Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל לארגן טיול משפחתי לצפון לקראת הפסח, הטיול המתוכנן הוא לכ-3 ימים.

אשמח לשמוע המלצות על מקומות יפים ואנטרקציות מומלצות.

חשוב לציין שיש ילד קטן כבן 3, ילדים בגילי 14-15 ומבוגרים כמובן.

הטיול מתוכנן עם לינה, שאני עדיין לא סגור על מקום.

כמו כן האנטרקציות שנשקלות הן:

מרכז קנדה

טיול בנחל החרמון(הבניאס)

וכניראה עצירה בכינרת.

אשמח לשמוע על מקומות מומלצים, אם זה ספורט ימי או אם זה פארקים ויערות.

בתודה,

תומי

פורסם

מרכז קנדה זה אחלה של דבר, למרות שאני בספק עד כמה האח בן השלוש יהנה שם (אולי הבריכה תעסיק אותו מספיק בזמן שאתם תחליקו על הקרח).

אם יש לכם שלושה ימים להסתובב ובהיעדר מיקוד לאיזור יותר מצומצם (גליל עליון, רמת הגולן, בקעת הירדן), הייתי מכניס לרשימה את האתרים הבאים:

1. ראש הנקרה - אומנם בזמן סופה הרבה (ואני מתכוון: ממש הרבה) יותר יפה שם, אבל גם כשמזג האויר רגוע מדובר באטרקציה ששווה ביקור, קל וחומר כאשר מוסיפים את הרכבל שמוריד אותך לשם.
  2. קיבוץ גשר - במקום יש שחזור של הקרב שהתחולל שם במלחמת העצמאות וכן סיפור הקמת תחנת הכוח בנהריים והישוב תל אור.
  3. אי השלום - בוא נגיד את זה ככה: לפני תקופה נסעתי עם זוגתי ושתי חברות ללילה בכנרת, ובדרך נורא רציתי לשלב ביקור באיזה אתר מעניין. כשנכנסנו לשם, הן קצת גערו בי שבגלל כל הטיולים שלי לא נספיק לתפוס מקום מספיק טוב בחוף. בסופו של דבר, אני זה שהיה צריך לגרור אותן בחזרה לאוטו. במקום יש אתר זכרון לשבע הבנות שנרצחו שם בפיגוע ההוא, וכן מתקיימים סיורים לאיזור תחנת הכוח הישנה ומעבר למובלעת החקלאית הישראלית שבשטח הירדני, ובו תחנת רכבת של רכבת העמק. לא תצטערו, באחריות.
  4. מוזיאון בית המאירי בצפת - בית עתיק ובו שחזור של חיי המשפחה מתקופת תולדות הישוב.
  5. מוזיאון המכוניות של איתן ורטהיימר בתפן - וכל מילה נוספת מיותרת.
  6. הטנק הסורי ההפוך ליד קיבוץ שמיר (אאל"ט) - באחת ממלחמות ישראל (נדמה לי 73', לא זוכר במדויק) בחסות החשיכה טנק סורי התקדם לכיוון ישראל על רכס. העניין הוא שאותה חשיכה שהסתירה אותו היא גם זו שהסתירה מעיני הצוות שהם נוסעים ישר לתוך גיא. הטנק נפל מגובה רב אל הואדי והתהפך על גגו (מיותר לציין מה קרה לצוות), ונשאר מאז ועד היום באותו מקום כמעין אנדרטה. בנוסף, גם אפשר לרחוץ ולהשתכשך במי הנחל הזורם. אם תהיו מעוניינים לבקר שם תגיד לי, ואני אחזור אליך עם תשובה לגבי המיקום המדויק שלו.
  7. ציר המפלים - עולה מהכנרת לגולן. לאור העונה השחונה יחסית שעברנו, אני בספק עד כמה המפלים באמת מלאים במים, אבל אם אתה באיזור זה שווה בדיקה.
  8. קלעת נמרוד - למרגלות החרמון, על כיפה נישאת המשקיפה על הגליל העליון ניצבת קלעת (מצודת) נמרוד בגובה של כמעט 2,000 מטר מעל פני הים. אם תגיע ביום עם ראות טובה, תראה גם את מבצר הבופור שבלבנון (ההוא מהסרט). אני מניח שהמקום יתאים גם לאח הקטן, ואפשר לשרוף שם כמה שעות בלי להרגיש. ואם כבר הגעתם עד לשם, תמשיכו עוד קצת למג'דל שמס, לקנח באיזו כנאפה טובה.
  9. הר בנטל - בצפון-מזרח רמת הגולן נישאים שני הרים שכנים: בנטל ואביטל. על האביטל אי אפשר לעלות כי יש בו בסיס צבאי, אבל על הבנטל בהחלט אפשר. במקום תצפית מעולה על סוריה, קוניטרה, רמת הגולן, וכן בונקר צבאי ישן שניתן להכנס אליו. לא לפספס!
  10. עוז 77 ועמק הבכא - שם התחולל הקרב המפורסם במלחמת יום כיפור, בסופו קיבל אביגדור קהלני את עיטור הגבורה. במקום מפוזרים טנקים אשר נפגעו בקרב שהתחולל שם, וניתן להכנס אליהם. בדרך עוברים ליד כרמים של יקבי רמת הגולן וניתן להתרשם מהתנאים בהם גדלים הענבים טרם הגיעם ליקב.

וכמו שאייל קיציס אומר: "יש לנו ארץ נהדרת!"

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה רבה אלעד על ההמלצות!

אכן האיזור הטיול שלנו אינו מוגבל.

וננסה לשלב כמה שיותר אנטרקציות ומסלולים יפים לטיול.

בתודה,

תומי

פורסם

אופציות נוספות -

בצוק מנרה יש את הרכבל הארוך ביותר בארץ או משהו כזה, מזחלות הרים, קיר טיפוס ועוד כל מיני אטרקציות.

במרום גולן יש כמעט כל השנה קטיף עצמי של פירות יער (אני לא זוכר מתי העונה של הדובדבנים, אבל תמיד יש מה לקטוף) ואחלה טיולי טרקטורונים.

בשמורת יהודיה יש שלושה מסלולי טיולים, כולם מדהימים עם המון מים ונוף משגע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמה אופציות שמאוד אהבתי:

1."מערת הקשת", באיזור יער אדמית בגליל המערבי, מקום מרהיב ביופיו.

2."מצפור המונפורט" ו"נחל כזיב" באיזור פרק גורן, ק"מ אחד מערבית למצפה הילה(הישוב של החטוף גילעד שליט), יש אפשרות של לינת שטח בפארק.

3.מקום לינה- צימר "שמבהאלה", בישוב אניעם(קרוב מאוד לשמורת נחל יהודיה), רמת-הגולן, צימר מיוחד במינו, הצופה אל הכנרת.

4.אם בים חשקה נפשכם, אז לכו אל "חוף בצת", באמת מקום יפיפה.

תהנו לכם.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

בגמלא יש תצפית על קיני נשרים ויש גם שעות האכלה שלהם שניתן לצפות.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...