Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,אני אספר הכי קצר שאפשר

רכב: רנו מגאן

נפח מנוע:1600

שנה :1996

גיר אוטומט

הסיפור:

התחילה להידלק לי מנורה שמתריעה על גיר (למרות שאותה מנורה נדלקה לי גם כשהאלטרנטור הלך)

הלכתי למוסך(לא מורשה ,אלא למוסך שבד"כ אני הולכת אליו),בדקו לי את האלטרנטור-תקין

ואמרו שכנראה זה הגיר ואפשר עדיין ליסוע בו אפילו עוד שנה ,שנה?!

לאור ניסיון קודם עם אותו מוסכניק ,יש לי הרגשה שהוא רוצה שעל הדרך של שחיקת הגיר , אני אשחוק עוד כמה חלקים .

האם זה הגיוני שאפשר ליסוע כל כך הרבה זמן עם גיר שהולך למות?

דבר שני ,מכיון שאני כבר לא סומכת על האבחנות של המוסך הזה ,ואני ממש לא יודעת כבר לאיזה מוסך להאמין

האם כדאי לעשות בדיקה במוסך המרכזי ,ואם אכן יגידו שהגיר הולך למות ,להחליף למשופץ במוסך אחר?

הבנתי שהחלפת גיר במוסך מורשה של רנו יעלה איזה 7-8 אלף,אם לא יותר .

ומשופץ במוסך אחד יעלה בהרבה פחות

אין לי כרגע צילום של המנורה שנדלקה ,אך הצורה שלה הוא קו עולה יורד בצורה אופקית (כמו ברק ,אבל אופקי)

מה כדאי לעשות ?

פורסם

מה עושים ? אתה שואל, ניגשים למוסך רנו , מבצעים בדיקת גיר עם סורק , לאחר איתור התקלה תחליט איכן לתקן ?.קבל הצעות מחיר.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

המנורה המתוארת ברכב זה אכן מצביעה על כשל בגיר, אך לא בהכרח מבחינה מכנית.

יתכן שאחד החיישנים (לחץ, מהירות או שס') כשלו וניתן לתקן את התקלה בעלות הרבה פחות גבוהה מזו שציינת.

ממליץ להיכנס לאחד ממרכזי השרות של רנו לצורך איבחון מדויק.

joni

פורסם

אם יש לך ספק כל-כך גדול לגבי המוסך הספציפי, למה את חוזרת אליו?!

גם במכון לשיפוץ גירים אפשר לעשות בדיקה לגיר.

האם המנורה נדלקת בערך במהירות 80 כשהגיר מנסה להעביר לרביעי?

האם כשהמנורה דולקת הרכב תקוע בהילוך שלישי - כלומר התחלת נסיעה כבדה ואיטית מאוד?

פורסם
מה עושים ? אתה שואל, ניגשים למוסך רנו , מבצעים בדיקת גיר עם סורק , לאחר איתור התקלה תחליט איכן לתקן ?.קבל הצעות מחיר.

את, תחליטי, קבלי. :-P

אני חבר של אבשלום קור. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...