Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי מה זה משעמם ברכב, מי מסתכל על מה שקורה ברכב בזמן נהיגה? מילא תגיד שמשעמם כשאתה לא נוהג.

המשמעות של .... " משעמם ברכב " יותר קולעת למשעמם לאגו , ו \ או האגו שלי אומלל בוא ונעשה לו טוב .

מה אגיד , קרם דה לה קרם של החברה הישראלית .

פורסם

ולתשובתו של השואל

לפני שנה היה מכון לדברים האלה בחולון , אין לי מושג אם קיים גם עכשיו . תבדוק במודעות רכב ותערוך חיפוש בפורום , מאוד עוזר

פורסם

וואו, כמה בולשיט בשרשור אחד... :shock:

סמולרס, גש לאוטודיפו, קנה כמה פלורסנטים 12V ב-29.90 כל אחד, חבר אותם במקביל

עם מפסק בלוח המחוונים, התקן אותם ברצפת הרכב או לאורך ספי הדלתות וסע לשלום...

פורסם

דריש יקר , אתה היית עושה כזה דבר באוטו שלך ?!

באיזור מגורייך , מי עושה כאלה דברים ?

ראיתי אתמול גם משהו נחמד לפותח השרשור

מנורת אולטרה שהיא מסגרת לפאנל של הרדיו דיסק :roll:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מסוכן ביותר!!!

יש סיבה לכך שהאורות מכובים בזמן בזמן שאתה נוהג בחושך. למיטב ידיעתי זה גם לא חוקי לנהוג בחושך עם אור דלוק בתוך הרכב.

הסיבה לכך - בחשיפה לאור האישון מתכווץ - ולכן פחות רגיש לאור (ורואה פחות דברים באור חלש). ועל כן, בשל האור בתוך האוטו, אתה תראה פחות טוב את מה שיש מבחוץ לרכב.

אם אתה לא מאמין לי - תנסה להזכר איך אתה רואה כשאתה יוצא ממקום מואר למקום חשוך. לוקח לעיניים זמן להתרגל - האישון צריך להפתח כדי לראות בהתאם לרמת התאורה. אתה תמנע את ההסתגלות הזו.

פורסם

יש לי סיוויק 97 אז זה אומר שאני ערס?!!!!

ואין לי תאורה כחולה\צהובה/אדומה כל שהיא!!

הבנאדם רצה קצת צבע ועניין ברכב אז מה הבעיה?:snipersmi

פורסם
אסור לנסוע עם אור דלוק בתוך הרכב, גם לא זה שנמצא על הגג, אני מכיר מישהי ששוטר העיר לה על זה.

היא בחורה שלמדה פיסיקה, וכששאלה אותו אם הוא יודע למה זה אסור, הוא נתן הסבר לא הגיוני שאני כבר לא זוכר.

.

לא צריך להיות סטודנט לפיזיקה, כדי להוציא שוטר לא חכם :lol:

תאורת נאון בפנים או מחוץ לרכב אסורה ויכולה לגרור הורדה מהכביש.

יצא לי לראות בתמונות בלבד, כמה אנשים שהתקינו נאונים במקומות של הרגליים באוטו ואני חייב להגיד שזה נראה לי ממש מגניב ולא מזיק כלל (האורות, לפי מה שראיתי, לא סינוורו כלל).

הדרך החוקית להאיר את תא הנוסעים היום היא לקנות רדיו עם אורות חזקים וציבעוניים (פיוניר, אמרנו?).

פורסם

חבר'ה חבר'ה חבר'ה...

אם אי פעם הייתה יציאה מפרופורציות בפורום הזה הנה הגענו למועד הזה.

סך הכל רציתי קצת אור כחול ליד דוושות הנהג וברגליי הנוסע הקדמי אור שיאיר את כל תחתית האוטו אבל לא יתרומם לכול חלל האוטו שמבחוץ יראו אותו.

שוטרים, ערסים וראייה לא טובה, כול זה פשוט יציאה מפרופורציה!

אזור מרכז: הרצליה,רעננה,כפר סבא, טירה, רמת השרון,הוד השרון, רמת גן, נתניה.

חשמלאי רכב+מתעסק בתאורה + מקצועי ביותר לא רוצה שום קצר שיכול להרוס לי משהו.

מחיר: לא עולה מעל 250 שקל. סך הכול 2 נאונים לאוטו כולל עבודה.

יש לכם?

פורסם

גם אני מחפש משהו דומה אני רוצה בקרוב לעבוד על תאורה אדומה ברכב (המנורות שבגג הרכב) אבל אני מעוניין גם בניאון

או כל סוג של תאורה צבעונית בתחתית הרכב (לא מתחת לרכב, פשוט בתחתית פנים הרכב)

לשים ניאון במקום ששמים את הרגליים נראה לי מסוכן ומשהו שישבר תוך מספר חודשים ספורים...

כל הקטע של הערסים.. שמעו אני מבאר-שבע, לא חסר פה ערסים, אבל העניין הוא שערסים לא מפחדים להתבלט ובגלל זה אתם רואים יותר ערסים עם דברים כאלה, כשאנשים אחרים שקצת פחות מעדיפים להתבלט לא עושים דברים שכאלה,

כל העניין הזה הוא סתם סטריאוטיפ כמו שאני יגיד שרק בדואים נוסעים מהר מדי ופרוע מדי, דבר לא נכון.

אז יש הצעות?

פורסם

גש לרמי קארדי מטום קאר שנמצא בהוד השרון

בן אדם מדהים ועבודה מקצועית .

הוא נמצא ברחוב בני ברית 4 בהוד השרון

בהצלחה

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

תיקון קטן: בני ברית 8. 09-7452747.

וניאונים כחולים זה לא חוקי, גם אם אתה שם אותם ב@#$.

אל תהיה טמבל, לא שווה להסתבך על זה. לך על אור רגיל.

בהצלחה.

פורסם

עשיתי את זה ברכב שלי ואני נהנה מזה

קניתי פלורסנט כחול שעולה 50 שקל עם חיבור למצת + מפצל למצת

הרכבתי אותו בלי שיראו מעל הדוושות

התאורה שתתקבל מאוד יפה לעין ומה שטוב ממש לא מפריעה בעין

המפצל למצת עולה בערך 20-30 שקל וככה אתה יכול להביא עוד פלורסנט גם לצד של הנוסע

בהצלחה

• תוכן חדש...