Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

יש לי מאזדה לאנטיס 99

אקדים ואומר שקניתי אותה לפני 3 שנים

שבוע לפני הקניה בעל הרכב ( אמר לפחות) שהייתה לו בעיה במערכת ABS ולכן הוא החליף את כל המערכת ( הראה לי בזמנו קבלה)

הכל היה טוב ויפה עד לפני חצי שנה , שפתאום ללא כל סיבה , נדלקה לי נורית ABS ( המערכת עצמה עבדה עד כמה שאני יודע)

לא התרגשתי יותר מידי ( היה קיץ ) ובאמת אחרי שבוע לערך נורית לא דלקה יותר.

ואתמול שוב נדלקה לי הנורה ... איך ?!

אומר בדרך אגב שאם אני מכבה את הרכב, ומדליק שוב הנורית לא נדלקת שוב, אלא אולי ושוב רק אולי לאחר 10 דקות ואז ברוב הפעם היא כבת לבד... מה הולך שם לעזאל ?!

לא נראה לי שזה חוט רופף כי אחרת חצי שנה לא היה שניו, מה קרה פתאום ???

יש למשהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? או שחובה ללכת למוסך ולשלם להם 250 שקל רק על חיבור הרכב למחשב ?

תודה רבה והשמך נסיעה בטוחה !

חן

פורסם

יתכן שהבעיה נובעת מחיבור חשמלי כלשהוא שהנו רופף או אחד מחיישני המהירות שבגלגלי הרכב שאינו תקין או מלוכלך בשבבי מתכת, יחידת הבקרה המרכזית ועוד.

אפשרות לאבחון הנה ע"י התחברות עם מחשב/סורק אבחון כדי לקרוא מה התקלה שרשומה בזכרון מחשב המע'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
יתכן שהבעיה נובעת מחיבור חשמלי כלשהוא שהנו רופף או אחד מחיישני המהירות שבגלגלי הרכב שאינו תקין או מלוכלך בשבבי מתכת, יחידת הבקרה המרכזית ועוד.

אפשרות לאבחון הנה ע"י התחברות עם מחשב/סורק אבחון כדי לקרוא מה התקלה שרשומה בזכרון מחשב המע'.

שלום רפי, האם אין דרך אחרת מאשר לחבר למחשב ?

הרי רק החיבור עצמו עולה 250 שקל, ללא כל תלות של תיקון, אשמח לתשובה

חן

פורסם

יש גם דרך אבחון של ניחושים ולדוגמא איזה חיישן אולי פגום, הסתכלות על חוטי החיישנים או אולי מציאת חוט חופשי, מחבר רופף, בית נתיך חצי שרוף, דליפת חומצת מצבר על יחידת הבקרה וכו'.

דבר טלפונית עם איל ובדוק איתו האפשרויות, עלויות וכו'.

פורסם

חיבור לסקנר בדרך כלל עולה פחות.

אם לדעתך זה יקר, בדוק (ככל שאתה יכול) כמה עולה למוסך הסקנר ,ועידכוני התוכנה מידי פעם.

למוסך זה עולה המון, וחיבור סקנר אינו יכול ברובם של המקרים להתבצע ללא חיוב הלקוח בתשלום, אלא למעט מקרים , גם לא תמיד, של לקוח קבוע במוסך מסויים, או אז לעיתים, החיבור יעשה ללא תשלום, ואין זה מחובתו של המוסך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...