Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מיותר כלל. החרט יבדוק אטימות שסתומים ואת ישרות משטח האטימה של הראש ובדיקה בלחץ, כמו כן הראש יעבור נקיון יסודי בחומצה. חבל שתרכיב הכל רק לגלות כי המנוע לא עובד עגול או מזייף.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משהו כן לא מבשר טובות. ראש המנוע שופץ לפני 7 חודשים ועכשיו זה?

אני ממליץ בחום לשמוע לעיצה שנתן דניאל ולבצע בדיקה של הראש. יכול להיות שהורידו ממנו יותר מידיי חומר. תאמין לי שעדיף שתשלם על בדיקה מקצועית ומקיפה לראש, כמו כן שמישהו בעל תביעת עין יסתכל עליו גם אם הוא לא ימצא כלום מאשר תרכיב הכל והמנוע לא יעבוד טוב או שיתחילו בעיות אחרי זמן קצר.

פורסם

שלום.

מהסקרנות! לפי דברך שופץ ראש לפני 7 חודשים מי שיפץ או מי הרכיב את הראש?

סביר מאוד ולמעשה כימעט בטוח שהכיון שסטומים לקוי גרם לשריפת שסטום הפליטה.[מירוח שסטום סגור מידי]

הראש הזה במצבו אין טעם להרכיב אותו אלה אם אתה נהנה מלפרק אותו שוב.

ראש זה חייב לעבור ישור שטח ואולי מילוי חלקי.

אגב הראש פורק בצורה לא נכונה ולא מיקצועית מהסיבה הפשוטה , מענין איך תרכיב את רצועת הטימינג ? או תפרק כמו שצריך את מכסה הטימינג ותרכיב נכון או תעלה את הרצועה בכוח וגם מיזה תאכל קש כי לא תוכל למתוח את הרצועה נכון.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הראש פורק לפי ההוראות בספר היינס של הרכב ולפי סדר פירוק ברגים נכון

בעקרון עשיתי מס רב של סימונים מדויקים במקומות קריטיים , בדקתי ששום דבר לא זז ואני יכול להחזיר את הטיימינג למצב בו הוא היה במקור - גם אין צורך להפעיל כוח על הרצועה כיוון שפורק הפולי של הטיימינג בראש (גם אחרי סימונים)

ומה שאני צריך לעשות זה להלביש אותו חזרה על הרצועה ואז לחבר אותו לגל זיזים בראש - אין צורך בהרבה כוח בכלל

וזה מניסיון מראשי מנוע קודמים שעשיתי - שתפקדו מצוין לאחר מכן וללא בעיות

אני אוהב לעבוד מסודר וכל דבר שאני מפרק נרשם במחברת עבודה - וגם על החלק עצמו - ככה שאין יותר מדי איפה לטעות

בנוגע לראש המנוע שבוצע לפני 7 חודשים - זה קרה בעקבות התחממות - ואכן יכול להיות שכיוון השסתומים לא היה תקין - לא אני ביצעתי את העבודה .

בכל מקרה אכוון אותם מחדש עם סיום העבודה .

מדוע אתה חושב שהראש חייב לעבור ישור שטח ואולי מילוי חלקי אם לא היו כל בעיות שמצביעות לכיוון (אתה בעצמך אומר שכנראה שהבעיה הייתה בכיוון שסתומים) וגם ויזואלית נראה ששטח הראש ישר ותקין ?

פורסם

אין אפשרות לבדוק האם הראש ישר ללא סרגל פני שטח. קח אותו לחרט ובקש רק ניקוי בחומצה, בדיקת שטח עם סרגל ובדיקת אטימות שסתומים עם וואקום, אם אתה רוצה לחסוך.

פורסם
כמו כן שמישהו בעל תביעת עין יסתכל עליו גם אם הוא לא ימצא כלום מאשר תרכיב הכל והמנוע לא יעבוד טוב או שיתחילו בעיות אחרי זמן קצר.

כמובן שהכוונה הייתה לטביעת עין.

אני חושב שבני התכוון שזה שנשרף שסתום מהווה סיבה מספיק טובה לבדוק את הראש. אם בפעם הקודמת העבודה אוליי לא נעשתה כראוי זה אומר שאוליי הראש לא יושר/עבר מילוי כנדרש.

פורסם

בעמוד הקודם שאלתי מה אפשר לעשות עם צינורית מיים שמובילה לצוק האוטומט שנשברה

אמרו לי שהיא חלק מהטרמוסטט אבל מבדיקה חוזרת אני רואה שהיא לא (מצורפות תמונות)

איך ניתן להוציא את חלק הצינור הזה ולהחליף אותו ? זו הברגה ? סתם צריך למשוך בהרבה כוח ?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

אני אענה לעצמי - הצלחתי להוציא את החלק (לא הברגה)

יש סיכוי שאני אמצא אותו בחנות חלפים - או רק במוסך מרכזי דייהטסו ?

x1.jpg

פורסם

שלום.

את הצינור ניתן להזמין בכול חנות אבל החנות תביא לך מקור כי אין תחלפי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ואת הצינור החדש אני פשוט דופק פנימה עם פטיש מעץ בלי סיליקון ותוספים למיניהם ?

אגב יש סיבה מיוחדת שהצינור גומי שבין קצה הצינור ברזל לבין הראש מנוע נראה מקומבן ועם הרבה מעברים \ עדיף להחליף לחדש ואחיד ?

t6.jpg

פורסם

דניאל תקשר לתגובה שלך של התחממות מנוע,

לפני שהשסתום ישרף בגלל חום יתר של המנוע ישרף האטם ראש שהוא עשוי מחומר הרבה יותר חלש מהשסתום.

שסתום פליטה נשרף לרוב במצבים של תערובת ענייה

פורסם

אתה חוזר על דברים של אחרים שכתבו כאן וזה לא בהכרח מדוייק. שסתום הפליטה חשוף לחום יותר מאשר חלקים אחרים במנוע ולכן יהיה יותר רגיש לשינויים תרמיים ויש עוד סיבות, קרא שוב את התגובות וראה זה פלא, המנוע כן עבר התחממות.

• תוכן חדש...