Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה(סתם מפרט מקרה מהשבוע האחרון) :

כביש 1, חוזר מי-ם נהוג בקיא פרייד של סבא, בסיבובים (כן כן, באמצע הסיבובים) שיורדים לכיון מבשרת, 2 ניידות תנועה עם מרצדס מסחרי בשוליים, התנועה נוסעת על 20 במקום במהירות הרגילה, בלימות חירום על שמאל וימין בגלל שזה בירידות ואנשים לא יודעים לנהוג.

באותו הערב, קצת אחרי מחלף נתב"ג, התנועה סדירה הכל סבבה (כן, טסתי), פתאום באמצע החיים, ניידת B4 בשמאלי על 20-30 לכל היותר (לא אני לא מגזים), מימין לה פאסאט לבנה מוסוית, חלונות פתוחים ב-2 הרכבים והם מחליפים בינהם כמה מילים ואז נוסעים.

צומת רעננה צפון: תאונת שרשרת 3 רכבים, 1 יונדאי טוסון שחור, 1 בי4 משטרתי, 1 אוקטביה משטרתי, האוקטביה לא שמר מרחק והעיף את הB4 על הטוסון.

שאני אמשיך לתת את מעללי על משטרת התנועה שלנו ואיך שהם גורמים לתאונות מבלי לדעת בכלל, או שהבנו את הרעיון הכללי ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה כמו שאנשים בולמים כשהם רואים ניידת רחוקה כדי להימנע מדו"ח.

יש אנשים שבולמים חזק בלי התחשבות בלי קשר למהירות שלהם כל פעם שהם רואים ניידת.

זה קרה לי עם חבר בדרך לאילת (הוא נהג). אמרתי בשקט "משטרה" והוא דפק בלימת חרום שלא ראיתי בחיים שלי. היינו בכביש הערבה על 90 כל הדרך עם CRUISE CONTROL.

מן הסתם כמעט נכנסו בנו 5 מכוניות שבאו מאחורינו. צעקתי עליו שהוא היה כבר במהירות המותרת ואין סיבה לבלום.

אם המשטרה לא הייתה שם, לא הייתה הסכנה הזו.

בימים האחרונים גם ראיתי עם כל המבצע הזה איך אנשים בולמים בלימות חרום על ימין ועל שמאל. ברור שהכל היה נמנע אם היו שומרים על מרחק, אבל יותר מסוכן לבלום בלימת חירום כשרואים ניידת מאשר לנהוג כמה קילומטרים מעל המהירות המותרת בתנאים סבירים.

אגב, אני לא מתלונן על העובדה שקיבלתי את האזהרה. עברתי על החוק וזה מה שמגיע לי.

מה שמפריע לי היא העובדה שבמקום להוריד את העבריינים האמיתיים מהכביש הם החליטו לעמוד במקום כזה ולאכוף מהירות בכזו צורה.

אין לי בעיה עם החוק, אבל יש לי בעיה עם זה שהם ממש חושבים שזה מה שיעזור. אחרי האזהרה שאלתי את השוטר אם הוא באמת חושב שזה מה שיעזור למנוע תאונות והוא ענה לי שלא, ושלמרות שמהירות זה חשוב, עדיף לאכוף דברים אחרים אבל זה קשה מדי.

פורסם

יוסי, אני לצידך בכל הבעיה הזו, אבל הקינטורים בפורום לא יובילו לשום מקום, צריך בדרך כלשהי להביא את הידיעה הזו אל המשטרה, שהכל כמובן מתנהל שם הפוך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אתמול עמדתי ברמזור. (שיבת ציון בחיפה, פינת פלי"ם)

היו 3 נתיבים, כאשר הנתיב הימני פונה ימינה, האמצעי והשמאלי פונים שמאלה.

אני בנתיב השמאלי, ראשון בנתיב יחד עם טנדר בנתיב שלידי (הוא היה באמצעי).

