Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חבר'ה ?

אז אני בעצם מעוניין קצת להכניס אור לאוטו שלי מבפנים, משעמם לי כל החושך הזה במהלך הנסיעות בלילה.

כמה אמור לעלות לי

-נאון (שיאיר את אזור הדוושות ושטיח הנהג)

-נאון (שיאיר את אזור נוסע הרכב מקדימה ליד הנהג)

-מתג כיבוי/הפעלה

-עבודה

*אם אתם כבר מכירים מקום באזור המרכז קרוב לרעננה אנא ממכם תציינו את שם המקום

בסה"כ כמה אמור לעלות ?

שלכם בן

פורסם

אתה רוצה להוסיף תאורה רק בחלק של הנהג? או הנהג והנוסע?

בכל מקרה, אפשר לקנות מנורת נאון (כל אחת יכולה לעלות מ 40-100 ש"ח), או פס לדים,

מפסק, עולה כמה שקלים, חוטי חשמל וידע בסיסי (לדעתי), כל זה יכול לעלות לך בסביבות 150 ש"ח.

בהצלחה.

Suzuki Jimny

פורסם

זה לא כינוי זה שם משפחה אז בבקשה.

וחוץ מה הקשר לערסיות? באמת שמשעמם לנסוע בחושך בכול חלל האוטו.

רוצה קצת אווירה ספורטיבית מה קרה , אבל הקטע הוא לא לקנות את המצרכים הוא איך לבשל את המדכון

אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם חוטי חשמל ובלגן אתם מכירים מישהו from the center שיכול לעזור לי בזה ?

בתודה מראש

עדיין סמולארס

פורסם

לא רואה איך קשור לכאן הנושא הזה

להזכירך טכני אחזקה וטיפולים .

נסה למצוא פיתרון בפורום בימבה .

דרך אגב - מחקר חדש יצא לדרך והנושא - תופעת הרצון החריג של היחיד להיות בולט בכביש .

לאחר התקנת הניאונים הם בטוח ימצאו גם אותך ויציעו לך להשתתף אם תואיל .

פורסם

לא ידעתי שכבר התחילה תופעת הרטגן ..

שאלתי על ניאונים בתוך הרכב לא מחוץ לו. אני משאר שאתה מפעיל קצת את השכל ומבין שאני לא רוצה זרקאור בתוך האוטו, סך הכל קצת צבע לחיים זה הכול.

ואם אינך יודע לקרוא, התת כותרת של הפורום הזה הוא גם מכליל בתוכו קוסמטיקה, מכוון שאין פורום לאורות בתוך הרכב של בן, אז נכנסתי לאזור שהכי מתאים לנושא שלי.

בתודה מראש

בן

פורסם

ספורטיבי זה בטוח אבל בטוח לא !

לא ראיתי עדיין מכונית ראלי/פורמולה/טורינג עם ניאונים ..

ערסי זה כן !

יעידו על זה בעלי העונדות והעונואים.

ועל הדרך זה גם מכוער ומראה על מושפעות כלשהי

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מספיק כבר! מה הקשר לערסיות?! גם אני מכיר את הדבר המעצבן הזה לנסוע שעות בחושך! הבנאדם רוצה כולה בנאדם שיודע להרכיב את זה. זה אם זה ערסי או לא, נשאיר לפותח השרשור להחליט. די לרדת על אנשים!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

גם ניאון מתחת למכונית מונע ממך לנסוע שעות בחושך.

כל רכב שאתה רואה עם ניאון במקומות שפותח השרשור , שים לב טוב מי הנהג ..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לדים או ניאון של המארז של המחשב, רק צריך לדעת איך לחבר אותו לרכב עם הממיר מתח.

אנשים מה אכפת לכם למה הוא צריך תאורה, אם זה ערסי או אם זה לאווירה אינטימית או לא יודע מה.

הוא שאל שאלה תענו ותעזרו, אם אתם רוצים אבל לעניין, אני לא רואה שהוא שאל אם זה יפה או לא, אז זה לא עניינכם.

"היופי בעניי המתבונן"

פורסם

לדעתי זה דווקא נותן אווירה כיפית שיש איזה ספוט קטן.

אני הורדתי מקאיה ספיה את בתי הנורה שלהם שנמצאים בדלת (אלה שנדלקים כשהדלת נפתחת).

קצת שפצור, נורה כחולה במקום זו הרגילה - והופ - יש לך תאורה כחולה ואינטימית באוטו.

אפשר גם לדים - בסה"כ כל דבר מוסיף ואם נעשה בטוב טעם גם הופך את הנסיעה לנעימה.

פורסם

אסור לנסוע עם אור דלוק בתוך הרכב, גם לא זה שנמצא על הגג, אני מכיר מישהי ששוטר העיר לה על זה.

היא בחורה שלמדה פיסיקה, וכששאלה אותו אם הוא יודע למה זה אסור, הוא נתן הסבר לא הגיוני שאני כבר לא זוכר.

כשהאור בתוך הרכב יהיה חזק מהאור שבחוץ, מי שנמצא ברכב ומסתכל על השמשה יקבל השתקפות ולא יראה את הדרך.

זאת הסיבה בהסבר קצרצר , לדעתי זה לא קשור לערס, זה לא חוקי ומסוכן .

לא הבנתי מה זה משעמם ברכב, מי מסתכל על מה שקורה ברכב בזמן נהיגה? מילא תגיד שמשעמם כשאתה לא נוהג.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...