Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"אין דבר השנוא יותר על רשויות אכיפת החוק מלקיחה של החוק לידיים"

אפשר להוסיף גם שזה בהחלט נראה שאין דבר השנוא יותר על רשויות אכיפת החוק מלאכוף את החוק.

אם היה אפשרי הדבר, הייתי מחנה את הרכב בפינה נידחת, מורח דבק 3 שניות. וחוזר לרכב אחרי חודש בלבד.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הבעיה עם שרף עצים שקוף? עמיד למים, לא מתייבש מהר, זול יחסית, לא גורם נזק, אלא רק אי נוחות, ואם יבואו שוב, אז יידבקו שוב. מה אפשר לבקש יותר מזה?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
שמעתי על מספר אנשים שביצעו החלקה לסמל. פשוט הטביעו והחליקו את הסמל על גבי הרכב בצורה כזו שאי אפשר להוריד.

כיצד נעשה הדבר פרקטית? באופן עצמאי, ע"י פחח רכב?

בברכה,

פורסם

ישנה אפשרות לביצוע עצמאי, אבל רק אם יש לך את הכלים. לפי מיטב הבנתי, ישנו הצורך לטבוע את השבלונה של הסמל, ולשם לדחוף את הסמל, לשייף אותו מעט, וזהו. נכון?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

האמת שעניין ההחלקה מעניין גם אותי, אם כי אני מאמין כי בתוך מס' ימים לא ישאר גם סמל בחזית,אז לא יהיה מה להחליק...

פורסם

אני מציע לך להישתמש במינון קטן של שמן סקאיידרולל (SKYDROLL)

שמשתמשים בו בתעופה הכבדה .

ברגע שיש מגע עם הידיים, זה שורף, כואב, ולא נותן לפושע לסיים את העבודה. אחרי 4 שעות זה עובר.

במקרה של מגע עם העיניים, זה סיפור שיסתיים במיון.

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

2 דברים לפותח השרשור:

1. החלקה של סמל, זה אומר שמוציאים את הסמל ואז סותמים את החור, ככה שלא נראה שאי פעם היה אמור להיות שם סמל.

2. אני חושב שהקטע של החומר הרעיל הוא מיותר, כי כמה זמן כבר יהיה לך כוח למרוח חומר רעיל על הרכב? שבוע? שבועיים? הבעיה שזה לא נשאר וגם הסיכוי לפגיעה בצבע הרכב ממשית.

החברה שרצו את הסמל מהפיאט שלך כבר מצאו פיאט אחרת אל תדאג.

מכיוון שאין פתרון אחר, הייתי מציע לך לשים 2 ניטים ב-2 צידי הסמל.

יותר קשה לגנוב.

נכון, מגיע נקמה לגנבי הסמלים, אני מצידי שיכרתו להם את הידיים (וגם את הראש) אבל אין שיטה ממשית.

פורסם

אורן,

אם אני לוקח ברצינות את מה שאתה מנסה לומר פה,

אז אתה יכול לשים מיץ סרפדים (אתה יכול להכין לבד בקלות), סה"כ יתן להם גירודים עצבניים אבל לא משהו יותר.

אם אני לוקח את מה שאמרת בערבון מוגבל,

שים את הרכב מקדימה לבית\בניין ושים מצלמה עם גלאי תנועה,

ככה גם אם חס וחלילה ירצו לגנוב לך את הרכב ולא רק את הסמלים יהיה לך כיוון.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

תראה את הסרט "השועל" של ברוס וויליס, זה יתן חלך רעיון למה למרוח על הרכב בשביל לגרום למציאת גופות סביב הרכב:)

רק במקרה נגיעה החומר מתחיל לפעול, וזה חומר שלא קשה לאתר:)

בהצלחה.

אם תפגע בעצמך, אל תבוא אלי בטענות:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
תראה את הסרט "השועל" של ברוס וויליס, זה יתן חלך רעיון למה למרוח על הרכב בשביל לגרום למציאת גופות סביב הרכב:)

רק במקרה נגיעה החומר מתחיל לפעול, וזה חומר שלא קשה לאתר:)

בהצלחה.

אם תפגע בעצמך, אל תבוא אלי בטענות:)

ה"תן".

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

ואללה אם היו גונבים לי את הסמל הייתי מוריד לכולם בעיר שלי את הסמלים של האוטו שלי ושם לי בצד איזה 4.

זה ממש לא פייר,ואם משחקים באש צריך להחזיר באש לדעתי.

פורסם

הכי פשוט זה להוציא את הסמל ולהדביק אותו חזרה עם סיליקון שחור של חלונות, מניסיון אחד החומרים היותר חזקים.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם
ואללה אם היו גונבים לי את הסמל הייתי מוריד לכולם בעיר שלי את הסמלים של האוטו שלי ושם לי בצד איזה 4.

זה ממש לא פייר,ואם משחקים באש צריך להחזיר באש לדעתי.

במקום להעניש את הגנבים, אתה גונב סמלים מבעלי רכב אחרים שלא עשו לך דבר? :shock:

הכי פשוט זה להוציא את הסמל ולהדביק אותו חזרה עם סיליקון שחור של חלונות, מניסיון אחד החומרים היותר חזקים.

בהצלחה!

חומר חזק = שריטות עמוקות יותר על צבע רכב.

פורסם

תשקיע קצת כסף (בין 600 ל-900 ש"ח, תלוי בקונפיגורציה) וקנה אזעקת ביפר.

אתה יכול לכוון את הרגישות כך שמספיק שזבוב שיעבור לך מעל הרכב יפליץ והאזעקה תופעל והכי חשוב.... אתה תדע באותו רגע מתוך הבית שהאזעקה עובדת (באמצעות השלט המצפצף שיעיר אותך באמצע הלילה...).

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...