שנינו פונים שמאלה (הוא לא מאותת אבל לא רלוונטי). (חשוב לציין ש10 מטר אחרי הפניה שמאלה נפתח עוד נתיב קטן שמאלה).

בקיצור מתחלף הרמזור ואנחנו מתחילים לפנות (שנינו מקבילים אחד לשני) פתאום הוא חותך אותי, אני בולם חזק שובר את ההגה שמאלה וכמעט נכנס באי תנועה.

אני מצפצף לו איזה 2 דקות, הוא שומע את החריקת גלגלים, מוציא את הראש מהחלון ויורק.

מסתבר שהוא רצה לקחת את הנתיב הקטן שיוצא מהנתיב השמאלי (שלי).

זה הגורם לתאונות!!! (בני דודנו הערבים שלא שמים על חוקי התנועה, לכל יפי הנפש אני יודע שיש הרבה יהודים שגם מתנהגים על הכביש כמו חיות, אבל הסטטיסטיקה של בני דודנו הרבה יותר גרועה!)

פורסם

אגב, אני לא מתלונן על העובדה שקיבלתי את האזהרה. עברתי על החוק וזה מה שמגיע לי.

מה שמפריע לי היא העובדה שבמקום להוריד את העבריינים האמיתיים מהכביש הם החליטו לעמוד במקום כזה ולאכוף מהירות בכזו צורה.

.

יוסי

בגרמניה, בארה"ב ואני בטוחה שגם בצ'ילה לא היית מקבל אזהרה אלא חוטף אותה (ובימי פינושה גם היית נעלם) , ואתה יודע למה? כי מדיניות האפס סובלנות לא מבדילה בין מי שזו לו העבירה הראשונה, או נהג מועד, זה שלך גליון פחות או יותר נקי לא מעידה כהוא זה על אפס עבירות בפועל, יש לא מעט שפשוט לא נתפסים.

אין למקרה שלך קשר אם המשטרה במקרו פועלת כראוי או לא, זה שהם התעסקו אתך ולא עם עברינים קשים הוא ללא קשר לעובדה שאתה עברת עבירה ויצאת בזול, הרי זו לא הפעם הראשונה שנסעת במהירות שם, הפעם נתפסת

אירית

פורסם
זה הגורם לתאונות!!! (בני דודנו הערבים שלא שמים על חוקי התנועה, לכל יפי הנפש אני יודע שיש הרבה יהודים שגם מתנהגים על הכביש כמו חיות, אבל הסטטיסטיקה של בני דודנו הרבה יותר גרועה!)

NEWS BREAK!!! ידיעה חמה שהגיעה זה עתה!!

הגורם לתאונות הוא בין היתר אותו חדל אישים שמשתין על חוקי התנועה הבסיסיים ומקפח את זכותו של האחר להשתמש בדרך, כפי שקרה במקרה שלך. החדשות הטובות הן שלפחות בעניין הזה יש קונצנזוס בעם וניתן למצוא את המנוול הזה גם אצל חרדים, גם אצל ערבים, גם אצל צ'חצ'חים וגם - רחמנא ליצלן - אצל אשכנזים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד,

אל תבין לא נכון, אני ממש לא גזען! למעשה החברים הכי טובים שלי הם ערבים, אני אומנם בן 21 (במאי) אבל אני נוהג כבר 4 שנים ופשוט הסטטיסטיקה היא לרעתם.

ויש גם סיבה.

יום טוב!

פורסם

יש סיבות תרבותיות לסטטיסטיקה הזאת, ואת זה אני אומר לא בטון גזעני, אלא בטון אובייקטיבי ולא שופט.

חלק מהאוכלוסייה הערבית נוהג כמו מטורף, באותו אופן שחלק מהאוכלוסיה היהודית גם.

ההבדל הוא שהיהודים בארץ מכבדים יותר את החוקים ופחות מחפשים צורות לעבור עליהם (למרות שכולם אומרים שהישראלים הם תחמנים ושאר שטויות).

