Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 לעומת מגאן בליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר סינון כל הדגמים נותרנו עם C4 ומגאן- רכב ליסינג קבוצה 2.

הכי חשוב נוחות ובטיחות, והנטייה כיום לכיוון C4 , כיום אנחנו זוג +ילד וקצת חוששים מהצפיפות שתהיה עם התרחבות המשפחה לילד נוסף.

(עוד עגלה כסא תינוק....)

רציתי לדעת מבעלי המשפחות (2 ילדים קטנים לפחות) איך המרווח והנוחות ב C4 ?

והאם לא היה עדיף לבחור רכב מרווח יותר כמו מגאן?

למרות שהוא לא בסדר העדיפויות

תודה

פורסם

גם לדעתי ה C4 עדיפה.

אך חשוב לי לשמוע מבעלי משפחות עם ילד או 2, איך הנוחות והמרווח הפנימי?

והאם לא היו מעדיפים "להתפשר" וללכת מראש על רכב גדול יותר

פורסם

היה לי בליסינג את שתי הרכבים. C4 עדיפה. יותר מאובזרת ויותר נוחה בנסיעה.

שתיהם בטוחות ביותר.

מבחינת צפיפות, זה רק נראה אבל מאחורה שתי הרכבים באותו גודל פחות או יותר..

התא מטען של המאגן הרבה יותר גדול אבל גם בC4 יש מקום (במגאן 200 ליטר יותר).

C4 יש בקרת שיוט, נעילת דלתות וחלונות אחורי (חשוב מאוד עם ילדים! משחררים בלחיצת כפתור).

פורסם

היום רמת הבטיחות של שני הדגמים זהה - 6 כריות אויר ומערכת בקרת יציבות ESP.

C4 הוא חדש יותר (יצא ב- 2006) לעומת מגאן שיצא 2003.

לשני הרכבים עבר בעיתי מבחינת האמינות - כל אחד והמחלות שלו :lol:.

מבחינת מקום - מגאן עדיפה במיוחד אם צריך לשים עגלות תינוק בבגאז'.

אם יש לך אפשרות ללכת על רכב גדול יותר, תבדוק את המונדאו החדשה.

בהצלחה.

פורסם

איזה עבר בעייתי יש לC4? האוטו יחסית חדש ואני לא שמעתי על בעיות מיוחדות של אמינות איתו. אני יכול להגיד לך שאנחנו מחזיקים אחת בבית ולא היתה איתה שום בעיה. האוטו נמצא על הכביש בדיוק שנתיים.

הC4 יותר מאובזרת מהמגאן אבל קטנה יותר מבחינת תא מטען. מבחינה בטיחותית הן בעלות נתונים דומים. מבחינת נוחות אני חושב שהמגאן יותר נוחה אבל גם הC4 לא רעה.

פורסם

נוחות ובטיחות - שתיהן טובות, המגאן נוחה יותר לנסיעה. היא מרווחת יותר מאחור ותא המטען בגרסת הסדאן גדול משמעותית. אם יש לך שני ילדים, שתי עגלות ועוד ציוד - יהיה הרבה יותר נוח לשים את הכל בתא המטען של המגאן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני סיכם זאת היטב.

שים לב שגרסת הליסינג של המגאן חפה כמעט מכל איבזור נוחות שהוא, עד כדי תפעול ידני לחלונות האחוריים.

ב- C4 בקרת שיוט, מגביל מהירות, מחשב דרך וכו'.

למגאן עדיפות מובהקת בנפח תא המטען, מרחב מאחור ונוחות נסיעה.

עריכה לאחר שראיתי את תגובתך: בחירה טובה. תתחדש.

פורסם

תודה ארנון.

שמתי לב שהמגאן יותר ענייה באבזור, אך אם היא לוקחת גם מבחינת מרווח פנימי (שפה אין וויכוח), וגם מבחינת נוחות נסיעה(ופה הדעות קצת חלוקות, למרות שהרוב נוטים למגאן).

אז אני מוכן להתפשר על חלון אחורי שנפתח ידני, או רכב ללא בקרת שיוט...

פורסם

אחרי בילוי של מספר ימים עם כל אחת מהן במסגרת מבחן דרכים, המגאן נוחה יותר מה- C4, ולא מדובר על הבדל בניואנסים.

מי שמתרשם אחרת כנראה חווה דיסוננס קוגנטיבי לאור התפעלותו מהאבזור של ה- C4, או שהמגאן בה נהג היתה עם צמיגים שנופחו ללחץ כפול מהמלצת היצרן.

המגאן נוחה כפי שמצופה מצרפתיה. ה- C4 מתכחשת למוצאה (כמו ה-307 אחותה).

פורסם

מי שאומר שה- C4 רכב נוח לא יודע על מה הוא מדבר, נקודה!

הרכב קשוח על הכביש וממש לא נוח. אני מציע שתלך לעשות נסיעת מבחן.

היה לי C4 2006 חדש ומכרתי אותו בבהלה, הגיר הלך והתקלקל (והוחלף) ב- 2500 ק"מ, רעשים כל הזמן ומאזדה 3 ממש אבל ממש יותר נוחה.

שירות לקוחות שלובינסקי מהגרועים שבמדינה (אחרי רנו כמובן).

פורסם
מאזדה 3 ממש אבל ממש יותר נוחה.

וזו הגזמה קיצונית לצד השני.

בעוונותי מזדמן לי מדי כמה ימים לנהוג במאזדה 3 שמסתובבת במשפחתנו, ומשתאה להיזכר בכל פעם מחדש עד כמה המכונית הזו לא נוחה.

יאמר לזכותו של היצרן שלא מדובר בפשלה תכנונית אלא בבחירה מודעת כחלק ממיצוב המותג כספורטיבי, ומיקוד בשוק האירופי (שאינו מורגל בכבישי מע"צ).

מבין מתחרותיה אני לא מכיר עוד אחת שכל כך נוכחים בה רעשי רוח, צמיגים ומנוע ושמתליה משדרים בנאמנות את כל מה שמתרחש בכביש לגבו של הנהג, שלא להזכיר אבזור דל (תאורה בסוכך שמש? תאורת פנים עם השהיה? לא צריך. העיקר שיש מלפנים סמל של מאזדה).

פורסם

"המכה" במגן מבחינת האיזור בגירסת הליסינג זה מראות ידניות. בעייתי במיוחד אם יש נהגים שונים ברכב שאז לא ניתן להגיע בקלות למראה הימנית לצורך כיוון. קח בחשבון.

• תוכן חדש...