Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה טיפשית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

סוף סוף אחרי הרבה זמן זמן גם אני כמו הרבה נהגים בארץ עשיתי תאונה ראשונה.

היום בבוקר נסעתי בעיר, פתאום אוטובוס יצא מהפניה (לקח רדיוס גדול מדי) ונכנס בי (כמו שמתואר בתמונה).

הנזק לרכב הוא לא כזה גדול אבל לצערי נהג האוטובוס לא מוכן להודות באשמה ואומר כי התאונה היתה אחרי הפניה וכי אני סטיתי ממסלולי ופגעתי בו.

אצל האוטובוס הנזק הוא בצד שמאלי מקדימה, ואצלי הפגיעה הי בכנף הקידמי השמאלי.

בביטוח אמרו כי האשמה היא של נהג האוטובוס ובגלל שהוא לא מוכן להודות באשמה יהיה משפט ומה שיוכלת במשפת כך יהיה.

רציתי לשמוע דעות מאנשים שהיו במצבים כאלה ומה אפשר לעשות בנידון

תודה מראש

אלכס

aaa.JPG

פורסם

אם הנהג לא מוכן להודות באשמתו אז נישאר משפט, אלא אם כן יש מצדך עדין ורצוי גם תמונות שמעידות באופן חד וחלק על אשמתו. בית משפט הוא זה שאמור לפתור את המחלוקת בינכם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עושה רושם שהאוטובוס אשם כי הוא נהג מקצועי וצריך לדעת איך לפנות בצורה כזו שלא יפגע במכוניות חולפות.

טוב שאתה בסדר אבל אם יש לך כאבים (בכל זאת פגע בך אוטובוס.....) כדאי ללכת לבית חולים או למוקד רפואי כדי להיבדק ולאחר מכן להגיש תלונה במשטרת התנועה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
עושה רושם שהאוטובוס אשם כי הוא נהג מקצועי וצריך לדעת איך לפנות בצורה כזו שלא יפגע במכוניות חולפות.

מה הקשר?!

אז נהג האוטובוס הוא אכן נהג מקצועי והוא בהחלט יודע איך לפנו בצורה שלא יפגע במכוניות חולפות.

אבל אם המכוניות החולפות הן אלה שפגעו בו? חשבת על זה שגם האפשרות הזאת קיימת?

רבותיי הנכבדים, אנחנו שמענו כאן רק גירסה אחת. אל לנו להכריע מי הוא האשם לפני ששמענו גם את הצד האחר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפי ההסבר שלך נשמע כי נהג האוטובוס אשם.

מה שכן - גם אם הנהג אשם ואין לך עדים בכלל יהיה לך מאוד קשה להוכיח בבית המשפט את צדקתך.

פורסם

רוב נהגי המוניות והוטובוסים הם קצבים, כל היום הם חותכים..

מה שנכון נכון...

subaru leone מחזירה את הכבוד לכביש :cool:

ESTK מחזיר את הכבוד ל"לאונה"!

פורסם

אלוהים ישמור, כמה גללי שור (בולשיט, למאותגרים מילולית) ופופוליזם בשירשור אחד.

רוב נהגי האוטובוס? דוד מול גוליית? טנק? קצבים?

יש לי רעיון: בואו נשלול את הרישיון אוטומטית מכל מי שמחזיק ברישיון נהיגה לאוטובוס או למונית. ככה בטוח נצליח לצמצם את תאונות הדרכים (ואני לא אתפלא אם מופז יקרא את הדברים האלה ואשכרה יישם את זה, אבל זה כבר עניין לדיון אחר :?).

כמי שנסע לא מעט באוטובוסים עד לא מזמן, אני בהחלט שותף לתחושה שיש נהגים שעדיף היה לו היו מטפלים בזקנים או יעבדו בתור מוקדנים טלפוניים מאשר שינהגו באוטובוס בדרך שבה הם נוהגים. מכאן ועד כל ההכללות המטופשות שהועלו כאן... נו, באמת. תתבגרו כבר.

אגב, הסיבה שהפסקתי לנסוע באוטובוס היא שעברתי לדו"ג. תתפלאו, אבל רוב אלה שחותכים אותי (והיה ברור לי שזה יקרה, אני פשוט מקבל את זה כתוספת אינטגרלית לקטנוע) הם נהגי מכוניות פרטיות - בדיוק כמו כל אחד ואחד מכם. אני מדבר על אותם אידיוטים שסוטים מנתיב מבלי לאותת, להביט במראה (ולראות שאני בדיוק מתקרב אליהם מאחור), סתם נוהגים כמו סהרוריים אגב שיחה נמרצת בנייד ללא דיבורית ועוברים באור אדום. אז מה, מישהו מכם מתרעם? ברור שלא! הרי יותר קל להיטפל למגזר מסוים (תופעה שחוזרת על עצמה בצורות שונות במדינה שלנו).

