Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי בעית רעש שעד לפני איזה יומיים חשבתי שהיא נגרמת בגלל אחד הרמקולים שלי (מורל פולס) שהחל לחרחר.

החלפתי את הכבלים של שני הרמקולים ועכשיו הבעיה עברה לרמקול השני, משמע הבעיה לא מהרמקול.

זה רעש כזה שמגיע פעם בכמה שניות מעין חשמל שכזה... "בזזז בזז" כאילו שיש איזה כבל רופף.

הבעיה היא גם לא מהרדיו דיסק, כי אפילו שאני מנתק את הכבלים של הRCA עדיין יש רעש.

עברתי על כל הכבלים, אין שום דבר רופף...

יש אולי כיוון ממה הבעיה יכולה להגרם? הארקה אולי? כרגע היא מחוברת לברגים של המושבים מאחורה... אבל עובדה שהכל עדיין עובד, אז לא נראה לי שזו הבעיה.

יש אופציה לבעיה שנגמרת כתוצאה ממשהו? או שאני יכול להסיק מזה שיש לי בעיה באחת היציאות במגבר?

ואם זו אכן הבעיה ביציאה של המגבר, מה עושים? איפה אפשר לתקן דבר כזה? וכמה זה אמור לעלות?

מידע כללי על הציוד שיש לי באוטו שאולי יכול לסייע:

מגבר (זה שעושה את הבעיה) קראנץ' 175.4

קומפוננט של סאונד סטרים

6/9 של מורל פולס

מונובלוק visonik לסאב

סאב של קנווד

HU פיוניר 6950i

יש לציין שהציוד ברובו חדש. לכל רכיב אין אפילו שנת עבודה בודדת ואף אחד מהרכיבים לא התאמץ במיוחד.

המגבר שעושה את הבעיה הוא חדש ואצלי כשמונה חודשים מהקופסא. לא עבד הרבה זמן ובטוח שלא נתן מעצמו יותר מידיי, אני לא נוהג להגביר בהגזמה...

אשמח לקבל רעיונות לפתרון.

תודה.

פורסם

יש לך מגבר של קראנץ' שסה"כ עושה את העבודה אבל המגבר בפני עצמו נחשב למגבר פשוט ולא איכותי, יתכן וקיבלת מגבר שיצא פגום מפס היצור לפי התיאורים שלך ככה בדיוק זה נשמע.

אם אתה זוכר מאיזה חנות קנית את המגבר ויש אחריות - תפנה אליהם.

אם אתה לא יכול לפנות לחנות תנסה לפנות ליבואן ותשאל אותם לגבי מי נותן להם שירות של מעבדת אלקטרוניקה ותכניס את המגבר לתיקון.

אם עדיין יש לך את הקופסא או את החוברת של המגבר, סביר להניח שפרטי היבואן רשומים שם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבדוק את זה באמת.

מה בעניין הארקה? אין מצב שזו הבעיה? כבל ארוך או משהו? חיבור לא טוב בדיוק? למרות שזה לא ממש הגיוני...

הכבל בסביבות החצי מטר ואפילו פחות והוא מחובר היטב, אומנם לברגים של החיבור של המושבים מאחורה, אבל עדיין מחובר היטב בלי יכול להזיז אותו מילימטר אפילו.

יש עוד רעיונות או דברים שכדאי לבדוק?

תודה

פורסם

אם אתה כל כך רוצה תנסה לעשות התקנה בסביבה ניטרלית, חבר את המצבר מחוץ לרכב ישירות למצבר ולרמקולים - התופעה עדיין קוראת?

ואם זה קורה לך גם כשהמנוע כבוי רוב הסיכויים שזאת לא הארקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אצלי יש תופעה דומה.

יש מין זמזום חזק לפעמים באחד הרמקולים בקומפוננט שבדלת - תמיד אותו אחד.

אני חשבתי שאני מדמיין אבל שמתי לב שהתופעה אצלי קוראת כשקר מאד בחוץ.

כל פעם שהמד טמפ' ברכב - WRX - היה מראה 10 מעלות ומטה היה לי את הרעש הזה :shock:

האם אצלך זה קורה כל הזמן?

האם קור יכול לגרום לתופעה שכזו?

תודה

ניר

• תוכן חדש...