Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כחצי שנה ביצענו הסבה לגז של רכב מסוג סיאט קורדובה, דגם מנוע AEH, שנת 2000.

ההסבה עברה בשלום והרכב נוסע כרגע על גז.

הבעיה היא כזו : מאחר וסוג הרכב הספציפי עם דגם המנוע הספציפי לא ביצע מעולם הסבה לגז עם מערכת הגז הספציפית,

יש צורך בהוראת רישוי שיבואן המערכת מבקש ממשרד הרישוי. העניין הוא שיבואן המערכת מתמהמה, בעוד שתאריך הטסט עבר כבר - 28/2. ניתן להאריך את הטסט עד 27/3 אך לאחר מכן יש צורך לפרק את המערכת, להעביר את הרכב טסט ולהרכיבה מחדש, דבר שאני ממש לא רוצה לעשות.

בעל המקום בו התקנתי את המערכת שוחח עם נציג היבואן, אך הוא טען שהוא מגיע פעם בחודש למשרד הרישוי וכבר דחה את ההליכה הזו 3 פעמים מאז שאני מחכה להוראת הרישוי הארורה.

המערכת היא מסוג e-gas, למישהו יש עצה בנוגע למה אפשר לעשות במקרה מאחר ואני כבר די אבוד בנוגע לעניין ?

פורסם

גם שולי מ "אוקטן גז" וגם היבואן ניר דיין מ "נירגז" הנם אנשים רציניים ושרותיים ושולי הבטיח לי שזה יטופל בשבוע הבא.

זה המירב שניסיתי לסייע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

איך רושמים כותרת?

כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

אנא שים לב לפרטים החסרים בכותרת שלך.

בברכה

ההנהלה--דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום אוהד

שמי ניר דיין ואני הבעלים של חברת ניר גז

רציתי ליידע אותך על פרוצדורת העברת הרכבים ברשיון לגפ"מ

א לאחר כשבועיים מיום ההתקנה הנך אמור לעבור בדיקת טכניון

ב לאחר שרכבך נבדק ויצא תקין לטכניון לוקח בין שבועיים לחודש

להמציא אישור בדיקה לאחר מכן במידה והרכב הוא אב טיפוס

וישנם בארץ מעל 500 כלי רכב שהינם אבי טיפוס היבואן פונה

בערך פעם בחודש למשרד התחבורה להוציא הוראת רישום חדשה

וניתן לרשום את הרכב בכל משרד רישוי בארץ

במקרים דחופים כמו שלך כאשר נגמר הטסט אך הרכב

למעשה עבר בדיקת טכניון ויצא תקין ויש אישור על כך

כמו שלמעשה יש לך אתה יכול להגיע למשרד הרישוי

בבני ברק ברחוב הלחי ליד קניון איילון מול צמפיון מוטורס

ושם יעבירו לך את הרשיונות של הרכב גם ללא הוראת רישום

היות ושם מסתפקים בדוח הטכניון

אז קבל עצה ממני היות והינך ללא טסט" שים גז" למשרד הרישוי ביום ראשון

או סע ברכבת כי משרד הרישוי נמצא ממש מאחריי תחנת הרכבת בבני ברק

הצטייד בתעודת זהות רישיון הרכב ודוח הטכניון ותוך רבע שעה מהגיעך לשם אתה עם רישיון ביד

נ.ב אם תסתכל בתאריך הוצאת בדיקת הטכניון שבידך תראה שהוא בן חודש

ולא שלושה חודשים ולפעמים יש לחץ במשרד התחבורה והאישורים מתמהמהים

חבל שהרבה אנשים מזניחים את נושא הבדיקה למרות שמזמינים אותם לבדיקת

טכניון ורק שמגיע הטסט הם נכנסים ללחץ

סעו בזהירות ותנו גז גם בשביל לחסוך כסף וגם בשביל עתיד ילדנו

בברכה ניר דיין

פורסם

היי ניר,

הבעיה היא אולי לא 'שלך' אך אני מניח שלא היית מבקש מלקוח שגר באילת לנסוע למשרד התחבורה בבני ברק.

אני חושב שמן הראוי שהדברים היו מטופלים ביתר רצינות, לא שאני מפקפק ברצינות שלך או של שולי מאוקטן קל.

ברור לי שהעניין הוא עניין כספי - מאחר ואף בעל עסק לא יוציא 400 ש"ח עבור הוראת רישום - לא עבורי ולא עבור אף אחד אחר.

הפרוצדורה הובהרה לי היטב - גם על ידי שולי וגם על-ידי אי-אילו פקידים במשרד התחבורה.

מיותר לציין שאת דוח הטכניון קיבל שולי לפני יותר מחודש וחצי אך דגם הרכב שלי עדיין לא הוכנס להוראת הרישום.

אני חושב שמן הראוי היה לטפל בנושא אחרת. עצם העובדה שאתה מציע לי לנסוע למשרד התחבורה בתום חצי שנה לערך מיום ההתקנה של מע' הגפ"ם רק מעלה בי תהיות מי מנסה לשים רגליים כאן למי - משרד התחבורה לבעלי הרכבים שמעוניינים להסב את רכבם לגפ"ם או שמא היבואנים \ בעלי המוסכים שמסבים הם אלה ששמים רגליים לעצמם במקרים כמו שלי.

אם הייתי יודע שהדברים יתנהלו כמי שהם מתנהלים (עד עצם היום הזה לא הושלם הרישום) הייתי חושב שוב על הצעד שנעשה.

ברור לי שהעבודה של היבואן לא נעשית כאן מולי ישירות כלקוח, אך מהתנהלות היבואן אני, הלקוח, נפגעתי.

אף אחד הרי לא ישלם על שעות העבודה והטרטור שנגרמו לי עקב הארכת הטסט לרכב,

אז אני מציע - לפני שמציעים אי אילו הצעות לחשוב אם אתה היית נוסע לבני ברק מבאר שבע במקומי ומבזבז חצי יום עבודה או עושה את המחווה השירותית הזו ומזרז את הטיפול בנושא.

בברכה,

אוהד.

פורסם

אם אין לך ברירה, סע. בזבז זמן וסיים עם הפרשה.

אם לדעתך נפגעת, או שמא קבלת שירות לקוי, תמיד אתה יכול לתבוע את נזקך. במקרה כזה, כדאי לקבל ייעוץ מקצועי (עורך דין) טרם הגשת תביעה, אם בכלל.

כרגע ,אתה נמצא בנקודה מסויימת, שאף אם נדרש טיפול אישי שלך, בזבוז זמן, אף כספים, נראה שכדאי שתבצע זאת.

זו דעתי האישית בלבד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני - יכול להיות שאתה צודק.

בינתיים, אני מעדיף לתת צ'אנס לסיכוי שעוד נשאר למי שזו עבודתו וחובתו - לעשות את הדברים.

תודה על העצה.

• תוכן חדש...