עוד הבדל הוא הצורך של חלק מהאוכלוסיה הערבית (במיוחד הצעירים) להראות ש"יש להם יותר גדול", ככה שהם מתפרעים יותר.

כמו שאמרתי, אני לא שופט, רק מציין את העובדות.

פורסם

אני אשמח להבין כאן את הלוגיקה

1נסעת 30 מעל המותר

2שוטר נתן לך דוח במקום שלילה (זה גם כי בלזירה צריך להוריד 5 קמ"ש ממה שמראה הצג)

3 באת להתלונן על זה שהמשטרה לא תעצור ככה את תאונות הדרכים, וכי אתה לא מי שהם צריכים לעצור בעצם

תן לי להסביר לך משהו, מי שעושה תאונות דרכים זה לא שד עם קרניים או מישהו עם כוונת על המכסה מנוע, או אנשים כחולים עם כפפות אדומות

מי שעושה תאונות זה בני אדם רגילים שפה ושם לא רואים תמרור, או פה ושם נוסעים במהירות גבוהה כי הדרך פתוחה. ואפילו אנשים ששומרים על החוקים נפגעים

לכל אותם אנשים יש עבודה, משפחה, וחיים שלמים, חלקם סטודנטים או חיילים, הם כמוך

וכן אולי זה מוזר לך לשמוע אבל גם הם לא יצאו מהבית ואמרו יאללה אני הולך למות או להיפצע היום, הם היו בדרך לאוניברסיטה או בילוי בשישי

אז המשטרה קונסת ולפעמים מציקה , ומה לעשות נותנת דוחות לאנשחים שעוברים על החוק, צר לי מאוד ליידע אותך בעובדה שהחוק במדינה חל גם עלייך, לך אין עדיין פטור, עשית משהו שנחשב כעברת תנועה ולכן קיבלת קנס, תחשוב שמחר מישהו כמוך יקבל קנס והוא יחשוב פעמיים עם ללחוץ פעם הבאה על הגז

מה אתה מצפה שהמשטרה תעשה? תאבחן כל אדם אם הוא לא מאלה שמסכנים אנשים או כן?

לזה נועדו חוקים

אני לא אומר שאני לא פה ושם חורג מהמהירות המותרת , אבל אני ממש לא מבין איך מישהו מקבל קנס על משהו שהוא עברה ברורה ללא כל צידוק ואומר עשו לי שתו לי והמשטרה אשמה.

זה לא שלא ידעת, זה לא שלא ראית, זה לא שלא באשמתך. טעית תקבל את האחריות על המעשים שלך

נ.ב

איך שוב הגענו לערבים?

פורסם
מה אתה מצפה שהמשטרה תעשה? תאבחן כל אדם אם הוא לא מאלה שמסכנים אנשים או כן?

לזה נועדו חוקים

אז שהחוקים יתאימו למציאות ושאותם יאכפו בצורה רצינית ובלי התעסקות בשטויות.

אני לא אומר שאני לא פה ושם חורג מהמהירות המותרת , אבל אני ממש לא מבין איך מישהו מקבל קנס על משהו שהוא עברה ברורה ללא כל צידוק ואומר עשו לי שתו לי והמשטרה אשמה.

מי אמר את זה? עברתי על החוק וקיבלתי אזהרה. מה לא ברור כאן? אני רק חושב שאפשר להתמקד בעניינים אחרים במקום בעבירות מהירות במקום לא מסוכן. מה עם אורות אדומים או השתוללות? אלו דברים הרבה יותר חמורים ושיכולים להיגמר במוות בלי שום בעיה. מהירות במקומות כאלו זה עניין כמעט שולי.

יש מציאות חברתית שבאה כתוצאה מחוקים לקויים (השוטרים היו בסדר אבל המחוקק לא מבין שדרושה שם מהירות יותר גבוהה). שיבינו את זה ויתחילו להתעסק עם העבריינים האמיתיים

איך שוב הגענו לערבים?