בקיצור, מסתבר שחוק המספרים הגדולים פועל בכל תחום. גם אצל נהגי האוטובוסים וגם אצל נהגי המוניות.

תעשו לעצמכם טובה בפעם הבאה שאתם מגיבים ותחשבו קצת על מה שכתבתם לפני הלחיצה על "פרסם תגובה" :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, אולי זה נכון שכל נהגי הפחיות בכל הגדלים חותכים אותנו, אבל, שים לב לתובנה המעניינת עם נהג מונית (היום בשעה 11 בבוקר, איזור רחובות, הפרטנר נוהג על מונית שרות והינו מבני-דודינו):

לאחר שחתך אותי, גידפתי אותו מעט, הנ"ל שהיה עם חלון פתוח ושמע את זה, מגיע לרמזור ונעמד לידי "למה אתה מקלל ? אתה רוצה סטירה לבנים(לפנים) ?" אני לא נרתע מהיותו בן-דוד ומגיב: "אני מקלל כי יום אחד מישהו מהחברים שלך יהרוג אותי בגלל שאתם חזירים וחותכים נתיבים בלי הכרה". עכשיו מגיע החלק היפה: "אני לא חתכתי, אתה נכנסת בין המכוניות", להזכירכם, אני על קטנוע והייתי ראשון ברמזור שממנו יצאנו וגם ראשון ברמזור אליו הגענו.

מה המסקנה ? מהיום אני פותח בכל רמזור פול-גז, זה יותר בטוח :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
נהגי מוניות אותו דבר, בלי לשאול הרבה, נכנסים לך לנתיב, אתה תשבור ת'ראש מה לעשות.

נהגי מוניות חותכים, לפעמים נוהגים בבהמיות, אבל (לדעתי) ברוב מוחלט של המקרים מדובר בנהגים זהירים.

הסיבה לכך פשוטה, כל תאונה תשבית לנהג את מקור הפרנסה שלו ולא, רכב חלופי לא יעזור במקרה שלו.

לכן הנהגים האלה נמצאים חזק בתחתית שרשרת המזון שעל הכביש, מצבם נחות ממצב נהגי הפרטיות ובוודאי שנחות ממצב נהגי הליסינג.

פורסם

נראה לי שהדיון קצת נסחף למקומות אחרים.

לפותח השירשור, אם באוטובוס היו נוסעים אז היה שווה לשאול מה הם ראו (אלו שישבו במושבים הראשונים) ואולי אפילו לקחת פרטים לצורך עדות. אחרי הכל בבית המשפט זה בערך מילה שלך נגד מילה של הנהג וחבל שלא יהיו עדים בלתי תלויים שיעידו לטובתך (אם אכן זה מה שקרה).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

שלום לכולם

קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות.

דבר שני הרבה מהאוטובוסים (מדובר על אוטובוסים של חברות פרטיות ולא על האוטובוסים של אגד דן וכאלה) נוהגים בפרעות איומה כמו במקרה שלי מכמה סיבות:

1) הרבה מחברות אלה מעסיקים "נהגי קבלן" נהגים אלה לא שייכים לחברה ורק עובדים בה ובעוד הרבה חברות אחרות לכן לאוטובוסים אלה לו"ז מאוד צפוף והרבה פעמים הם מתעקבים בנסיעה כלשהי בגלל פקקים וכו... ואז כדי להספיק לעבודה אחרת מתחילים לנהוג כמו בהמות.

2)חברות פרטיות עובדות בדרך כלל עם מפעלים, צה"ל, וכו... כשהם מקבלים נסיעה כזו הם מקבלים דף שניקרא "ויזה" בדף זה מפורט שעת התחלת נסיעה ושעת סיום, לכן הרבה נהגים שמקבלים ויזות כאלה נוהגים בסופר פראות כדי להגיע למקום לפני הזמן כי הזמן שהם הרוויחו בנסיעה זה זמן שהם נחים ומקבלים על זה כסף.

במקרה שלי נהג האוטובוס היה נהג קבלן של חברה פרטית שנקראת "מסיעי העמק" (התאונה היתה במגדל העמק) בהסעה זו הוא היה צריך לאסוף תלמידים מהעיר בבי"הס יסודי דתי.

כשסוכן ביטוח שלי דיבר איתו בטלפון הנהג לא היה מוכן להודות באשמה ובשיא טיפשותו אמר כי יש לו 20 ילדים הישבו ברכב והם האדים שלו, בנוסף כשסוכן ביטוח רצה להיפגש איתו כדי לדבר איתו אישית הוא אמר כי הוא כבר באזור קריות (כשעה לאחר התאונה) לכן אני מבין כי נהג קבלן זה מיהר לנסיעתו לקריות ולכן נהג כמו דביל, נהג אוטובוס צריך לנהוג בצורה הרבה יותר זהירה מנהג רכב בגלל גודלו, ובגלל שהוא מסיע יותר מ50 אנשים.

• תוכן חדש...