Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחלונות האחוריים ברכבי יש מעין סדקים או משהו דבוק על החלון מבפנים. (יכול להיות שבעבר החלונות האחוריים הושחרו וכשאר מישהו הוריד את המדבקות עשה נזק מבפנים לחלונות)

השאלה שלי איך אפשר לסדר את זה כי עם מים, ספרי חלונות, קולה (חומצה) זה לא יורד ולכן אני לא יכול להדביק את המדבקות השחרה כראוי (משטח החלון מבפנים מחוספס)

אז רציתי לדעת מה ניתן לעשות כדי 'לסדר' את החלון שיהיה חלק?

- בנוסף אולי כדאי לשקול לקנות שני חלונות אחורים מפירוקיה? (מיצובישי לנסר 2005 - מה המחיר בערך?)

פשוט אני רוצה שהם יהיו מקוריים...

תודה

פורסם

תודה, אני אצלצל אליהם מחר...

יש אולי עוד משהו שאני יכול לנסות לבד לפני זה? חומר מיוחד או 'שיטת סבתא'?

פורסם

כן.

אתה מכיר את המגרד צבע מהריצפה זה ניקרא סקרייפר , זה כמו שפכטל..

בקיצור נסה עם זה לגרד את השמשה אולי זה יוריד את הדבק הזה..

118517128cd3ac1edf44903487a74288.jpg

פורסם

תודה, אולי לא הבנת

כרגע אין שום מדבקה על החלונות - הם רגילים

אבל יש כמו שקעים כאלה או לא יודע מזה מהצד הפנימי ואני לא יודע איך להוריד זאת

השאלה אם הסקרייפר לא ישרוט את החלון?

(בעיקרון רק יהלום שורט זכוכית אבל לך תדע....)

פורסם

אני הסרתי איתו מדבקות רבות מהשמשה והוא לא גרם לשריטות.

אתה אומר שהשמשה במצב רע אז לדעתי שווה לך לנסות.

כמובן זה רק המלצה.

פורסם

א) הסקרייפר לא ישרוט זכוכית אלא אם תעבוד איתו בברוטליות.

ב) יכול להיות שמה שאתה רואה זה בעצם סדקים בשמשה. השמשה ברכב מצופה בחומר (כמו כיסוי ניילון עבה) שמונע ממנה להתנפץ בעת פגיעה. יום אחד נסעתי מאחורי משאית חצץ, מהמשאית עפה אבן קטנה ישר לשמשה ומאז יש לי עליה מעין שקע קטן כמו שאתה מתאר - זה בעצם סדק פנימי קטן, או שציפוי הניילון נפרד טיפה מהשמשה.

בקיצור, אם זה ב' אין כל כך דרך לסדר את זה.

פורסם

זה לא ממשאית או משהו כזה כי זה רק בחלונות הצדדים האחוריים וזה בצד הפנימי(!!!) ולא החיצוני....

• תוכן חדש...