אין לי מושג וזה ממש לא הנושא כאן.

חוץ מזה, נשארתי בחתיכת טראומה מזה עכשיו (נאמר בחצי צחוק...)

עברתי עכשיו בדרך הביתה דרך אותו מקום והמשטרה שוב עצרה אותי.

ירדתי מהאוטו בפחד מוות כי גם לא ידעתי מה לא בסדר, וכל מה שהם רצו היה לבדוק לי את הרישיון.

עברתי מלהיות בן אדם שמסתמך על המשטרה והסמכויות של המדינה לבן אדם שרואה במשטרה מטרד.

ממש חיובי...

פורסם

פעם הבאה תוכל להנות מנסיעה בתחום החוקי של המהירות ולא להיות אדם שמפחד אלא אדם שיודע שהוא נוהג בהתאם לחוקים ושהוא לא עשה משהו לא בסדר

ושוב מאוד קשה לי להבין איך מישהו שעובר על החוק חושב שהמשטרה היא מטרד, דפוס עברייני משהו

מילא אם לא היית אשם, אבל זה מה שהוביל אותך למסקנה?

פורסם

במדינה שקוראת לעצמה דמוקראטית החוקים צריכים לתאום במידה כלשהי את הערכים של האוכלוסיה(כל אנליסט יגיד לך את זה).

מה שקורה פה הוא שאלו שמורים על המבצעים לא יודעים באמת מה קורה בכבישים ומתעלמים לגמרי מכל מחקר שקיים בעולם על סיבות לתאונות דרכים.

אני, כמו רוב האנשים כאן, נוסע תמיד קצת מעל המהירות המותרת למשל בכביש החוף. למה? כי לא צריך לקחת לי שעה וחצי להגיע הביתה מתל אביב ב2 בבוקר כמו אתמול.

אני לא מכיר בן אדם אחד שנוסע על פחות מ110 בכביש החוף, ככה שכולנו עבריינים.

אז אם כולם עבריינים וכולם עושים את אותו הדבר תוך כדי שלא מסכנים אף אחד, הפעילות של כולם הופכת לנורמה וככה צריך להרים את מגבלת המהירות.

חוץ ממקום אחד (מחלף חבצלת והפניה המזעזעת שיש שם), בכל כביש החוף אפשר לנהוג בלי בעיה על 120 בלי סכנה ממשית.

אבל... יש בימים האחרונים שוטרים שעומדים בחלקים הישרים של הכביש ותופסים אנשים על 120. הם אפילו לא צריכים לחכות כך כך הרבה זמן. פשוט עומדים שניה וחצי עם הממל"ז ותופסים את האוטו הבא שמגיע.

חוקים מטומטמים ואכיפה לא נכונה מורידים מהרצינות והסמכות של המדינה.

אם היו מתייחסים למה שהעם רוצה וחושב שנכון, היה יותר טוב. במקום זה הם מחליטים ש70 איש בחודשיים (שזה, אגב, ממוצע לגמרי) זה יותר מדי ומבזבזים את הזמן והמשאבים של כולנו בשביל לתפוס אותנו על שטויות.

אני לא אומר שלא יצאו למבצעים אבל לעצור אנשים על עבירות לא מסוכנות שכולם עושים (הם עצרו 6 מכוניות ב3 הדקות שהייתי שם) זה כבר מיותר לגמרי.

הדעה שלי על הנושא לא השתנתה בגלל המקרה הזה, רק שעכשיו יש לי צורך לבטא אותה בכתב. אני עקבי במה שאני אומר ומי שמכיר אותי יודע שזה בדיוק מה שאני חושב תמיד.

פורסם

לא שיכנעת אותי

פשוט פעם הבאה שאתה עובר על החוק אל תתפלא שאתה מקבל עונש, זה הכל

בבית משפט תוכל לטעון את הטיעונים שזה הנורמה החדשה וכו וכו ומגיע לנו כבישים כמו בגרמניה

• תוכן חדש...