Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, כשבוע לאחר שקניתי את הרכב הוא התכבה לי פעמיים באותו היום.

לא היססתי ונסעתי למוסך שבו הבעלים הקודם טיפל בו, הוא הפנה אותי למוסך ליד שם בדקו לי את המחשב מנוע וקיבלו הודעה על אמוביליזר. ההצעה שלו הייתה שהמקום ליד שמתעסק באזעקות ינתק לי את הקודן למשך שבוע ונראה אם הבעיה חוזרת.

מכיוון שכבר שרפתי כ"כ הרבה זמן והתעייפתי מהליכה ממקום למקום ובמיוחד מיואש ממציאת כתובת מתאימה אמרתי לו לך על זה..

ביקשתי שלפחות יסדר לי את הצופר של האזעקה אבל החאפר הזה לא עשה כלום.

יום יומיים נסעתי והכל היה בסדר. (צירוף מקרים?)

היום הייתי ברדיו מילאנו וביקשתי שיסדרו לי את האזעקה. הייתי כל הזמן ליד הרכב וראיתי מה עשו.

אחרי שסדרו לי את האזעקה זה קרה שוב - האוטו נכבה באמצע נסיעה!

מתוסכל חיברתי חזרה לבד את האמוביליזר שהחאפר הזה ניתק ועכשיו כל אמצעי האבטחה ברכב מופעלים.

אבלל.. האוטו עדיין נכבה.

והשאלה היא... למי אני צריך לפנות ולאן כדי לפתור כבר את הבעיה?

חזרה לרדיו מילאנו? הם ידעו לסדר את התקלה?

או אולי למוסך מורשה (עוד לא מצאתי אחד שאני רוצה לטפל בו בקבוע..)?

פורסם
אז ככה, כשבוע לאחר שקניתי את הרכב הוא התכבה לי פעמיים באותו היום.

לא היססתי ונסעתי למוסך שבו הבעלים הקודם טיפל בו, הוא הפנה אותי למוסך ליד שם בדקו לי את המחשב מנוע וקיבלו הודעה על אמוביליזר. ההצעה שלו הייתה שהמקום ליד שמתעסק באזעקות ינתק לי את הקודן למשך שבוע ונראה אם הבעיה חוזרת.

מכיוון שכבר שרפתי כ"כ הרבה זמן והתעייפתי מהליכה ממקום למקום ובמיוחד מיואש ממציאת כתובת מתאימה אמרתי לו לך על זה..

ביקשתי שלפחות יסדר לי את הצופר של האזעקה אבל החאפר הזה לא עשה כלום.

יום יומיים נסעתי והכל היה בסדר. (צירוף מקרים?)

היום הייתי ברדיו מילאנו וביקשתי שיסדרו לי את האזעקה. הייתי כל הזמן ליד הרכב וראיתי מה עשו.

אחרי שסדרו לי את האזעקה זה קרה שוב - האוטו נכבה באמצע נסיעה!

מתוסכל חיברתי חזרה לבד את האמוביליזר שהחאפר הזה ניתק ועכשיו כל אמצעי האבטחה ברכב מופעלים.

אבלל.. האוטו עדיין נכבה.

והשאלה היא... למי אני צריך לפנות ולאן כדי לפתור כבר את הבעיה?

חזרה לרדיו מילאנו? הם ידעו לסדר את התקלה?

או אולי למוסך מורשה (עוד לא מצאתי אחד שאני רוצה לטפל בו בקבוע..)?

אני ממליץ לך לנסות את ברק ברדיו השרון,

הוא תותח במערכת אזעקה ואימובלייזרים, הוא יושב באזור התעשייה של כפר סבא.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אני בכלל לא מבין את ההמלצה הטפשית של המוסך. רואים תקלה על אימובילייזר מקורי ושולחים אותך לנתק את הקודנית?

בעיות באימובילייזר מקורי קיימות ברכבי VAG, לא יודוע לי אם זאת מחלה ספציפית בדגם שלך. בכל מקרה אני לא יודע בוודאות, אך לפי דעתי בעיה באימובילייזר לא תגרום לכיבוי הרכב באמצע נסיעה. אי זיהוי האימובילייזר המקורי גורם לכיבוי המנוע כשניה-שתיים לאחר ההתנעה. , ובכל מקרה כדאי לך לשאול את חבר הפורום מוסך רון לגבי זה. רון מומחה ברכבים האלו ובתקלות האופייניות שלהם.

פורסם

לחבר

בנוסף לשלל עצות החברים,ברשותך

בדוק את תיבת הנתיכים מעל המצבר ,לחוטים מותכים או נקודות חיבור מותכות עקב מגע לקוי

פרק את חובק ההגה וערוך בדיקה זהה לתיבת הנתיכים לצמת הסוויץ'

יגאל

פורסם
לחבר

בנוסף לשלל עצות החברים,ברשותך

בדוק את תיבת הנתיכים מעל המצבר ,לחוטים מותכים או נקודות חיבור מותכות עקב מגע לקוי

פרק את חובק ההגה וערוך בדיקה זהה לתיבת הנתיכים לצמת הסוויץ'

יגאל

אני חושב שעדיף לו לתת למישהו מקצועי לבדוק את זה.

Golf 1.6 DSG 2009

• ספונסר פורום
פורסם

לתיבת הנתיכים שעל המצבר אין קשר לתקלה זה לא יכול לגרום לכיבוי

הרכב בנסיעה ,התקלה גם לא קשורה לאימובילייזר המקורי מאחר

שזה מתפקד רק בזמן הנעת הרכב למשך כ 10 שניות לאחר מכן המערכת

לא מבקשת את הקוד מהמפתח וזאת כדי למנוע כיבוי של הרכב בנסיעה .

אני מאמין שהתקלה שלך מגיעה מאיזור מתג ההנעה (הסויטש)או בעיה של

חיישן מהירות מנוע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בהמשך לדבריהם של רון ואביב, אצין שאם האימובילייזר הלא מקורי- להלן הקודן, ו/או ניתוקי מערכת האזעקה, מבצעים ניתוק של האימובילייזר המקורי, הרי שהדבר לא יגרום לכיבוי מנוע עת נסיעה , מאידך, באם מערכות המיגון האלה שהוספו- הותקנו בארץ, מבצעים יותר מניתוק אחד, הרי שיתכן שהניתוק השני הוא שמבצע את הבעיה.

לחילופין, שים לב לדברי רון.

אם אתה מאיזור המרכז, מומלץ שתפנה אליו, לדעתי הבעיה תפתר על נקלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...