Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופל אסטרה קיצר רציתי לשים קומפוננטים בדלתות האחוריות כי אין לי מגש ..קיצר הבעל חנות של הרמקולים חתך לי מקום לרמקולים 6x9 במגש האחורי ויצא משו פצצההה..הוא שם לי רמקולים של פיוניר 300 וואט..בעיקרון הרמקולים עכשיו קטלניים לאללה..אבל לפי מה שהבבנתי הם 40rms ואני מתכנן להוסיף גם מגבר (סאב אנלא שם)..קיצר אמרו לי שהרמקולים האלו יעבדו על הפנים עם מגבר כי מומלץ להוסיף מגבר רק לרמקולים מעל 70 rms... הבעל חנות אמר לי שזה יעבוד לי מצויין עם איזה מגבר של ספיידר משו(שכחתי)כעיקרון אני יכול לקחת איזה מגבר שבא לי (בסביבות ה650 ללא הרכבה וחוטים) אבל הוא המליץ לי עליו.. והוא אמר לי סמוך עליי..מה אתם אומרים?להחליף?להשאיר?אנלא מחפש משו מפוצץץץ שיקרע לי תכיס ויעלה ים כסף..מחפש משו חמוד כי סה''כ ממש הופתעתי מהאיכות של רמקולים אחוריים לעומת הקומפוננטים שרציתי לשים..קיצר תנו המלצות..

נ.ב מה זה טוויטרים?כדאי לשים?

תודה ושבת שלום

פורסם

שמע ישראל.

"קיצר" ו"אנלא" הם לא מילים בשפה העברית.

תלמד לכתוב, ותלמד גם לפסק ולנקד, 3 נקודות הם לא סימני פיסוק.

תוכל למצוא בנעוץ את כל מה שאתה צריך.

ובקשר לשאלה הם יעבדו בסדר גמור גם ככה אל תבזבז 650 ש"ח.

מילא לקנות יד שניה עד גג 300 ש"ח מגבר חמוד שיגביר אותם.

פורסם

אז כדאי להשאיר אותם?כי יש לי תאופציה לשדרג..קניתי אותם רק אתמול..בגלל זה ביקשתי דחוף.

נ.ב בדלתות הקדמיות יש לי רמקולים מעפנים שבאו מהחברה..אם אני ישים שמה קומפוננטים נחמדים 6.5 כשבעתיד אני אחבר אותם למגבר זה יהיה עדיף מאשר לשדרג את הרמקולים האחוריים למשו יותר חזק ולהשאיר את הרמקולים הקדמיים כמו שהם או שכדאי לשים תקומפוננט יחד עם טוויטרים ולהשאיר את הרמקולים 6x9 כמו שהם?

בבקשה אני מתחנן שתתנו לי תשובה מפורטת!..זה חשוב לי כי התקציב שלי לא גדול ואני לא רוצה לעשות טעויות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...