטורס מגיעות ל- 22 אחוז לחברות הליסינג הגדולות.

לעומת זאת ההנחות על טויוטה קבועות בגובה 6 אחוז "בלבד".

חלק מההנחות שמקבלות חברות הליסינג מגולגלת על הלקוח - העובד שמקבל את הרכב.

למשל המחיר החודשי של טויוטה קורולה הינו 3100 ש"ח לחודש לעומת מאזדה 3 שעולה 2950 ש"ח לחודש , למרות שמחיר המחירון של שני הרכבים זהה ועומד על 111 אלף ש"ח.

(המחירים כולל הכל כמובן מהברוטו וצריך להוסיף לזה שווי השימוש שזהה לשני הרכבים)

פורסם

יש דרך מאד פשוטה לדעת כמה יבואן מרוויח על רכב.

מכיוון שהמיסים מוטלים על המחיר הבסיס של הרכב לפני רווח אז אם אתה שואל כמה מיסים מוטלים על הרכב אתה יכול להכפיל במקדם המיסוי וקבל את המחיר המלא של הרכב לפני רווח.

בדיקה שעשיתי (עקב היותי פטור מתשלום מיסים על רכב) העלתה שהמס על רכבי מאזדה ופורד הוא הנמוך ביותר מכל הקבוצה.

מי שמרוויח טוב יכול לתת הנחות גדולות.

אגב, ציי רכב קטנים מקבלים הנחה של 7% בקרסו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אייל, זה נראה לך הגיוני? הרי אז כל החברות היו קונות המון ומוכרות ברווח..

זה לא כ"כ רחוק אם מדובר כאן על 22 אחוזי הנחה.

4 מזדות 3 עולות 444K

4 מזדות לאחר 22 אחוז הנחה עולות כ 345 אלף ש"ח

מחיר 3 מזדות הינו 333 אלף ש"ח ללא הנחה.

אז בשביל 12 אלף שקל אתה תתווכח עם חברת ליסינג גדולה?

בכל מקרה, הנתון הנ"ל נכון לתקופת ההחדרה האגרסיבית של המזדה לנטיס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בא נגיד שאני בעל סוכנות רכב של יבואן מסוים (ואני לא), על כל רכב שאני מוכר אני מקבל עמלה? ברור! על זה מושתת כל ענף כלכלי "על רווח" בין קניה למכירה, מדוע שחברת ליסינג לא תקבל את המחיר הסינטואי או קרוב לזה? הוא קונה מאות או אלפי מכוניות מהיבואן ועפ"י זה מקבל מחיר שאינו הקימעונאי. אבל אני משער שיש להם הגבלות חוזיות מול היבואן על מכירת הרכב תוך פרק זמן קצר בכדי לא "לדפוק" את הערוץ הקמעונאי שלהם, אם לא כן, כל חברת ליסניג הייתה מתפטרת מהמכוניות בזמן קצר יותר.

דרך אגב יש גם שמועה שהרווח הגדול הם עושים במכירת הרכב בתום תקופת הליסינג.

• תוכן חדש...